Pages

Pages

Pages

luni, 31 martie 2014

Cati unguri pot manca din aceeasi farfurie ?


I :  Cati unguri pot manca din aceeasi farfurie ?
R: Numarul lor depinde de cata autonomie vrea fiecare.

PS: acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare , orice asemenare cu realitatea e pur intamplatoare


Gazeificarea Romaniei - A doua Colectivizare a Romaniei


Colectivizarea a fost una dintre marile tragedii ale taranilor romani si ale neamului romanesc in general. Autoritatile statului au impus cu forta mergandu-se uneori chiar si folosirea armelor de foc pentru a lichida opozantii colectivizarii.

Au curs rauri de lacrimi si de sange pe intreg cuprinsul Romaniei , putini fiind cei norocosi sau destul de izolati in munti sau in alte zone ce nu au reprezentat interes pentru aparatul de stat comunist , care au scapat de vicisitudinile colectivizarii fortate.

Ca si taranii actuali de la Pungesti , neputinciosi in fata masurilor represive si nesimtite fata de propriul popor , taranii din anii colectivizarii n-au reusit sa opuna o rezistenta insemnata si si-au vazut ruinate gospodariile , ogoarele , confiscate animalele si atelajele , mijloacele sprin care isi castigau existenta de zi cu zi.

Aidoma bolsevicilor care impuneau colectivizarea fortata mergandu-se pana la violenta , pana la crime , asa si conducatorii de astazi impun cu forta niste exploatari de gaze de sist care in alte parti ale lumii s-au dovedit atat de nocive si in urma carora viata asa cum o stiam pana acum nu mai poate fi posibila.

Efectele devastatoare ale exploatarii gazelor de sist sunt ingrozitoare. Nu imi explic altfel intentia politicienilor romani decat daca se vrea cu buna stiinta desertificarea Romaniei. In acest caz singura solutie pentru a starpi mafia politica tradatoare este lapidarea publica.Numai asa se pot starpi asemenea planuri odioase si de-a dreptul sataniste.

Politicienii romani care fac lobby pentru gazele de sist sunt adevaratele intruchipari ale raului , anticristi care urasc viata , descendenti de NKVD-isti sau sionisti unsurosi mancatori de vita Kobe.

Singura deosebire dintre colectivizarea fortata din anii '50 si "colectivizarea" fortata de astazi este ca in anii '50 aceasta era oarecum impusa de catre URSS dar cea de astazi este facuta de asa zisi "romani" get-beget.
Gazeificarea Romaniei este o veritabila Colectivizare cu repetitie de care taranii romani au crezut ca au scapat odata cu caderea regimului comunist.

 Cu ce se deosebesc Victor Viorel Ponta si Mihai Razvan Ungureanu prin impunerea fortata si prin mijloace represive si violente a exploatarilor gazelor de sist de cei care umblau in anii '50 cu arma in mana prin satele romanesti ?

Mihai Razvan Ungureanu  a afirmat recent ca cine se opune gazelor de sist este de partea rusilor ; dar de partea romanilor si a Romaniei cine mai este domnule Ungureanu ? Ca de matale stim ca se zvoneste ca esti pe statul de plata al unui serviciu secret strain si al unui stat strain ! O afirma clar si raspicat chiar unul dintre purtatorii de cuvant cu cea mai mare vechime  de la SRI !

Balotesti 1995 - Asasinarea unui spion patriot roman ?

Asa cum va spuneam anterior intr-o alta postare cu titlul " Decreteii - Lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala "  exista suspiciunea unui atentat asupra avionului prabusit in 1995 la Balotesti.

Acum 19 ani in urma prabusirii unui avion Airbus al companiei Tarom pe un teren agricol din localitatea Balotesti si-au pierdut viata 60 de oameni. In acest avion se afla si un spion roman care avea o misiune importanta la Bruxelles , acelasi Bruxelles care a ajuns acum sa ne considere si sa ne trateze ca pe o colonie de mana a treia.


Nu se stie clar ce misiune avea spionul roman dar este clar cat de importanta a fost atata timp cat forte oculte si-au dorit cu orice pret lichidarea fizica a sa , chiar si cu pretul uciderii in masa numai sa-si atinga scopul.

Ancheta desfasurata in acest caz  a fost si este inca destul de controversata , cu suspiciuni multiple asupra modului cum s-a desfasurat ancheta, asupra acuzatiilor de disparitie de probe de la dosar si ipoteze multiple conform carora avionul a explodat in aer.

Raportul "oficial" asupra accidentului aviatic din 1995 de la Balotesti a fost dat publicitatii abia acum si de fapt ar fi chiar raportul initial fara concluzii clare si care sa corespunda realitatii. Cine vor sa ascunda adevarul din jurul prabusirii avionului de la Balotesti si de ce vor sa-l ascunda ?

Aspecte importante ale suspiciunilor care planeaza asupra acestui caz :

- de ce nu s-au adunat toate fragmentele avionului de pe campul de la Balotesti ( dupa 17 ani inca se mai gaseau fragmente din avion ; in toata lumea in anchetele accidentelor aviatice se aduna toate fragmentele posibile pentru a se putea studia cauzele accidentului)

-acuzatia disparitiei probelor de la dosar ( in anul 2008 in urma unor verificari realizate in arhivele Parchetelor Tribunalului si Curtii de Apel Bucuresti s-a constatat ca o parte din documentele anchetei accidentului de la Balotesti sunt de negasit)

- de ce s-a tergiversat atat de mult timp ancheta si de ce atat de tarziu s-a dat publicitatii raportul asupra anchetei accidentului

- ipoteze multiple emise de specialisti in diferite domenii despre o explozie in aer a avionului

- Marian Batanoiu , fratele capitanului de pe aeronava a luat in calcul un asasinat la comanda si a afirmat ca intre resturile avionului ar fi fost gasit un pasaport cu nume care nu figura pe lista pasagerilor

Oficial accidentul s-ar fi "produs" pentru ca pilotului i-ar fi venit rau , un motor s-a defectat , iar conditiile nefavorabile si incompetenta copilotului ar fi dus la prabusirea aeronavei.

Daca exista si 10% posibilitatea ca acel spion sa fi putut afla in acea misiune de soarta care i-o rezerva oculta mondiala Romaniei si romanilor , reusita misiunii sale poate ar fi schimbat cumva in bine prezentul nostru ca tara si ca neam.


luni, 24 martie 2014

Ardealul platit cu sange si cu aur , furat cu acordul statului tradator roman !


Ardealul platit  de romani cu zeci de ani in urma cu sange si cu aur , furat acum cu acordul statului tradator roman ! Trebuie luate masuri urgente altfel ne trezim ca planurile ocultei mondiale si ale lui Soros in legatura cu Transilvania se vor implini , inainte de a mai putea reactiona !

Deja se ingroasa gluma si nu mai este vorba doar de retrocedarea catorva cladiri ci intreaga Transilvanie ! Ponta , tradatorule , se aude si la tine ? Sau ti-a pus Soros dopuri in urechi ?

Dupa secole de chinuri si de umilinte pentru romanii din Ardeal acestia au reusit sa-si recastige pamantul stramosesc care le apartinea de fapt de drept prin jertfa de sange si prin jertfa de truda , pentru ca dupa dictatul de la Trianon s-au platit cantitati uriase de aur , de ordinul tonelor de aur, pentru proprietatile celor din Transilvania care s-au mutat in Ungaria si n-au mai dorit sa locuiasca in Romania ca cetateni romani.


Prin complicitatea tradatoare a unor politicieni romani ca Mihai Razvan Ungureanu , Calin Popescu Tariceanu si mai nou Victor Ponta si a unor judecatori corupti s-au retrocedat ilegal mii de proprietati, atat imobile cat si terenuri cu toate ca aceste proprietati au fost platite de catre romani atat cu sange cat si cu aur.

Profitand de coruptia si incompetenta statului roman o adevarata grupare de escroci imobiliari , constituita sub numele de Statusul Romano Catolic , o grupare vinovata inclusiv de falsificarea dovedita a cartilor funciare a imobilelor si altor documente , avand avantajul si furtului arhivei din Transilvania care acum se gaseste in Ungaria revendica mii si mii de imobile de pe tot teritoriul Ardealului cu toate ca statul roman a platit deja despagubiri uriase in aur pentru aceste imobile.

Statul maghiar nu a retrocedat nici o caramida din fundatia Gojdu romanilor dar statul roman in schimb “se lasa” inselata cu retrocedari “in integrum” estimate la aproximativ opt miliarde de euro in conditiile in care chestiunea a fost dezbatuta si rezolvata chiar in timpul domniei lui Carol al II-lea prin despagubiri uriase in aur.

Unele dintre multele cladiri revendicate de catre Statusul Romano Catolic sunt cladiri de utilitate publica deci platite din taxele locuitorilor din Transilvania care in majoritatea lor erau romani. Complicitatea criminala a statului roman face ca zeci de mii de revendicari neintemeiate pentru retrocedari de imobile sa curga pe banda rulanta. S-a ajuns deja ca aceste retrocedari sa fie ingrijorator de multe si in scurt timp romanii se vor trezi ca nu mai sunt stapani pe nimic. E tradare nationala pe fata ! Pericolul este imens !

Avem parte de un atac parsiv , de tip mafiot sustinut atat de guvernul de la Budapesta cat si de cel de la Bucuresti pentru acapararea ilegala a zecilor de mii de proprietati in toata Transilvania ! Daca ne gandim si la cele aproximativ 3 milioane de cetateni romani carora li s-au facut pasapoarte unguresti si deci li s-a acordat si cetatenie maghiara scenariul este unul grotesc !

Atata timp cat romanii colinda prin toata Europa culegand capsunile sau mai stiu eu ce alte recolte ale vesticilor , cand multe femei romance sterg la fund batrani prin Italia si prin alte tari , cand copii acestor romani plecati la munca raman abandonati si neglijati si se ajunge la familii dezbinate , cand batranii nostri raman abandonati si cu pensii de mizerie cu toate ca au muncit o viata intreaga  statul criminal roman isi bate joc de proprietati pe care romanii le-au platit cu sange si cu aur ?



duminică, 23 martie 2014

Rusia a trimis propuneri oficiale de impartire a Ucrainei intre Rusia , Polonia , Romania si Ungaria


Ministerul de afaceri externe al Poloniei a primit o propunere oficiala din partea Rusiei de a imparti Ucraina intre Rusia , Polonia , Romania si Ungaria. Mai exact ca fiecare tara care a pierdut teritoriile anexate artificial Ucrainei sa-si recapete propriile teritorii istorice inapoi.

Propuneri similare au primit si ministerele de afaceri externe ale Romaniei si Ungariei. Ungaria ar trebui astfel sa-si recupereze regiunea Transcarpatia unde exista o populatie vorbitoare de limba maghiara dar si de limba romana iar Romania ar trebui sa-si recapete regiunea Cernăuţi. Polonia ar castiga astfel cel mai mare teritoriu format din cinci regiuni : Volyn, Lviv, provincia Ivano-Frankovsk, Ternopil și Rivne .



Se poate remarca imediat ca Bugeac-ul nu este propus pentru retrocedare catre Romania . Inca nu se stie daca si Republica Moldova a primit o propunere asemanatoare pentru a recupera Bugeac-ul asupra caruia ar fi indreptatita sa faca o revendicare.

Vicepreședintele Dumei de Stat, liderul LDPR, Vladimir Jirinovski a cerut parerea ministrului de externe polonez in legatura cu aceasta propunere. Ministrul de externe polonez a afirmat ca acest scenariu este de neimaginat si ca i se pare bizara propunerea din partea Rusiei si ca va da un raspuns de curtoazie la aceasta propunere a lui Vladimir Jirinovski fara a face referire la continutul acestei propuneri.

Vladimir Jirinovski este un politician rus cunoscut pentru declaratiile sale controversate si iesirile sale necontrolate din Duma de Stat.



Cand trebuie sa scapam de Ponta ? Inainte sau dupa ce ne vinde Ardealul ?


Pe harta de mai sus sunt evidentiate grafic noile tendinte de redesenare ale hartii Europei de catre oculta mondiala : printre ele Transilvania si Crimeea doua teme actuale

De ani buni se plang romanii din Harghita si Covasna de abuzurile la care sunt supusi in acele judete de catre majoritarii maghiari dar pe cârlanul Ponta aşa cum ii place tătucului KGB-ist de Iliescu să-l  numească îl doare fix în zona în care nu-l ajunge soarele.


Este foarte sensibil însă la dorinţele din ce in ce mai nerezonabile şi chiar nesimţite pe alocuri din partea maghiarilor. I-a adus la guvernare pe cei de la UDMR care isi permit sa declare liber ca sunt impotriva Constitutiei Romaniei si a statului unitar si indivizibil iar acum ii aduce si pe extremistii de la PCM la guvernare.

Ba chiar daca nu se facea taraboi cu Jobbik ii lua si pe aia un pic in brate. N-are nici o treaba cu taberele paramilitare pe alocuri cu tente haiducesti ale maghiarilor de prin Transilvania , n-are nici o treaba cu maghiarizarea fortata sprijinita institutional chiar cu fonduri de la buget , n-are nici o treaba cu multe abuzuri si incalcari ale Constitutiei Romaniei si cu incalcari a legilor aflate in vigoare pe teritoriul tarii noastre.

Mai mult Ponta este sluga lui Soros chiar si in pofida faptului ca Soros a finantat si incurajat miscarile extremiste maghiare , culmininand cu un lobby agresiv pe care il face in ultimul timp in incercarea convingerii opiniei internationale de necesitatea alipirii Transilvaniei la Ungaria. Acest codos batran a luptat impotriva Romaniei si in interesul Ungariei inca de pe timpul lui Ceausescu si dupa 1989 a avut si mai multa libertate finantand o gramada de tradatori din politica romaneasca prin organizatiile si fundatiile sale sataniste. Ultima isprava este un filmulet finantat de Soros , o manipulare grosolana si gretoasa a adevarului legat de Transilvania :


Ponta n-are nimic impotriva impartirii maghiarilor din Romania a cartii “Ardealul-trecut şi viitor”, scrisa de Endre Bajksy-Zsilinszky (deputat în Parlamentul Ungariei, în timpul regenţei lui Horthy), publicată în anul 1944 , o carte scrisa impotriva poporului roman si impotriva statului unitar national roman.

Ponta n-are nimic impotriva promovarii unui maghiar , Kelemen Hunor, in calitate de ministru al culturii inca o data in conditiile in care in mandatul precedent acest terorist cultural s-a dovedit un anti-roman si a alocat 98% din buget pentru monumentele maghiare si numai 2%  pentru monumentele romanesti.

Cat de idiot si de handicapat poti sa fii ca sa-l numesti inca o data pe Kelemen Hunor ca ministru al culturii in Romania ? De fapt nu stiu cine este mai anti-roman : Kelemen Hunor sau Victor Viorel Ponta Naumovici ?

Pentru masurile luate impotriva poporului roman in calitate de simplu cetatean roman ma vad nevoit sa-i spun stimabilului nostru prim sinistru:

“Cine tine cu strainii
Manca-i-ar inima canii
Manca-i-ar casa pustia
Si neamul nemernicia”



Decreteii - Lupta lui Ceausescu cu depopularea Romaniei planuita de oculta mondiala

Uitati-va la harta de mai sus ! Vedeti unde este Crimeea ? Pe harta de mai sus se vad intentiile noii ordini mondiale de a redesena harta Europei ( harta era cunoscuta dinainte de mult timp si unele din cele reprezentate pe harta au devenit deja realitate pe cand altele se afla in curs )


Ceausescu stia din timp de planurile pentru depopularea Romaniei ale ocultei mondiale. Chiar daca toate statele comuniste au avut o politica pro-natalista conform ideologiei ca mai multi oameni inseamna si o economie mai puternica , Ceausescu a avut si un alt scop pentru decretul sau pro-natalitate si anti-avort.

Decreteii lui Ceausescu au reprezentat o contramasura la intentiile de depopulare ale Romaniei de catre oculta mondiala.Totusi astazi ne trezim ca Romania a pierdut rapid aproape 4 milioane de romani , natalitatea este la pamant , populatia ramasa in tara este imbatranita si scade vertiginos.

Serviciile de informatii romanesti in perioada comunista au fost unele dintre cele mai performante din lume. Chiar si americanii erau impresionati de ce puteau fi capabile serviciile noastre. E drept ca in perioada comunista se investeau si sume fabuloase in aceste servicii dar rezultatele si securitatea nationala pe care o asigurau erau justificate pentru aparatul de stat comunist.

Inca din 1948 statele aliate care castigasera razboiul impotriva Germaniei naziste se luptau pentru cei mai controversati oameni de stiinta din timpul razboiului : eugenistii germani. Acestia se faceau vinovati de nenumarate atrocitati , vivisectii si torturi inimaginabile la care i-au supus pe prizonierii din lagare pentru tot felul de experimente oribile si socante.

Conceptele acestor eugenisti despre rasele care merita sa traiasca si cele care nu merita , le-au fost pe plac celor din oculta mondiala si s-au batut sa-i recruteze ( cu toate ca ar fi trebuit sa fie condamnati pentru miile de crime comise in lagare ) si sa le dea noi acoperiri decente prin redenumirea lor din eugenisti in antropologi sau  experti in inginerie sociala , biologie sociala sau paternitate planificata ( aceste noi concepte au devenit acoperiri pentru vechiul concept de igiena rasiala ).

Pentru Romania , oculta mondiala pregatea schimbari inclusiv pe  Harta Noii Ordini Europene : Oltenia se va transforma in tara tiganilor , Ardealul sa ajunga la Ungaria , ce a mai ramas din Basarabia se va uni cu ce va ramane din Romania. O astfel de harta ar fi fost interceptata de un spion roman care ulterior va avea o moarte suspecta in accidentul aviatic de la Baloteşti din 1995.

Ceausescu era la curent cu planurile ocultei mondiale legate de depopularea Romaniei si de redesenarea hartii Europei prin care si Romania era afectata prin pierderi teritoriale. La inceputul lunii decembrie a anului 1989 lui Ceausescu i-au fost reconfirmate planurile noii ordini mondiale cu privire la destinul si la noile granite ale Romaniei primind un raport din partea lui Iulian Vlad despre discutiile dintre cele doua mari puteri ale planetei : SUA si URSS. Raportul vorbea despre un nou echilibru pe continentul european si redefinirea sferelor de influenta . Conform raportului si Hartii Noii Ordini Europene aveau sa se intample unele dintre lucrurile care deja s-au si intamplat : Cehoslovacia se rupe in doua, Kaliningrad devine o zona autonoma apartinand Rusiei, Kosovo se desprinde ca mai apoi sa se uneasca cu Albania , Scotia devine independenta, o parte din Irlanda de Nord se uneste cu Republica Irlanda, Tara Bascilor si Catalunia se desprind de Spania, Italia se divide in zona de nord si de sud , Belgia se divide in Flandra si Wallonia, Transilvania devine parte a Ungariei , judetele Dolj , Caras-Severin si Timis se desprind de Romania si devin o tara a tiganilor , partea vestica a Basarabiei revine Romaniei, partea estica a Basarabiei inclusiv Transnistria devin zona autonoma “Dniester” in cadrul Ucrainei.

Cu sprijin financiar masiv , politic si in unele cazuri si militar din partea ocultei mondiale multe dintre aceste planuri deja au devenit realitate. Generalul Mircea Chelaru a avertizat asupra acestor planuri oculte in 31 octombrie din anul 2000 iar pe 1 noiembrie 2000 si-a dat demisia din functia de sef al Marelui Stat Major al Armatei ( sau este posibil sa fi fost obligat sa-si dea demisia ) .

In contextul noilor framantari geo-politice din Ucraina , miscarile extremiste maghiare in Romania , miscari pro-autonomie a Transilvaniei si a Tinutului Secuiesc  , tradarea lui Victor Ponta aducand UMDR si PCM la guvernare trebuie sa nea dea tuturor un puternic semnal de alarma.

Politica celor de astazi care ne conduc este in complicitate cu politica noii ordini mondiale : o politica de depopulare , dezumanizare si inrobire a populatiei. Daca nu ne trezim la timp si sa ne scuturam de lanturile pe care ei ni le leaga de la o zi la alta din ce in ce mai strans nu vom fi sclavi doar noi ci si copiii copiilor nostri !



sâmbătă, 22 martie 2014

Daca razboiul cu Rusia bate la usa cu KGB-istul Iliescu ce facem ?

Situatia din vecinatatea Romaniei este pe punctul de a deveni exploziva. In eventualitatea unui razboi care poate oricand izbucni la granitele Romaniei si tinand cont ca este implicata Rusia ce facem cu KGB-istul Iliescu ?

Ne permitem sa-l mai tinem liber ? Nu mai zic ca trebuia inchis de mult timp, sau mai rau chiar executat pentru crimele de la revolutie si pentru tradare de tara. Ne permitem sa mai lasam tradatorii liberi printre noi ? La ce se intampla acum in Ucraina nu vrem sa ne inchipuim scenariul repetat si in Romania : cine ar fi primii care ar trada tara noastra si ar darui-o Rusiei ?

Daca cititi raportul final al comisiei senatoriale asupra evenimentelor din 1989 va veti face o idee despre cine a fost si cine este acest tradator bolsevic si relatia sa cu KGB si GRU. El este cel care a chemat trupe rusesti in tara in timpul revolutiei din 1989 , el este cel care a deschis granitele pentru a le da voie celor aproximativ 40.000 de agenti straini aflati pe teritoriul tarii noastre sa paraseasca tara inainte ca orice organ de securitate sa-i prinda si eventual sa-i ancheteze , el este cel care a renuntat semnand un nou tratat de prietenie si buna vecinatate cu URSS la revendicarea de catre Romania a teritoriilor furate de catre URSS si tot el este cel care a impiedicat unirea Romaniei cu Basarabia.

Chiar nu-si pune nimeni aceasta intrebare ? Daca razboiul sta la poarta noi stam cu tradatorul asta basinos liber in curtea noastra ? Si cati alti tradatori o fi mai fi scolit acest criminal odios care se afla acum printre noi !

Mai jos gasiti raportul final al comisiei senatoriale cu privire la revolutia sau lovitura de stat din 1989 :


Nulitati din toata Romania pregatiti-va pentru Bruxelles


De cine radem de fapt trimitand in Parlamentul European specimenele astea  ? De Uniunea Europeana sau de noi insine ?

Daca facem o recapitulare scurta a celor pe care romanii i-au trimis in Parlamentul European vom vedea ca pare lista cu actorii sau figurantii pregatiti pentru o comedie sau un film de groaza cu accente comice pe alocuri : fata tatii “aia mica” care inca mai invata tainele articularii cuvintelor in limba romana , Jiji spaima celor care urasc oile, Vaccin eternul tribun care urla la luna, Monica Cucuvei gaina batrana care strica zama buna , Lazlo Tokes popa turnator la Secu’ ,Csaba Sogor alt popa care oficial reprezinta Romania si in Parlamentul European se afiseaza cu steagul secuiesc.

Se apropie alegerile europarlamentare si romanii vor fi chemati din nou sa aleaga noii europarlamentari care sa reprezinte Romania in Parlamentul European. Ma intreb daca au invatat ceva pana acum sau vor face aceleasi alegeri dezastruoase ca pana acum.
De cei de la Uniunea Europeana sigur nu radem trimitand in continuare astfel de specimene. Dar de noi radem garantat, atat la capitolul imagine cat si la capitolul apararii intereselor tarii noastre cu succes.

Acum puneti-va in situatia celor din Parlamentul European care vad ca emisarii reprezentativi ai romanilor in PE sunt tot felul de ciudati si semi-analfabeti sau idioti notorii care lupta contra intereselor Romaniei. Cum sa mai priveasca ei Romania ca pe o tara serioasa  , cum s-o mai priveasca ca pe un partener egal cand cei pe care ii trimitem acolo sunt undeva pe la mijloc pe scara evolutiei umane ? Cum sa n-o priveasca ei si altii ca pe o colonie?

Asa ca fiti atenti macar acum pe cine votati si pe cine aveti de gand sa trimiteti in Parlamentul European pentru ca altfel vom rade iar de noi insine prin alegerile pe care le facem.