Pages

Pages

Pages

sâmbătă, 30 mai 2015

In ce strachini o fi calcat Emil Hurezeanu de l-or fi refuzat nemtii?



Cate minciuni a spus tradatorul asta de tara; cum ne imbrobodea el bine de tot de la Europa Libera cu felurite minciuni despre viata Ceausestilor si cu alte denigrari mincinoase despre tara noastra care au facut mult rau in primul rand celor ramasi sa-si traiasca viata de zi cu zi in Romania? Cine stie carui serviciu secret al carei tari ii apartine el?

Nu s-ar fi suparat nimeni daca ar fi zis adevarul, oricat de suparator ar fi fost el despre Romania, insa nemernicul a indrugat (cel mai probabil la ordin) si o gramada de minciuni care au adus grave prejudicii Romaniei. Personal, pentru mine nu este altceva decat un tradator de tara, un antiroman pervers care umba cu cioara vopsita si spune ca e papagal! Stiu ei nemtii bine ce stiu...

Si cum naiba sa vrei sa-ti fie ambasador in Germania unul care abia in martie 2015 isi depune cererea pentru cetatenie romana.... si asta mai mult ca sigur doar pentru ii mirosea a ciolan sau mai bine zis a snitel vienez sau carnat german (Weißwurs)?

Nu e greu sa-ti imaginezi de ce nu vor germanii un asemenea specimen pe post de ambasador in Germania, fiindca a oferi imunitate diplomatica unui astfel de tradator poate insemna o grava gaura de securitate pentru nemti, o chestiune care intr-o tara cu o buna organizare la toate nivelurile ca in Germania nu va putea fi niciodata posibila si nici acceptabila.

Sursa: Glasul.info

Cutremurator! In Africa de Sud copiii albi sufera de foame din cauza restrictiilor impuse pentru angajarea albilor



In Africa de Sud copiii albilor sufera de foame si au nevoie disperata de ajutor si de hrana. Daca Romania tot va fi obligata de catre UE sa primeasca "cota" de refugiati de ce nu ar putea fi acesti ingerasi albi care sufera de foame in Africa de Sud? De ce nu vor tarile de origine europene sa-i reprimeasca inapoi pe fostii colonisti care sunt acum tinuti in lagare in niste conditii mai rele decat pentru unele animale de gradinile zoologice din tarile occidentale?

Daca Romania va fi obligata sa accepte "cota" de imigranti, cei din Africa de Sud care sufera si sunt discriminati ar fi eligibili?

Iata un mesaj disperat al albilor din Africa de Sud:

"Avem nevoie disperata de donatii sub forma de alimente, legume, imbracaminte si haine pentru copii, medicamente, paturi, corturi si sisteme de incalzire.Copii, pensionari și adulți suferă de foame din cauza lipsei de muncă și a veniturilor. Legea 119 ANC emisa de guvern restructioneaza accesul albilor la angajare pe intreaga piata a locurilor de munca din Africa de Sud.

Acum este iarna!
Guvernul nu ne ajuta, nici vreun lanț de magazine - aceasta situatie este critică, vă rugăm să ne ajutati. Avem nevoie de ajutor - trebuie să existe oameni acolo cu inimă care să ne sprijine.
Noi nu cerem bani, ci hrană, îmbrăcăminte, legume.

Vom vizita 32 de pensionari pe care guvernul nu-i ajuta, deoarece acestia sunt de culoare albă și alte 14 de familii dintr-un lagăr care se pare ca nu au avut nici mâncare pentru câteva zile.

Avem nevoie disperată de orice donatie pentru a putea ajuta oamenii. Vă rugăm să ne ajutati. "

Mooipoort Herlewings Sentrum via Herlewing van blankes via Boere Gemeenskap Transvaal
Non profit Organisation – NPO 038361

Call Leon 0736317914
Email.Lcronje6@gmail.com
SMS also to collect

Cutremurator! In Africa de Sud copiii albi sufera de foame din cauza restrictiilor impuse pentru angajarea albilor
Cutremurator! In Africa de Sud copiii albi sufera de foame din cauza restrictiilor impuse pentru angajarea albilor


Actiunea “Romani pentru Romani” continua in ciuda tuturor blocajelor si piedicilor



Actiunea “Români pentru Români” continua in ciuda tuturor blocajelor si piedicilor. Lupta nu poate fi oprita. Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si RugaciuneaOrtodoxa vor ajunge la o parte dintre elevii români merituosi din Harghita si Covasna.Elevii de la prestigiosul Colegiu de Informatica Grigore Moisil din Brasov sunt alaturi de colegii lor din inima Tarii. Grupul de liceeni, coordonati de inimoasa profesoara Daniela Patrunjel, trimit mesajul lor de solidaritate catre fratii lor.

Sunt Mihai Tirnoveanu si nu ma opresc usor din drum. Contul meu este blocat de fb, dar nimeni nu poate bloca legaturile dintre români. Am fost sunat de numerosi prieteni si am primit emotionante mesaje de sustinere pe contul iubitei mele sotii, Adriana Tirnoveanu. Va multumesc din suflet, impreuna suntem o forta. Toate aceste lucruri imi reconfirma faptul ca actiunile incepute impreuna cu voi sunt pe calea cea buna, Calea lui Dumnezeu si a Neamului Românesc.

Priviti in ochii acestor tineri si veti intelege; veti intelege ca poporul român este viu, ca acesta traieste prin taranii din Doboi care-au lacrimat in timp ce cantau Treceti batalioane romane Carpatii; poporul sunteti voi, cei care impaturiti un steag tricolor langa o carte de Mihai Eminescu, rugandu-va pentru copiii Neamului Romanesc. Traim in marea Taina a stramosilor de care suntem legati prin Cer si Pamant.

Nimeni nu poate rupe acest Legamant, nici macar Iadul, caci firul de praf de pe Icoana din Altar este mai puternic ca el. Crezand nelimitat in Hristos si in invierea Neamului Românesc, am pornit in data de 6 decembrie a anului trecut, de Sfantul Nicolae, Actiunea „Români pentru Români”, menita sa transmita sustinerea noastra pentru românii din cea mai adanca rana a Tarii.

Aceasta fapta continua; ne propunem acum sa mergem in cat mai multe scoli din Harghita si Covasna pentru a-i premia pe puiutii de români cu simbolurile identitatii românesti. Un pachet de premiu contine: un steag tricolor, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciune ortodoxa. Cei care doresc sa participe la aceasta actiune pot trimite pe adresa mea cele enunate mai sus, urmand ca noi, organizatorii actiunii din Brasov si Tara Fagarasului, sa le distribuim cu ocazia sfarsitului de an scolar in cat mai multe unitati de invatamant din cele doua judete.

Prietenii din diaspora pot trimite banii necesari achizitionarii cartilor si drapelelor in conturile mentionate mai jos. Adresa este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.
Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.
Hristos sa va dea putere si fericire!
Actiunea Români pentru Români isi continua actiunile de sustinere a comunitatii romanesti din Harghita si Covasna, foto: Mihai Tirnoveanu
Actiunea Români pentru Români isi continua actiunile de sustinere a comunitatii romanesti din Harghita si Covasna, foto: Mihai Tirnoveanu