Pages

Pages

Pages

miercuri, 30 aprilie 2014

Anti-frackers din toata lumea uniti-va !


Pe vremea raposatului cand Romania si romanii inca mai aveau industrie , agricultura si o economie , care nu era perfecta dar macar nu a fost niciodata nevoie sa emigreze in bloc 4 milioane de romani , cetatenii Romaniei sarbatoreau 1 mai iara in tara sfaraiau gratarele , se umpleau padurile de "oamenii muncii" care veneau cu catel , cu purcel , cu toata familia si prietenii.

Pentru multi care astazi au ajuns la sapa de lemn si tremura cu nesiguranta pentru ce va aduce ziua de maine acele vremuri inca trezesc nostalgii.Imediat dupa '89 s-au trezit cativa sa distruga toata industria si toate fabricile si uzinele pe motiv ca nu mai sunt rentabile , nu mai dau randament , ba chiar unii au avut nesimtirea sa spuna ca industria romaneasca este o industrie de fiare vechi.



Aceiasi nesmtiti s-au imbogatit insa sfasiind ca niste hiene rapace chiar acea industrie de fiare vechi. Cat s-au aflat in posesia statului acele fabrici si uzine nu erau profitabile sau nu puteau fi valorificate corespunzator dar dupa ce au ajuns la niste preturi de nimic pe mana politicienilor corupti acestia ne-au aratat rapid cum s-au imbogatit peste noapte de pe urma lor.

In acest an se anunta un 1 Mai diferit pentru romani , mai ales pentru cei de la Pungesti. Se anunta de ceva timp o "serbare campeneasca" chiar langa sonda celor de la Chevron. Asa ca : 

Anti-frackers din toata lumea uniti-va !


Romania se pregateste de razboi ?


Dupa ce au devalizat aceasta tara si au furat cam tot ce era de furat cei ce conduc acum statul mafiot roman cauta prosti care sa le apere averile agonisite cu atata "truda" in cei 25 de ani de la asa zisa revolutie din '89. De curand cei de la MAPN au publicat in Monitorul Oficial un ordin prin care se aproba formularele medicale pentru tinerii apti cu varsta intre 20 si 35 de ani care vor fi recrutati obligatoriu in caz de razboi.

In decursul istoriei romanii mai mereu au fost o armata prost echipata, prost aprovizionata si care a reusit sa  castige doar prin multe sacrificii umane si nu numai dar care nu s-au facut de ras pe campurile de batalie din punct de vedere al curajului si al patriotismului.

Astazi razboaiele nu se mai duc asa cum se duceau candva cu mase numeroase de oameni , de cai , de vite sau de alte animale ci s-a trecut la o etapa noua cand lupta se da intre tehnologii castigand cel care are tehnologia cea mai avansata si cea mai performanta.

Daca in 25 de ani politicienii romani corupti , demagogi si mafioti au devalizat aceasta tara si au jefuit-o mai rau decat daca s-ar fi abatut 10 razboaie asupra Romaniei bineinteles ca armata romana nu se ridica la nivelul unui adversar redutabil care a investit constant in echipament de lupta ultramodern , a investit imens in instruirea militarilor pe cand in Romania ei au fost concediati sau trecuti in rezerva.

In cazul unui razboi ar trebui sa propunem ca avagarda armatei romane , linia intai a armatei , sa fie formata din cei 600 de parlamentari si din toti trepadusii politici de la guvern , partide politice si sa fie inarmati cu armele din imaginea dr mai sus. Daca asa au stiut sa pregateasca apararea tarii atunci asa sa se descurce cu dusmanul , folosind magnificele arme de care am pomenit.


Recrutari obligatorii in caz de razboi pentru cei care au intre 20 si 35 de ani


De curand MAPN ( Ministerul Apararii Nationale) a dat publicitatii modelul certificatului medical pe care toti tinerii sunt obligati sa-l aiba la recrutare in caz de razboi.Conform ordinului MAPN  M.113/2013 , din Monitorul Oficial ,Partea I,nr.312 din 28 aprilie 2014 a fost aprobat modelul certificatului medical eliberat de medicul de familie care urmeaza sa fie prezentat comisiei de recrutare.


Formularele certificatelor medicale se pun la dispoziţia medicilor de familie prin Ministerul Sănătăţii. Mai multe detalii despre acest ordin M.113/2013 , inclusiv modelele certificatelor medicale le puteti gasi aici : http://lege5.ro/Gratuit/gm4tmmzsha/ordinul-nr-113-175-2013-111-10160-351-271-204-292-2014-pentru-aprobarea-formei-si-continutului-certificatului-medical-eliberat-de-medicul-de-familie-care-urmeaza-sa-fie-prezentat-de-tineri-la-comisia-

Surse :
http://stareanatiunii.com/incep-pregatirile-de-razboi-recrutarea-obligatorie.html

http://www.oradestiri.ro/bomba-certificatul-medical-al-celor-recrutati-obligatoriu-publicat-in-monitorul-oficial/#.U2E-WvmSxl9

http://lege5.ro/Gratuit/gm4tmmzsha/ordinul-nr-113-175-2013-111-10160-351-271-204-292-2014-pentru-aprobarea-formei-si-continutului-certificatului-medical-eliberat-de-medicul-de-familie-care-urmeaza-sa-fie-prezentat-de-tineri-la-comisia-

Piete volante in care sunt permise doar produsele romanesti


Autoritatile din Timisoara au aprobat infiintarea unei piete taranesti volante, unde vor fi interzise produsele de import.Incepand cu 10 mai agricultorii locali care detin certificate de producator  isi vor putea expune gratuit produsele agricole in fiecare zi de sambata , cand va fi organizata piata.

Aceleasi autoritati sunt hotarate cu orice pret sa interzica vanzarea produselor de import in aceasta piata , avertizand ca cei care vor fi prinsi incercand sa vanda produse de import vor primi o amenda de 1000 de lei si vor pierde dreptul de a vinde in orice piata din Timisoara timp de un an de zile.

Felicitam initiativa celor din Timisoara si modelul ar trebui preluat in toate orasele Romaniei. In multe tari din UE exista aceste piete volante si s-a dovedit ca aduc multe beneficii atat producatorilor locali cat si economiilor locale.

Este un mic pas dar care da speranta si care trebuie incurajat. Necesare ar fi si supermaket-uri in care sa se vanda doar produse romanesti si infiintarea unor depozite pentru producatorii agricoli care sa vina in ajutorul acestora si sa poata stoca produsele lor si pe perioada iernii.

Dezavantajul mare al producatorilor agricoli din Romania este ca produsele lor nu le pot pastra corespunzator in spatii de depozitare si astfel sunt obligati sa "scape" de ele la preturi de multe ori neavantajoase , lipsa depozitelor transformandu-le in produse de sezon.

Azi in Timisoara maine in toata tara ! Asta vrem sa auzim de la toate autoritatile din Romania.
Surse : https://ro.stiri.yahoo.com/produsele-de-import--interzise-%C3%AEntr-o-pia%C8%9B%C4%83-din-rom%C3%A2nia-110557024.html?cmp=rofb

marți, 29 aprilie 2014

Romanii sunt urmasii vechilor populatii europene , pelasgii


Un grup de cercetatori de la Universitatea Oxford si de la UCL au publicat o harta interactiva detaliata , care arata amestecul genetic al populatiilor in trecut. Studiul a avut la baza esantioane ADN recoltate de la 1490 de oameni apartinand de 95 de populatii din intreaga lume.

Daca veti consulta harta interactiva pe care o gasiti online aici admixturemap.paintmychromosomes.com  puteti constata ca aproximativ 87% din actuala populatie a Romaniei este urmasa vechilor populatii europene , pelasgii. Astfel din cei 87% , aproximativ 40% ii putem identifica drept urmasi ai populatiilor de origine traca sau greco-traca ( greci (18,1%), ciprioti(13,4%) sau sud italieni(8,6%)) . Surprinzator este procentul de 37% care sunt identificati ca lituanieni  si 4,7% identificati ca finlandezi ( finlandezii sunt inruditi cu ungurii fiind de origine fino-ugrica deci mai degraba cred ca ii putem identifica drept unguri).

Dupa ce mai multi lingvisti au afirmat ca limba basca este inrudita cu limba dacilor iata ca se confirma si o legatura genetica intre cele doua populatii , aproximativ 1% din romani mostenind gena bascilor, una dintre cele mai vechi populatii ale Europei.

 Romanii mostenesc astazi un si procent de 3,3% din ADN-ul vechilor palmirieni (sirieni).Se confirma astfel si o alta conexiune stranie intre Dacia si Palmira ( Siria). In anul 106 nu a fost cucerita doar Dacia ci si Palmira (Siria) de catre Imperiul Roman in timpul aceluiasi imparat Traian. La zeci de la acel moment Hadrian recruteaza 5000 de palmirieni pe care ii duce in Dacia ca trupe de protectie pentru caravane. Despre ei se stie ca erau buni arcasi , rezistenti la variatiile mari de temperatura , ideali pentru controlul zonelor de campie.

Despre lituanieni aflam de la Bogdan Petriceicu-Hasdeu ( a carui mama era fiica unui locotenent , nobil lituanian) ca stramosii lor il aveau ca zeu pe acelasi Zamolxe / Zamolxis si de multe asemanari lingivistice intre limba romana si cea lituaniana , unele particulare pe care le gasim numai in limba romana si in limbile baltice.

Nu stiu cat de relevant este acest studiu tinand cont de faptul ca s-a efectuat pe un esantion considerat relativ destul de mic ( 1490 de oameni) dar confirma unele ipoteze care pana acum pareau neverosimile.

Surse :
http://www.ucl.ac.uk/news/news-articles/0214/14022014-interactive-map-human-genetic-history
http://old.clujeanul.ro/articol/ziar/cluj/ce-ccuta-dacul-cn-siriac/2701/
http://www.descopera.ro/dnews/12099619-cu-ce-populatii-sunt-inruditi-romanii-concluzia-surprinzatoare-oferita-de-prima-harta-genetica-interactiva-a-lumii
http://admixturemap.paintmychromosomes.com/


luni, 28 aprilie 2014

Fă Doino, a inceput războiul , hai sa marim bugetul la aparare


Cei de la Digi24 au dat un reportaj despre testarea unui sistem de alarma din localitatea Valea Dacilor din judetul Constanta. Locuitorii acestei localitati s-au speriat la auzul sirenii unii dintre ei crezand pe  bune ca a venit razboiul.

Una dintre satence a povestit prin ce drama a trecut ea impreuna cu sora ei venita in vizita la rude :
„Eram cu soră-mea, care e venită la mine. Fă, a început războiul, zic! Zice:Tu n-ai minte! Eu dau telefon acasă! A început să plângă”


Cu toate ca autoritatile au spus ca au anuntat populatia civila prin intermediul presei si prin impartirea unor fluturasi majoritatea satenilor nu au stiut de acest excercitiu de testare al alarmei si multi dintre ei s-au panicat.

Sursa: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Stiri/Alarma+Valea+Dacilor+Medgidia+Fa+a+inceput+razboiul


sâmbătă, 26 aprilie 2014

Propaganda rusa prezinta Romania , UE si NATO intr-o lumina defavorabila


In ultimul timp in mass-media din Rusia au inceput sa apara mai multe materiale prin care atat Romania cat si integrarea sa in Uniunea Europeana cat si in NATO sunt prezentate intr-o lumina defavorabila.

Unul dintre reportajele despre Romania a fost difuzat la televiziunea publica rusa si sunt prezentate aspecte negative din Romania : saracie , coruptie , problema romilor , a infrastructurii si a dezamagirii romanilor fata de beneficiile promise de Uniunea Europeana si situatia actuala.

Se insista pe industria Romaniei pusa la pamant ( uita sa spuna ca foarte multe dintre combinatele siderurgice din tara noastra au fost falimentate de urgenta de catre companii ruse dar asta si cu complicitatea si incompetenta politicienilor romani corupti ) , pe problema taberelor de tigani care-i supara pe vestici si mai ales pe francezi, coruptia generalizata care a paralizat economia dar si pe "fascismul" romanilor de care nu vor sa se lepede.

Teoria asta a fascismului este folosita de rusi ori de cate ori au probleme cu vestul : cu ucrainenii de pe Euromaidan , cu tinerii basarabeni care au protestat contra comunistilor rusofoni , contra Romniei si in general contra Vestului. Dupa Rusia in Vest traiesc fascistii.Probabil ca nu va dura mult pana  Rusia va spune ca tarile baltice au regimuri fasciste si trebuie vindecate prin alipirea sau anexarea la Maica Rusia.

Nici Republica Moldova nu este lasata in afara discutiei si se insista ca viitorul acesteia ar fi mai bun intr-o uniune Euro-asiatica decat in Uniunea Europeana.Se face referire la fenomenul basarabenilor care muncesc de multa vreme in Federatia Rusa si trimit bani acasa sustinand astfel economia tarii . Cu toate astea inca dinainte de declansarea conflictelor din Ucraina un numar relativ mare de moldoveni  aflati la munca au fost deja expulzati din Federatia Rusa.




Daca ai un caracter sinistru poti ajunge repede ministru !


Un pamflet al lui Jean Moscopol , un artist autoexilat in '47 din Romania , care a cantat mai multe cantece ce aduceau critici acide regimului bolsevic , comunist din Romania este si astazi la fel de valabil ca si atunci cand a fost scris. Este o "dedicatie" pentru prim sinistrul acestei tari , un individ la fel de lipsit de scrupule ca si cel de "ne-suspendat".

Astazi traim aceleasi vremuri pe care le-au trait si cei ca Jean Moscopol care de raul acestor bolsevici care acum singuri isi spun in direct pe la televiziune neocomunisti au trebuit sa ia calea exilului cum fac astazi deja din ce in ce mai multi romani.



Din pacate pana nu vom scapa de acesti neocomunisti vopsiti in avangarda "capitalismului salbatic" , care sunt de fapt copiii si nepotii bolsevicilor care ne-au torturat bunicii , parintii si elita intelectuala exodul romanilor va continua.

Versurile acestui pamflet le gasiti mai jos:

muzica: Vasile Vasilache
versuri: Jean Moscopol(parodie dupa "Roata morii")

Intr-o tara comunista
                  
cand iesirea-i arivista
                   
si-ai un caracter sinistru
                    
Poti ajunge repede ministru

Dupa ce-ncasezi la prime
                      
Si te faci partas la crime
                  
Esti bagat la inchisoare
                             
Si-apoi condamnat... pentru tradare

Refren:

                                 
Roata lumii se-nvarteste tzac-tzac-tzac
                                     
si-orice crima se plateste tzang-tzang-tzang
                             
Comunismu-ntai te-ajuta tac-tac-tac
                               
Si apoi... te executa... pac-pac-pac

Strofa 2:

Asa, dupa Reg si Slavski
Stalin curata pe Stanski
Iara Malenkov pe Beria
ca sa nu-l mai supere cu peria.

Dupa Beria, Malenkov
curata pe Agapukov
Si apare si Hrusciov
si l-a mazilit pe Malenkov

Refren

Cand sovieto-comitetul
iti cere-autoportretul
asta-i semn ca nu-i mai placi
si c-autocritica ai sa-ti faci!

Dupa ce gasesc ei buba
Urmeaza autoduba
si-apoi toata istoria
se termina cu autopsia.

Refren

Un pamflet valabil oarecum si astazi(cel putin faza cu sinistrul care ajunge repede ministru...)
Surse : http://www.tabulaturi.ro/acorduri.php?tab_id=6370

miercuri, 23 aprilie 2014

Tu wai Ponta ce cauti ca prim ministru ?

Sursa imagine   :  Youtube.com  ,  Stirileprotv.ro

Iata ca acum prim sinistrul Romaniei ne dovedeste inca o data , daca unii inca mai aveau nevoie , nivelul sau intelectual. Mai grav decat apelativul utilizat pentru o doamna care mai este si ministrul al apelor este faptul ca acest individ ajuns prim ministru priveste aceste inundatii ca pe o "plimbarica" cu barcuta.

Cand atatia oameni isi vad agoniseala de o viata pusa de pericol , unii dintre ei isi vad pusa in pericol chiar viata sau mijloacele de trai , Tonta se umple de "respect" atat prin declaratiile date parca de un scolar aflat la pubertate cat si prin scenele pline de un penibil imens, demne de o tragicomedie numai buna de pus in scena unui teatru.


Aidoma lui Don Quixote si Sancho Panza , interpretati de Ponta si Dragnea , o salveaza pe Dulcinea , nimeni alta decat ministrul apelor din Romania , cunoscuta unor si sub numele de " Fa Doina". Pacat ca nu mai avem un Caragiale sau pe altcineva ca el pentru caci s-ar fi putut scrie niste scenete "delicioase" , numai bune de jucat pe scenele teatrelor.



http://www.add-facebook-like-button.com

duminică, 20 aprilie 2014

Viitorul trist , gazele de sist



Intr-una din zilele cand fusese un protest mai puternic la Pungesti si chipurile s-au difuzat cateva imagini la televiziuni cu abuzurile de acolo ma gaseam la un magazin satesc incercand sa cumpar ceva , nici nu mai tin bine minte ce doream de fapt sa cumpar pentru ca intr-un final am plecat de acolo incarcat cu o mie de ganduri trecandu-mi prin cap si obligandu-ma sa reflectez asupra vremurilor in care traim.

Cat s-a difuzat reportajul legat de Pungesti la un televizor suspendat pe peretele magazinului satesc oamenii prezenti au privit , unii au lasat sa curga cu darnicie si cateva injuraturi la adresa americanilor de la Chevron , la adresa conducatorilor de la Bucuresti altii comentat in masura pregatirii fiecaruia si pe cat il ducea capul.

O batrana insa a iesit cu o sacosa pe mana , s-a asezat pe banca din fata magazinului sprijinindu-si barbia intr-una din maini si oftand prelung,  ramanand cu privirea fixa si pierrduta undeva aiurea. O intreb de ce ofteaza gandindu-ma ca poate la varsta ei i s-a facut rau sau sufera de vreo boala speficica varstei.

Mi-a raspuns fara sa-si schimbe directia privirii , si fara sa se miste macar cu vreun centimetru din pozitia in care ramasese :
 "Boc mi-a furat pensia dar Ponta vrea sa-mi fure tot ! Eu sunt batrana , am trait asa cum am putut , mi-a fost cand mai bine , cand mai rau , dar tot timpul mi-am putut intretine de bine de rau familia din munca pamantului.

A fost hot si derbedeul ala de Boc ca mi-a furat pensia dar Ponta vrea sa-mi fure tot. La varsta mea vreau sa-mi traiesc batranetile linistita dar si sa stiu ca dupa ce eu n-oi mai fi copiii mei , nepotii mei , vor putea sa se hraneasca si sa traiasca ca si mine de pe acelasi pamant ca si pana acum.

Dar daca banditul asta de Ponta si cu americanii lui otravesc pamantul si apa cum tot spun multi ca vor sa faca atunci eu cum sa-mi mai duc batranetile linistita ? Daca apuc zilele astea , sa vad cum banditii astia isi bat joc de pamanturile , de apa si de vietile oamenilor eu de raul la asa ceva nici nu voi putea muri ! "



Cand nedreptatea naste tragedii


Atunci cand nedreptatea este catalogata de autoritati drept "justitie independenta"  si absoluta , drept consecinta se nasc tragedii de proportii. Un astfel de caz s-a intamplat recent intr-o provincie din China.

Mai multi politisti chinezi , din datele initiale cel putin patru dintre ei , si-au pierdut viata fiind omorati in bataie de multimea furioasa in mijlocul strazii.Totul a pornit de la faptul ca politistii au omorat in bataie un barbat care ii filma in timp ce ei agresau o femeie, o vanzatoare stradala.

Furiosi ca acel trecator ii filma in timp ce ei o agresau pe femeie, politistii l-au batut pe barbat cu un ciocan pana ce acesta a inceput sa vomite sange. Cu toate ca a fost chemata o ambulanta la fata locului in scurt timp s-a constatat decesul barbatului ce fusese batut cu ciocanul.

Ca urmare miile de chinezi care s-au strans in jur si au observat acest incident i-au atacat pe politisti cu pietre , bate si alte obiecte, batandu-i pe unii dintre ei pana la moarte. Unii dintre politistii ucisi erau cunoscuti de catre localnici cu alte omoruri similare la activ.

Este exemplul clar care dovedeste ca atunci cand oamenii sunt solidari trec peste vointa fortelor oculte , a coruptiei si a dictaturii de orice fel. Pe retelele de socializare sunt comentarii care descriu acei poltisti nu tocmai intr-o lumina prea placuta si te face sa te intrebi cata nedreptate mai poate indura umanitatea din partea unor grupuri mici de interese dar care se afla in spatele multora dintre nenorocirile abatute asupra noastra a tuturor.

Ma intreb oare chiar trebuie sa fim "chinezi" ca sa ne putem rezolva problemele din ce in ce mai multe cu care ne confruntam in ultimul timp ?

Sursa : http://revolution-news.com/china-violent-government-thugs-beaten-death-angry-crowds-killed-man-documenting-brutality/#prettyPhoto

vineri, 18 aprilie 2014

Transnistria poate fi cumva Alaska Romaniei ?


Una dintre "afacerile" pe care rusii le regreta foarte mult este vanzarea din anul 1867 a actualei provincii americane Alaska . Ironia face ca aceasta vanzare sa fi fost posibila datorita unui roman , generalul George Pomutz. Pentru meritele sale in finalizarea cu succes a acestei afaceri prin care SUA cumparau de la rusi gubernia ruseasca de pe continentul nord american cu suma de 7,2 milioane de dolari , George Pomutz a fost rasplatit cu functia de consul general al Statelor Unite in anul 1874.

In anul 2009  Sindicatul Liber European a depus si inregistrat la Cancelaria Ambasadei Republicii Moldova din Bucuresti , un document privind medierea in tratativele de cumparare a regiunii Transnistria de catre Romania de la Republica Moldova.

Documentul a fost depus si inregistrat atat la Cancelaria Ambasadei Republicii Moldova din Bucuresti sub nr. 1872 /13.10.09 cat si la Administratia Prezidentiala pentru Probleme Cetatenesti a Romaniei sub nr. 21750 / 16.10.09. Sindicatul Liber European este Organizatie Neguvernamentala constituita in anul 2004 al carui fondator si presedinte este domnul Prof. Bagiu Ovidiu Ilie.

Sindicatul Liber European se angajeaza ca mediator intre guvernele Republicii Moldova si guvernul Romaniei cu scopul de a rezolva problema litigiului teritorial dintre guvernul de la Chisinau si rusii din republica separatista transnistreana.

Aceasta propunere a venit in 2009 la scurt timp dupa ce presedintele Parlamentului European de atunci , Jerzy Buzek , a pomenit Romania ca una dintre tarile victime ale pactului Molotov - Ribbentrop. Parlamentul tocmai organizase o conferinta cu ocazia a 70 de ani de la semnarea pactului Molotov- Ribbentrop iar Jerzy Buzek , presedintele de atunci al Parlamentului European a tinut un discurs, in care a mentionat , printre altele si pierderile teritoriale ale Romaniei.

Nu stiu cat de relevanta este aceasta initiativa in raport cu legislatia internationala dar este totusi o propunere interesanta de solutionare a unui conflict inghetat la granitele Republicii Moldova. In plus ar fi frumos ca inca un roman sa "intermedieze" o noua afacere de tipul celei intermediate de inaintasul sau , George Pomutz.

Interesant mai este si alt aspect : dupa datele livrate chiar de rusii din republica separatista transnistreana romanii sunt de departe majoritari  in raioanele Dubasari si Grigoriopol iar in restul o majoritate intre 45% si 48% in celelalte trei raioane , respectiv , Camenca, Rabnita si Slobozia.Populatia din Transnistria este formata in mare masura din trei grupuri etnice : romani , ucraineni si rusi.

Aceste rezultate sunt calculate dupa datele colectate conform recensamantului facut in anul 2004 chiar de autoritatile separatistilor transnistreni. Un alt aspect important este faptul ca populatia rusofona are un spor anual negativ alarmant de mare al populatiei , tinerii preferand sa plece in Federatia Rusa la munca si sa se stabileasca acolo iar populatia ramasa este imbatranita intr-o proportie de peste 50%.


Patriotismul la romani - in 1968 URSS a vrut sa invadeze Romania


Nu stiu cati dintre voi stiti cat de aproape a fost Romania in anul 1968 sa fie invadata de catre URSS si alte tari aliate cu aceasta din fostul bloc sovietic. In luna noiembrie a anului 1968 URSS era pregatita sa-l pedepseasca  atat pe Ceausescu  dar si pe Tito , de a caror politica era profund nemultumita. Ceausescu tocmai le contestase rusilor amestecul in treburile interne ale Cehoslovaciei.

Pentru ca atunci serviciile romanesti de securitate inca mai functionau si inca isi mai faceau datoria fata de tara s-a aflat planul rusilor din timp , mai mult planurile rusilor le-au fost reconfirmate romanilor si de catre anumite servicii de informatii straine . Din aceasta cauza Ceausescu a comasat la granita estica a Romaniei un urias contingent de armata , a descoperit cartitele rusilor infiltrate prin armata romana sau in alte puncte strategice care sa asigure securitatea tarii si s-au dovedit multi dintre ei colaboratori sau chiar agenti KGB si GRU.

Daca Romania ar fi schitat si cel mai mic gest de vulnerabilitate atunci URSS ar fi invadat  de urgenta tara noastra si pe urma intentionau sa invadeze si Yugoslavia pentru a-l indeparta si pe Tito care incepuse sa "devieze" de la politica pe care URSS o dorea implementata in acesta regiune. Rusii nu au renuntat la plan si treptat si-au reinfiltrat cartite si spioni in structurile statului roman culminand cu lovitura de stat din 1989.

La acel moment armata romana si serviciile de securitate si informatii erau in stare de alerta si pregatite sa faca fata unei agresiuni.Invazia Romaniei nu a mai avut loc fiindca URSS stia ca o astfel de invazie chiar daca ar reusi s-ar sfarsi cu pierderi foarte mari mai ales ca si-au pierdut si multe din sursele valoroase de informatii si aveau suspiciunea ca Romania ar detine si alte tipuri de armament decat cele convenite in Tratatul de la Varsovia.

Atunci in 1968 eram pregatiti pentru o agresiune externa ; tinerii inca mai faceau armata obligatorie , se puteau mobiliza de urgenta in caz de nevoie rezervistii , s-au infiintat garzile patriotice din care puteau face parte inclusiv femeile , dar astazi nu numai ca nu mai aveam aceleasi resurse ci pana si mentalitatea e diferita.

Acum daca ii intrebi pe multi dintre romani nu stiu cati mai sunt dispusi sa fie patrioti adevarati , sa fie gata de sacrificiu. Mai mult te vei trezi din partea multora cu replici de genul :

" Pai eu ce motiv am sa lupt ? Ce mai am eu de aparat in tara asta cand aici nu mai am de lucru , nu am casa , petrec mai mult timp muncind prin strainatate decat in tara , majoritatea rudelor si prietenilor mei sunt in aceeasi situatie. Deci pentru ce sa lupt ? Eu scot batista alba si ma predau , sa lupte porcii aia din Parlament si cu cei din guvern , ca ei au masini si vile luxoase de aparat ! "

Din pacate "societatea moderna" si mass-media au reusit sa transforme patriotismul intr-un sentiment desuet prin promovoarea si ridicarea la rang de cinste a non-valorilor , a semianalfabetilor , a curvelor  si apoi se intreaba de ce tineretul are reactii ca replicile de care am pomenit mai sus.


joi, 17 aprilie 2014

Autonomie de proba



Asa cum exista casatoria de proba de ce n-ar exista si autonomie de proba ? Dar cu termen limitat , vreo trei luni acolo sau vreo jumatate de an in care cei de la UDMR care au o atitudine dusmanoasa la adresa statului roman si la adresa romanilor in general sa nu primeasca nici macar un cent de la bugetul de stat , iar in plus energia electrica , gazele si benzina sa fie livrate la preturi de cel putin 3 ori mai mari iar mancarea sa le fie livrata in regim de importuri cu preturi prohibitive.

Da domle' UDeMeRist cu atitudine dusmanoasa ! Ia stai matale in HarCov cateva luni de zile sub un embargou de proba , pardon autonomie de proba ! Si sa vad pe urma daca iti mai permiti sa debitezi tot felul de insulte si de amenintari la adresa romanilor si a Constitutiei Romaniei !

Iata ce declaratii au putut face in ultimul timp cei de la UDMR :

Să aducem Catalonia în Ardeal! Să-i facem pe români să simtă cum e să trăieşti în minoritate. Vom avea şi autonomia, pentru că ni se cuvine”

Daca tot faci asemena declaratii deplasate de ce sa nu primesti si o "recompensa" pe masura ? In consecinta nu Pungesti trebuia declarat "zona speciala de siguranta publica" ci zona locuita de cei care au emis afirmatia de mai sus legata de Catalonia.

Mai intai trebuie indepartati toti cei din UDMR de la guvernare si de la a mai fi conectati in nici un fel la bugetul de stat. Apoi merita macar jumatate de an de proba sa stea intr-un regim de embargou economic si orice servicii sau produse sa le fie livrate la preturi prohibitive. La ce o sa le foloseasca atunci "falfaiala" steagurilor de orice fel cu care zic ei ca de fapt contesta simbolic autoritatea statului roman ? 

Tot de proba ar mai trebui impus si un regim de vize sau de permise pentru parasirea "zonei autonome" , un fel de Transnistrie , asa de proba. Daca cineva nu stie cum este sa locuiesti in Transnistria se poate verifica usor ori printr-o vizita la fata locului ori gasiti destule materiale video pe internet.

Urzeala steagurilor - proiect de lege care urmareste interzicearea steagurilor cu caracter etnic


Conceput in graba ca un simbol al contestarii autoritatii statului roman national , unitar si indivizibil acest steag secuiesc pare sa fie de fapt la origini o conceptie romaneasca . Uitati-va pe harta de mai sus ce steag este reprezentat grafic in dreptul Valahiei. Steagul secuiesc este steagul folosit pentru prima data de un contingent de secui aflati in oastea lui Mihai Viteazul in lupta de la Selimbar din anul 1599.

Pe harta de mai sus steagul Valahiei este reprezentat cu aceleasi culori cu cele ale steagului secuiesc si chiar si simbolurile sunt mai degraba specifice romanilor decat maghiarilor , aceleasi simboluri regasindu-se si pe steagurile si insemnele Moldovei dar si pe cele ale Tarii Romanesti ( Valahia ).


Chiar daca de curand vicepremierul Dragnea , necromancerul mortilor din Teleorman impreuna cu asasinul cultural al Romaniei , Kelemen Hunor s-au hotarat sa sustina adoptarea legii care va permite arborarea steagurilor judetene pe cladirile institutiilor publice deputatul Bogdan Diaconu le-a luat-o inainte iredentistilor de la UDMR si a depus la Parlamentul Romaniei un proiect de lege prin care se urmareste interzicerea steagurilor cu caracter etnic.

„Am depus la Parlament propunerea legislativă privind interzicerea steagurilor cu caracter etnic!”, a anuntat Bogdan Diaconu pe pagina sa de Facebook.
Iata textul legii:
Art.1 (1) Este interzisă afișarea publică a steagurilor cu caracter etnic, indiferent de natura lor, pe instituțiile publice ale României, pe unitățile administrativ-teritoriale de orice fel sau cu ocazia evenimentelor și manifestărilor oficiale ale statului român și ale instituțiilor acestuia, precum și pe actele oficiale, pe site-urile instituțiilor publice sau pe orice fel de reprezentare cu caracter oficial.
(2) Este interzisă afișarea și purtarea de către persoanele cu funcții publice de orice fel (aleși locali, funcționari publici, bugetari, parlamentari, europarlamentari, funcționari în aparatul administrativ local sau central) a steagurilor cu caracter etnic, indiferent de împrejurare și circumstanțe, în România sau în afara țării.
Art. 2. (1) Încălcarea art. 1 constituie infracțiune și se pedepsește cu amendă penală de 25.000 de lei.
(2) Constatarea contravenţiei şi aplicarea sancţiunii se fac de către de către personalul special abilitat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, în urma autosesizării sau la sesizarea oricărui cetățean român.
(3) Personalul special abilitat din cadrul Ministerului Afacerilor Interne este obligat să dea curs oricărei sesizări publice referitoare la încălcarea art. 1 și să dispună în termen de maxim 30 de zile pedeapsa prevăzută de art.2 (1).
Art. 3. (1) Steagurile cu caracter etnic nu sunt recunoscute ca steaguri ale unităţilor administrativ- teritoriale din România și nu pot fi folosite în nicio situație în această calitate.
(2) Orice steag, însemn sau reprezentare a unităților administrativ-teritoriale din România trebuie să conțină denumirea ”ROMÂNIA” scrisă cu majuscule de dimensiuni cel puțin egale cu denumirea unității administrativ-teritoriale respective.
Iniţiator:
Deputat PSD
Bogdan Diaconu


miercuri, 16 aprilie 2014

Concurs - castigati o zi cu Ponta in buncarul de la MAPN !


Ce trebuie sa faceti ca sa castigati o zi in buncarul lui Ponta de la MAPN ? E foarte simplu : verificati fiecare coltisor al buncarului  , fiecare dulap si fiecare loc intunecat , ca nu cumva sa fie ascuns acolo Basescu sau vreun om de-al lui Opris deghizat in microfon.

Cel mai important este sa siti sa folositi un alcoolmetru.Daca simte miros de tarie Ponta initiaza rapid protocolul de securitate de grad ridicat si trebuie sa depistati imediat sursa.

Daca ii indepliniti cu succes aceste cerinte va puteti bucura de o zi intreaga in compania lui Ponta in buncarul sau.Din pacate serviciile si utilitatile sunt spartane , televizoarele prind numai doua posturi TV : Antena 3 si Romania TV. Singurul abonament la ziare este cel la Jurnalul National.

Inca unul din pasii importanti pe care trebuie sa-i indepliniti pentru a castiga acest concurs este sa va dezbracati in baie cu scopul de a fi verificati sa nu aveti asupra dumneavoastra microfoane. Asta nu este o cerinta a lui Ponta dar cica l-a invatat unul dintre amicii din partidul sau, parlamentar si el.

Unul dintre castigatorii a cerut voie sa faca o poza ca suvenir cu Ponta in buncarul sau. De fapt este chiar poza cu care am ilustrat acest articol. Primul sinistru al Romaniei poarta o casca de protectie ecologica ce il protejeaza de atacul psihotronic si de flacara violet.

Prim sinistrul Tonta chiar a marturist ca aceasta flacara violet are asupra sa un efect devastator : ii mareste libidoul atat de mult incat este dispus sa se compromita in relatii extraconjugale cu minore pentru cate 100 de Euro.

Astea fiind spuse incercati-va norocul ! Nu se stie niciodata de unde sare iepurele de la Palatul Victoria si ajunge in buncarul MAPN-ului.

Adevaratul motiv pentru care Ponta si-a mutat biroul !


Ponta este un mincinos cel putin la fel de mare ca si cel de care spune el ca a fugit si si-a mutat biroul la MAPN. Adevaratul motiv pentru care Ponta , acest tradator de neam si tara si-a mutat biroul este cu totul altul . Stiind ca se va anunta foarte curand magaria cu steagul secuiesc si-a pregatit un barlog in care sa-si puna la adapost fundul de tradator.

In aparente problema steagului nu ar fi atat de importanta daca nu ar fi folosit de extremistii si iredentistii maghiari drept simbol al contestarii autoritatii statului roman unitar , national si indivizibil. Se doreste macinarea din aproape in aproape prin toate caile si mijloacele a temeliei statului national roman. Caramida cu caramida , piatra cu piatra , se sapa la fundatia statului roman in speranta ca intr-un viitor apropiat acesta se va prabusi in ruinele proprii.


Motivul adevarat este ca tradatorul Ponta isi dorea un buncar unde sa se refugieze de posibila reactie a romanilor la marsavia sa si a partidului sau in cardasie cu UDMR-ul. E posibil ca la intalnirea lui Ponta cu iredentistul maghiar Soros care doreste de foarte mult timp dezmembrarea Transilvaniei de Romania si finanteaza de ceva timp "miscarile" autonomiste din Transilvania sa se fi discutat nu doar despre Rosia Montana ci si despre chestiunea steagului secuiesc.

Pana si scandalul din ultimul timp cred ca este mai mult sau mai putin "provocat" pentru a distrage atentia de la probleme mult mai grave pe care politicienii tradatori romani le fac pe la spatele nostru al tuturor. Nicicand nu a existat o densitate mai mare de politicieni romani tradatori de neam si tara ca cei care ne conduc acum.

Dupa toate nenorocirile la care ne-au supus acesti tirani , acesti tradatori odiosi , parca ne testeaza limitele rabdarii . Dar cand va veni si ziua in care romanii vor decide ca e prea mult si nu vor mai putea rabda nu va veti putea ascunde nici in buncarele MAPN-ului tradatorilor !