Pages

Pages

Pages

sâmbătă, 31 mai 2014

Mita pe tabel , ca ea alta nu-i la fel !


Daca auzi multe dintre povestile legate de politicienii romani si de practicile lor crezi ca de fapt sunt povesti ale unor infractori. Dar nu orice fel de infractori domle' ; astia sunt de fapt infractori organizati care tin pasul cu vremurile moderne si si-au facut pana si baze de date informatizate cu spagile si mitele incasate.

Nici macar cei de fisc nu-s asa de bine organizati ca presedintele CJ Cluj, Horea Uioreanu de exemplu. Acesta care a fost de curand arestat pentru luare de mita , tinea evidenta banilor primiti intr-un tabel in format electronic si verifica impreuna cu consilierul sau cat mai are de luat de la oamenii de afaceri care primeau contracte pe bani publici.

Iata parsivenia de care sunt in stare acesti politicieni corupti care ne tot cersesc voturie ! Iata de ce nu sunt locuri de munca in Romania ! Pai oare cati n-or fi dat faliment din cauza ca orice ar fi facut daca nu-i dadeau spaga sau mita lui Uioreanu nu primeau contracte pe bani publici?

Conform anumitor surse presedintele CJ Cluj nu este singurul vizat si suspectat de acte de coruptie , in vizorul celor de la DNA mai figurand inca cel putin 12 consilii judetene cu probleme. 

Sursa :

http://www.realitatea.net/stenograme-horea-uioreanu-tinea-evidenta-mitei-in-tabele_1452215.html



Shit-trails, urmele politicii romanesti au atras o invazie de muste verzi


Dupa controversatele chemtrails acum romanii sunt martorii unui alt fenomen cel putin la fel de controversat : shit-trails. Este vorba de urmele lasate de multi politicieni romani. Din pacate aceste urme au atras odata cu venirea caldurii o invazie masiva de muste verzi.

Specialistii in domeniu afirma ca daca se continua cu aceste shit-trails e posibila aparitia unor epidemii sau pandemii care sa ingrozeasca Romania. Majoritatea acestor shit-trails sunt lasate de politicienii corupti si obisnuiti sa sifoneze banul public. Cu cat este mai mare coruptia cu atat sunt mai vizibile si aceste shit-trails.
Pericolul major reprezentat de aceste invazii este mare si "datorat" in totalitate muncii politicienilor romani. De fapt s-a ajuns la concluzia ca aceste muste verzi se hranesc practic gratis , din produsul muncii politicienilor romani.Dupa cum vedeti , mustele nu fac discriminare intre politicieni , putand fi folosite ca adevarate detectoare de coruptie. Cu cat mai multe muste verzi atrage un anumit politician si cu cat acestea bazaie si roiesc mai tare in jurul sau , cu atat mai corupt si mai parsiv este acel politician.

O propunere utila ar fi amplasarea unor detectoare cu muste verzi la intrarea in sediile Parlamentului si al guvernului si daca vreun politician roman declanseaza "alarma" atunci este sigur ca ceva "pute" la acel politician si trebuie dat in atentia DNA-ului sau trimis eventual sa se igienizeze daca mai este posibil.

PS : Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Abonati-va la newsletter-ul Glasul Moldovei


Cei care vor sa primeasca cele mai noi stiri publicate de Glasul Moldovei se pot abona la newsletter-ul nostru. Cautati pe pagina noastra casuta incercuita in imaginea de mai sus , introduceti adresa de e-mail si veti primi in fiecare zi cele mai noi stiri publicate.

Cei care nu prea stau pe retelele sociale dar vor sa urmareasca totusi articolele publicate de noi au ocazia sa le primeasca in casuta de e-mail. Necesita mai putin de un minut , introduceti adresa voastra de e-mail in campul destinat asa cum este indicat mai sus si apoi confirmati.

Daca vreti sa propuneti vreun subiect interesant nu ezitati sa ne contactati atat pe pagina de Facebook cat si la adresa de e-mail specificata pe pagina de contact.



Am uitat sa ne mai respectam eroii ?


In jur de trei mii de morminte ale soldatilor romani ucisi in timpul primului razboi mondial au disparut din cimitirele din Oradea. Am uitat sa ne mai respectam eroii? Am uitat sa le cinstim memoria cum se cuvine?

Statul roman si-a batut joc de banul public facand terenuri de fotbal in panta, parcuri in mijlocul campurilor, bazine de inot la naiba-n praznic si multe astfel de exemple uitand complet de cei care s-au jertfit candva pentru aceasta tara. 

In luptele de la Oradea si in imprejurimile sale au cazut morti sau raniti peste 3000 de soldati romani.Multi dintre acestia sunt militari decedati in spitalele din Oradea.Acum se constata ca aproape toate mormintele acestor soldati au disparut din cimitirul din Oradea.





Acest clip video de mai sus, realizat de  pe care l-a numit "Remember me" (Adu-ti aminte de mine) este rezultatul a patru luni de munca dedicata si aproape non-stop. Este poate un tribut mai mare decat ar fi putut politicienii nostri corupti si spagari sa-l ofere vreodata soldatilor romani cazuti la datorie pentru patrie.

Daca in alte tari care au luat parte la cele doua razboaie mondiale exista arhive si baze de date foarte bine organizate si este posibil si astazi sa te duci la mormantul unui anumit soldat erou cazut pentru tara sa la noi in Romania aceste morminte nici macar nu mai exista , in locul unora dintre soldatii romani inmormantati in cimitirele din Oradea fiind acum inmormantate alte persoane.

Pentru cei care nu mai sunt printre noi , pentru holocaustul romanilor cand vor da politicienii nostri o lege care sa-i apere si sa recunoasca meritele celor care au murit pentru tara ? Mormintele soldatilor romani din razboaie zac neingrijite si abandonate iar unele au disparut in timp cu totul. 

Surse :





vineri, 30 mai 2014

Se trezesc si cetatenii americani ?


Tot mai multi americani sunt impotriva razboaielor pornite de Statele Unite ale Americii impotriva unor tari ca Irak , Afganistan sau implicarea mai mult sau mai putin directa in conflictele din Somalia, Palestina si acuza SUA ca adevaratele lor intentii sunt acapararea de resurse si protejarea marilor companii oocidentale care se ocupa cu exctractia petrolului , gazelor de sist , extractie miniera sau alte resurse minerale.

Intr-un clip video emotionant o tanara acuza SUA de crime impotriva umanitatii , de finantare directa sau indirecta a conflictelor armate de pe glob si de atitudine imperialista.Acuza de asemenea de exploatare economica a tarilor aflate sub ocupatie de catre companii petroliere cum ar fi Haliburton si Exxon !!! ( pana acum romanii stiu mai multe despre Chevron dar si Exxon a obtinut suprafete mari concesionate in Romania pentru explorari si exploatari de hidrocarburi).




E surprinzator sa vedem ca pana si americanii sunt constienti de raul pe care il fac SUA la nivel global si de ce nu sunt foarte iubiti in unele regiuni de pe glob. Asta e democratie , asta e tara renumita ca fiind tara tuturor posibilitatilor ?


Cei care au dat aviz de mediu pentru sonda pot manca legume de la PUNGESTI ?


Cand detii anumite functii si iei anumite decizii trebuie sa ai si o anumita responsabilitate.De la o institutie numita Agentia pentru Protectia Mediului te astepti sa apere mediul si sanatatea cetatenilor acestei tari.

Este al doilea an la rand in care Agentia pentru Protectia Mediului Vaslui va organiza o expozitie cu produse agricole de cea mai inalta calitate , atestate drept alimente traditionale.

Evenimentul va avea loc pe 5-8 iunie in piata Traian din Vaslui unde cumparatorii vor avea ocazia sa cumpere produse expuse de producatori si firme din intreaga tara.

Aceeasi agentie care organizeaza acest eveniment a dat aviz de mediu instalarii sondei de la Pungesti ! Oare n-ar trebui ca acesti indivizi sa dovedeasca faptul ca nu este nici un pericol sa consume legume sau alte produse agricole recoltate de la Pungesti ?

Ar fi o actiune justa aceasta de a-i pune pe cei de la APM Vaslui, responsabili de apropbarea avizului de mediu pentru sonda de la Pungesti, sa manance legume recoltate pe pamantul celor din imediata vecinatate a sondei de la Pungesti?

De fapt n-ar strica o masa campeneasca , un praznic traditional moldovenesc , la care sa fie invitati toti politicienii care fac lobby gazelor de sist iar bucatele sa fie numai productie proprie locala din Pungesti.

Cei care nu vor fi in stare sa "pape tot din farfurie" trebuie obligati sa demisioneze si exclusi pe veci din viata politica. La viitoarele alegeri care se vor tine in Romania asta ar trebui intrebat Ponta : vii sa "papi" legume "de PUNGESTI" sau te-ai lins pe bot de voturi ?

Sursa :

http://www.vrn.ro/cele-mai-cautate-sunt-legumele-din-pungesti#.U4hLCxi3t1Y.facebook

Solutie pentru protejarea afacerii tale


Stim cu totii ca daca ne deschidem o afacere din pacate trebuie sa ne protejam si impotriva furturilor. Incepand de la o mica florarie sau un magazin micut de cartier pana la afaceri de anvergura, spravegherea video atat a propriilor angajati cat si impotriva furturilor  a ajutat la monitorizarea si sporirea profitabilitatii afacerii.

Sunt multi oameni care economisesc uneori aproape o viata intreaga pentru a se putea bucura de propria afacere la care au visat si de aceea siguranta afacerii lor este pentru ei o prioritate. Tehnologia a evoluat mult in ultimul timp si preturile au scazut asa ca acum este convenabil din punct de vedere financiar sa te echipezi cu camere de supraveghere.

Cu camera HD ioteoCam , care are inclusiv echipament cu vedere nocturna si o aplicatie de detectare a miscarii cu notificare direct pe Smartphone , puteti controla zi si noapte activitatea afacerii dumneavostra.

Puteti fi omniprezenti fiindca ioteoCam are printre avantejele  sale si faptul ca puteti fi in mai multe locuri in acelasi timp . Daca din cauza afacerii dumneavoastra trebuie sa calatoriti des sau aveti mai multe puncte de lucru , amplasati mai multe camere ioteoCam iar apoi luandu-va cu voi Iphone-ul , smartphone-ul Android , tableta sau laptop-ul puteti sa stati cu ochii pe magazinele sau pe munca depusa de angajati. Cu optiunea "PARTAJARE" le puteti permite accesul partenerilor sau colaboratorilor dumneavoastra la camerele de supraveghere.

Daca montati o asemenea camera sigur mai taiati din pofta potentialilor hoti si ii ajutati in acelasi timp si pe angajatii dumneavoastra sa fie mai relaxati si mai concentrati pe alte sarcini de serviciu.

Camera este usor de instalat totul fiind simplu si intuitiv. Are posibilitatea de a se conecta printr-un modem la internet prin cablu sau prin Wi-Fi. Configurarea si instalarea sa nu dureaza mai mult de cinci minute.

Puteti opta si pentru un abonament optional la serviciul ioteoCloud si beneficiati de urmatoarele servicii :

- inregistrare continua 24 de ore din 24 pe serverele securizate ioteoCloud

- stocarea inregistrarilor din ultimele 30 de zile

- notificare cu link direct catre evenimentul inregistrat in cazul detectarii unei miscari



joi, 29 mai 2014

Proiect european pentru restaurarea vechilor cetati ale Moldovei


In Soroca cetatenii orasului pot vedea cum decurg lucrarile de restaurare a vechii cetati medievale. In interiorul cetatii Soroca mai multi mesteri si zidari se straduie sa restaureze turnurile fortaretei. 

Au inceput cu lucrari de consolidare pentru a se putea apoi lucra in siguranta, s-a injectat ciment in structura zidariei si totodata s-au amenajat boltile paraclisului, din caramida produsa dupa metode medievale , produsa la Sighisoara.
Antreprenorul care efectueaza lucraile de restaurare este compania romaneasca Iasicon , acelasi antreprenor care s-a ocupat si de lucrarile de consolidare si restaurare de la Cetatea Neamtului. Restaurarea Cetatii Soroca se face din fonduri europene iar din acest proiect denumit "Bijuterii Medievale" mai fac parte si cetatile / fortaretele medievale Hotin si Suceava.
De la distanta se pot vedea cele trei steaguri ale tarilor implicate in acest proiect : Ucraina , Republica Moldova si Romania. Restaurarea insa nu va fi totala chiar daca proiectul a fost facut pentru o restaurare completa pentru a usura viitoarele lucrari. S-a obtinut extinderea proiectului pana la 18 mai 2015 , atunci cand se preconizeaza organizarea unui Festival Medieval dar si editarea hartilor si a pliantelor in asteptarea vizitatorilor si a turistilor.
In viitorul program transfrontalier , de aceasta data bilateral intre Republica Moldova si Romania, ar putea finanta in totalitate proiectul de restaurare al Cetatii Soroca. Datorita fluctuatiei bursiere a monedei EURO , pe parcursul acestui proiect s-au facut si economii estimate la 6 milioane de lei. Cu aceste fonduri se vor putea acoperi unele lucrari de restaurare in plus, ce nu erau initial cuprinse in proiectul curent.
Proiectul a decurs destul de bine , toate partile cooperand intr-un mod profesionist. Odata cu terminarea lucrarilor de restaurare , ministrul culturii Monica Babuc spera ca cetatea Soroca se va tranforma intr-un punct de atractie turistica.
Autoritatile locale din Soroca s-au implicat in acest proiect cu speranta transformarii cetatii intr-un punct turistic , in proiect fiind incluse si reabilitarea drumului catre cetate, amenajarea parcului si a buticurilor pentru suvenire.
Multe dintre materialele folosite la restaurarea cetatii sunt aduse din Romania doar piatra locala fiind folosita pentru a pastra aspectul autentic al cetatii.
Asteptam cu totii cand barierele dintre Republica Moldova si Romania nu vor mai exista si Stefan cel Mare isi va vedea din noua Moldova reintregita. 

Surse :

http://odn.info.md/2014/05/cetatea-soroca-ramane-pe-mana-restauratorilor/

https://www.facebook.com/vadim.sterbate?fref=photo

Teleportarea ar putea deveni realitate


Legile fizicii nu interzic în mod fundamental teleportarea obiectelor mari, inclusiv oameni , spune profesorul Ronald Hanson . Teleportarea familiara multora din fanii filmului SF Star Trek ar putea deveni in viitorul indepartat realitate.

În schimb, este fizic imposibil pentru orice a călători mai repede decât lumina. Noi de fapt suntem capabili acum abia sa teleportam o particula in aceeasi stare, a relatat profesorul Hanson de la Universitatea de Tehnologie Delft din Olanda.

'' Dacă credeți că nu suntem nimic mai mult decât o colecție de atomi înșirate împreună într-un mod special, apoi, în principiu, ar trebui să fie posibil pentru a ne teleporta la un loc la altul.'In practica este extrem de puțin probabil, dar să spun că nu va merge este foarte periculos. Nu aș exclude, deoarece nu exista nici o lege fundamentală a fizicii care sa interzica acest lucru. În cazul în care se întâmplă vreodată, va fi de departe în viitor.''

Echipa Prof Hanson a aratat pentru prima data ca a fost posibil de a se teleporta informații codificate în particule sub atomice între două puncte de trei metri unul de altul , cu 100% fiabilitate.

Demonstrația a fost un prim pas important spre dezvoltarea unei rețele similare celei de internet între computere cuantice ultra - rapide a căror procesoare minuscule ar avea puterea supercomputerelor de azi .

Teleportarea exploateaza modul ciudat in care sunt legate particulele si dobândesc o identitate fuzionata , cu starea de a putea instantaneu influența una pe cealalta , indiferent cat de departe sunt.

Surse:

http://www.telegraph.co.uk/science/science-news/10863929/Beam-me-up-Scotty-teleportation-could-become-reality.html




Cu ai nostri cum ramane ?


Ucraina a fost si va ramane o regiune cu mari probleme mai ales in partea sa estica , o regiune care candva a fost colonizata artificial cu populatii de diferite etnii. Dar atrocitatile de acum s-au mai intamplat si in trecut. Paradoxul este ca tot Odesa a fost orasul martor al acelor atrocitati numai ca atunci printre morti se numarau si romani.

Bolsevismul a fost si va ramane o ideologie criminala care dintotdeauna a provocat numai moarte si distrugere pe acest pamant. Bolsevicii nu ezita sa foloseasca orice mijloace , inclusiv terorismul , pentru a-si atinge scopurile. Indiferent de nationalitatea lor bolsevicii au fost si vor ramane cei mai odiosi criminali ai umanitatii.

Din pacate un numar urias de romani au fost ucisi cu brutalitate atat inainte de cel de-al doilea razboi mondial , in timpul sau cat si mai ales in perioada de glorie a bolsevismului in Romania 1944-1952.Au fost omorati de multe ori oamnei nevinovati doar de frica potentialului pe care acesta il aveau.De multe ori auzim ca Romania este cu cateva zeci de ani in urma fata de occident.Pai si de ce nu am fi daca timp de cateva zeci de ani bolsevicii au condus Romania si ne-au ucis sistematic elita ?

Elitele romanesti au fost ucise miseleste ziua in amiaza mare iar in locul lor avem astazi "elite" care stau cu buzele lipite de fundul politicienilor sau marilor afaceristi securisti care s-au imbogatit furand statul roman.

Daca e sa adunam cati romani au fost ucisi de bolsevici ne dam repede seama ca romanii au avut parte de un adevarat genocid ,de un adevarat holocaust. Pentru moartea romanilor cine a platit ? Pe ai nostri cine ii plange ? Cu ai nostri cum ramane ?

PSD inseamna FSN , FSN inseamna PCR


Revolutia romana din 1989 a fost o revolutie furata de cei care vor acum sa conduca din nou aidoma unui partid stat , autoritar , fara opozitie si fara reguli democratice. Romanii au fost manipulati de imediat de dupa momentul decembrie '89 si pana in zilele noastre.

Romania a pornit pe un drum gresit "indrumata" de catre un tradator de tara care ar fi trebuit sa plateasca pentru crime impotriva umanitatii dar care insa are o inexplicabila imunitate si isi cauta linistiti de crescut carlani politici si de planificat noi "perestroice".


Esalonul doi al comunistilor , umbrele , au pus la cale distrugerea Romaniei in acei ani de la inceput. Romania nu a avut nici o clipa libertatea in mainile ei proprii. Tot ce s-a desprins din FSN inseamna de fapt tot ce au vrut romanii sa uite si nu mai vada in viata politica a acestei tari.

Aceasta magarie numita FSN a fost planificata cu mult inaintea inlaturarii lui Ceausescu si a beneficiat din plin de sprijinul structurilor si institutiilor de toate tipurile , cu alte cuvinte FSN a fost sprijinita chiar de aparatul de stat si deci primele aleferi din Romania numai democratice nu au fost.

Corect ar fi fost ca dupa inlaturarea lui Ceausescu sa se decida printr-un referendum la nevoie daca se revine sau nu la forma de guvernamant anterioara venirii regimului comunist la conducerea Romaniei. Indiferent ce ar fi ales cetatenii Romaniei la acel referendum ar fi fost democratic.

Romanii nu voiau atat de mult sa scape doar de Ceausescu ca persoana cat de sistemul pe care ei il asociau cu Ceausescu. Romanii voiau sa scape de comunism , de ciuma rosie , mai ales de cea bolsevica , asta care s-a dovedit ca distrus incet dar sigur , Romania.

Strainii nu ne inteleg , de fapt ei nici nu fac eforturi prea mari sa ne inteleaga. Totusi pana si ei se intreaba daca revolutia noastra nu a fost o farsa , daca nu a fost o conspiratie a unor comunisti impotriva altor comunisti. Cu alte cuvinte daca nu a fost o lupta pentru ciolan , destul ca asemanatoare cu luptele pentru ciolan de astazi.

Voi ce parere aveti ?


Surse :




Ponta al cui esti tu, infiltratule ?


Se vede din ce in ce mai mult caracterul de tradator al lui Victor Ponta. Astfel de manifestari de fapt nu pot ramane ascunse niciodata la nersfarsit , mai devreme sau mai tarziu caracterul adevarat al omului iese la iveala.

Cand lupii urla de sub blanuri de oaie din diferite motive cateodata mai uita sa imite behaitul de oaie si o dau pe urlet de lup parsiv. Daca Victor Ponta , in timp ce era purtator de cuvant in campania lui Geoana , a fost in stare in loc sa voteze cu cel din tabara sa si a votat cu Crin Antonescu inseamna ca omul este oricand pregatit cu un cutit ascuns la spate.

Oare de cata incredere se poate bucura un astfel de om care sta cu picioarele in mai multe barci si singurul sau regret este ca nu face parte din specia arahnidelor ca sa poata avea cat mai multe picioare posibil. In primul este o anomalie ideologica sa votezi un partid de dreapta inca din primul tur cand tu insuti faci parte dintr-un partid de stanga.

Daca Ponta nu este credincios macar partidului si ideologiei partidului din care face parte va inchipuiti ca acest om este credincios Romaniei ca tara si poporului roman ? Acest Iuda ne-ar vinde cum ne-a si vandut deja in cazul gazelor de sist si al altor probleme legate de resursele acestei tari.

Singura intrebare pe care ne-o mai punem este doar aceasta : Ponta al cui esti tu, infiltratule ?

Sursa:

http://www.dcnews.ro/mircea-badea-il-desfiin-eaza-pe-victor-ponta_444587.html