Pages

Pages

Pages

luni, 15 august 2016

In diaspora exista mai multi romani care vaneaza pokemoni decat cei inscrisi pentru votare



Se contureaza tot mai mult ideea ca noi romanii am fost din nou victimele unei farse de proportii in ceea ce priveste scandalul sectiilor de votare pentru romanii din diaspora. La acest moment, totalul romanilor din diaspora inscrisi in Registrul Electoral este de 3.613, din care 2.913 vor vot prin corespondenta, iar 700 au optat pentru votul in sectii de votare speciale.

Putem spune astfel cu mana pe inima ca exista sigur mai multi romani in diaspora care prefera sa venze pokemoni decat cei care "plang" dupa dreptul de vot. Realizati cata manipulare si bataie de joc au facut anumite institutii ale statului roman si mass media din Romania in scandalul sectiilor de votare pentru romanii din diaspora?


Noul regim politic din Romania s-a urcat la conducerea statului prin manevre oculte si practici deceptive, speculand sentimentele de moment ale romanilor printr-o manipulare de proportii orchestrata de catre trusturi de presa si retele de organizatii non-guvernamentale.
Cert este ca romanii au inteles acum unele lucruri concrete:
  • nu se poate protesta in Romania decat cu voie de la "stapanire", numai "societatea civila" agreata de sistem poate protesta liber pe strada fara autorizatii si fara sa fie cotonogita de jandarmi sau amendata
  • nu pot patrunde pe scena politica din Romania decat "anumite" specimene acceptate de catre Inalta Poarta si sub atenta supravehere a nu stiu cate servicii secrete
  • exista un imens aparat de propaganda si manipulare indreptat impotriva intereselor reale ale cetatenilor Romaniei
  • serviciile secrete intervin masiv in viata politica din Romania, influentand adeseori negativ mediul politic, economic si social din tara noastra


O femeie din Urziceni a murit din cauza virusului West Nile



In contextul in care globalizarea a facilitat raspandirea diverselor forme de virusi in intreaga lume, iata ca s-a confirmat si in Romania primul caz de moarte din acest an provocata de catre virusul West Nile. La nivel global, frica raspandirii virusului Zika, provocat de regula de catre intepaturile asa numitului "tantar-tigru", a creat ingrijorare atat in randul oamenilor obisnuiti cat si cel al lumii medicale.
Specialistii in tratarea bolilor infectioase, au dezvaluit faptul ca o batrana din Urziceni, judetul Ialomita, a decedat dupa ce fusese internata cu suspiciune de infectare cu virusul West Nile la sfarsitul lunii trecute, potrivit enational.ro.


Batrana din Urziceni avea 79 de ani si a fost transferata de la Ialomita la "Matei Bals", unitate medicala specializata in tratarea bolilor infectioase. In urma analizelor, specialistii au confirmat banuielele infectarii cu virusul West Nile, insa potrivit guraialomitei.com, confirmarea diagnosticului a venit abia dupa decesul femeii. Batrana avea de asemenea si alte afectiuni care i-au slabit si mai mult organismul.

Virusul West Nile este unul transmis prin intepatura tantarilor si poate provoca diverse forme de meningita. Metode simple de aparare precum dispozitivele anti-tantari prezente acum pe piata va pot salva viata, tantarii fiind de altfel unele din insectele care raspandesc o serie de boli foarte grave.


Alerta! Daca va pomeniti cu un asemenea gandac in casa, fugiti imediat la medic!


Alerta! Daca va pomeniti cu un asemenea gandac in casa, fugiti imediat la medic! Centrul pentru Boli, Control si Prevenire a emis o avertizare cu privire la problemele grave de sanatate pe care le poate transmite gandacul Triatomine, numit adesea si "gandacul asasin" sau "gandacul care saruta", o insecta care transmite un un parazit periculos, numit Trypanosoma, ce poate chiar si omori un om. 

 Odata cu patrunderea parazitului in organism, acesta provoaca boala mortala Chagas, o boala ce afecteaza opt milioane de oameni la nivel global. Boala Chagas conduce la probleme grave cardiace si adeseori victima are un sfarsit fatal. La aproximativ 2 luni de la muscatura gandacului, dupa perioada de incubatie, apar simptome precum febra, dureri musculare, dificultati de respiratie, dureri de cap si glande limfatice umflate. 



 Medicii pot confunda usor simptomele bolii Chagas cu cele ale gripei obisnuite, insa boala Chagas are niste particularitati precum umflarea pleoapelor sau leziuni specifice la nivelul pielii. Aproape o treime din bolnavii care au contractat aceasta boala au dezvoltat si probleme cardiace, in timp ce o zecime din ei au probleme de digestie. 
Chiar daca nu exista nici un vaccin pentru boala Chagas, daca va prezentati din timp la medic si sunteti diagnosticat corect, tratamentul are o eficienta de aproape 100%. Boala Chagas este numita asa dupa medicul brazilian Carlos Chagas care a descoperit infectia provocata de catre parazitul Trypanosoma cruzi la inceputul secolului XX, in anul 1909. 

 



Eduard Novak, primul medaliat cu aur din istoria Romaniei la Jocurile Paralimpice


Eduard Novak este un ciclist paralimpic, fiind de asemenea castigatorul primei medalii de aur din istoria Romaniei la Jocurile Paralimpice in cadrul editiei 2012 a acestei competitii speciale, desfasurata in acel an la Londra. Carol-Eduard Novak s-a nascut la 28 iulie 1976 la Miercurea Ciuc si a suferit un accident rutier in anul 1996, in urma caruia medicii au fost nevoiti sa-i amputeze piciorul drept.

Insa pentru Eduard Novak viata sportiva n-a incetat, acesta trecand peste momentul tragicului accident si revenind pe bicicleta, ba chiar reusind sa aduca prima medalie pentru Romania la Jocurile Paralimpice, dar de asemenea trebuie mentionat ca si prima medalie de aur castigata de catre tara noastra la aceasta competitie este adusa tot de el. In anul 2013, Eduard Novak devine chiar noul presedinte al Federatiei Romane de Ciclism.

Alaturi de Eduard Novak, sunt inca zece sportivi paralimpici romani care vor participa la Jocurile Paralimpice din acest an, fiecare cu povestile lor de viata, cu sperantele si asteptarile lor, insa cu totii invingatori, trecand peste multe obstacole de ordin social, emotional, etc.

Pentru a doua oara consecutiv, producatorul de produse lactate Olympus sustine sportivii paralimpici ai Romaniei la Jocurile Paralimpice de la Rio de Janeiro din Brazilia, directionand cate 50 de bani pentru fiecare sticla promotionala de lapte Olympus coumparata de catre consumatori.

Fiti si voi alaturi de sportivii paralimpici ai Romaniei, indreptati-va un gand bun si spre cei care ne vor reprezenta intr-o competitie cu totul si cu totul speciala, unde toti participantii sunt cu adevarat niste invingatori. Romania este reprezentata la Jocurile Paralimpice de la Rio de 11 sportivi plini de ambitie, care sunt decisi si motivati sa apere cu onoare si demnitate culorile tricolorului romanesc.

Foto: captura Youtube







vineri, 5 august 2016

Fii si tu alaturi de adevaratii invingatori


Pentru a doua oara consecutiv, echipa paralimpică română va fi sustinuta si in acest an la Jocurile Paralimpice de la Rio de catre Olympus, unul dintre cei mai importanti producatori de piata romaneasca de lactate, care va directiona catre Comitetul Paralimpic cate 50 de bani pentru fiecare sticla promotionala Olympus cumparata. Jocurile Paralimpice au loc in acest an la Rio de Janeiro intre 7 si 18 septembrie 2016 si vor participa 11 romani, acesta fiind pana acum cel mai mare numar de sportivi paralimpici pe care i-a avut Romania.

Sportivii paralimpici ne demonstreaza noua celorlalti o imensa tarie de caracter, demonstrandu-ne tuturor ca ei sunt cu adevarat niste invingatori autentici. Sa poti trece peste problemele specifice persoanelor cu dizabilitati, sa ai curajul sa lupti cu parerile preconcepute ale societatii, sa-ti doresti sa traiesti viata la maxim si sa te bucuri cu pasiune de sport, asta inseamna adevaratii invingatori!

Astfel de oameni merita din plin sustinerea noastra, in primul rand pentru ca ne demonstreaza noua celorlalti ca niciodata nu-i totul pierdut, viata este lupta permanenta si trebuie sa ne bucuram de fiecare clipa.

Reprezentantii Romaniei la Jocurile Paralimpice din 2016 de la Rio de Janeiro sunt urmatorii: Florin Cojoc (atletism), Eduard Novak (ciclism), Olah Attilah (ciclism), Alex Bologa (judo pentru nevazatori), Dacian Makszin (tenis de masa), Serban Iulian (paracanoe), Mihaela Lulea (paracanoe), Naomi si Samuel Ciorap (inot), Bobi Simon (tenis de masa), Florentina Hriscu (disc).

Dintre sportivii enumerati, Eduard Novak este singurul campion paralimpic din istoria Romaniei la ciclism.

Le uram succes tuturor si le tinem pumnii pentru a vedea tricolorul romanesc ridicandu-se deasupra altor drapele ale lumii.




joi, 4 august 2016

Ochelari spion ieftini


Ochelari spion ieftini : Cei care isi doresc o pereche de ochelari cu care sa inregistreze video sau sa faca fotografii, au acum o solutie ieftina si la indemana de la Excelvan DV104 Sunglasses Polarized Practical Recorder DV Eyewear Camcorder, iar livrarea produsului este in aceasta luna gratuita.

Ochelarii au un pret imbatabil pe piata, fiind printre cele mai avantajoase produse de acest gen din punct de vedere al raportului pret/calitate.


Produsul este livrat impreuna cu un cablu de date pentru a putea fi conectat la un PC/laptop sau la alte dispozitive, cu scopul de a face transferul de fisiere video sau foto intre ochelari si mediile de stocare, cu o cutie speciala de protectie si o laveta pentru sters si curatat lentilele ochelarilor si bineinteles cu instructiunile de utilizare pentru cumparator.


Design-ul ochelarilor este unul modern si placut, lentilele sunt polarizate si adecvate oricarei situatii, indiferent de cat de tare ar straluci soarele. Camera video incorporata nu va deranjeaza nicidecum activitatile, acestea putand continua in voie, nestingherite in nici un fel.




Caracteristici tehnice:


  • rezolutie video: 720 x 480 (VGA)
  • rezolutie imagini/foto: 1280 x 960
  • viteza de scriere/citire: 1.5MBps - 60MBps
  • memoria maxima suportata: max 32GB
  • viteza maxima de inregistrae: Max 30fps
  • consum: mai putin de 0.8w
  • alimentare: 320mAh Li-polymer battery
  • Alimentator/sursa: 5V DC / 500mAh
  • Autonomie:  60 - 120 minute
Ochelarii nu vin echipati si cu cardul Micro SD care trebuie cumparat separat.


Trei norocosi pot castiga o vacanta gratuita la Vama Veche la care isi pot aduce si prietenii


Cei care iubesc marea stiu ca nu trebuie sa pleci niciodata spre litoral nepregatit. Pentru ca voia buna si distractia sa fie la maxim pe intreaga durata a vacantei, trebuie o minima organizare a vacantei si a lucrurilor care trebuie numaidecat sa ne insoteasca.

Din arsenalul celor care iubesc marea, iubesc valurile si plaja romaneasca, nu trebuie sa lipseasca niciodata cateva articole de uz zilnic pe litoral, cum ar fi crema de protectie impotriva razelor ultraviolete, articole de igiena zilnica, ochelarii de soare si hainele potrivite pentru atmosfera incinsa si electrizanta de la malul marii.


Trei norocosi pot castiga o vacanta gratuita la Vama Veche la care isi pot aduce si prietenii. Orice produs cumparat de pe zorilestore.ro pana pe 21 august intra automat intr-o tragere la sorti din care vor rezulta trei castigatori ce vor ajunge la mare in statiunea Vama Veche, cu inca sapte prieteni fiecare. Da! Ati auzit bine. In total vor fi de fapt 24 de norocosi (3+21, 3 castigatori cu cate sapte prieteni fiecare) care vor avea camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche!