Pages

Pages

Pages

marți, 27 februarie 2018

Un jurnalist din Sibiu reactioneaza fata de botezarea echipei locale cu numele de Hermannstadt: "Voi sunteți doar niște slugi umile!"



Un jurnalist din Sibiu reactioneaza fata de botezarea echipei locale cu numele de Hermannstadt: "Voi sunteți doar niște slugi umile!" Infiintat in anul 2015, clubul AFC Hermannstadt a avut o ascensiune cu adevarat spectaculoasa, ba chiar inexplicabila tinand cont de cum au disparut din prim planul fotbalului sibian cluburi precum Inter Sibiu sau Voința Sibiu. 

Care sa fie explicatia ca un club de fotbal cu un nume "mai exotic" are un succes atat de rapid fata de vechile cluburi ale Sibiului cu nume romanesti? Gurile rele, chibitii fotbalului romanesc, zic ca in spatele succesului clubului AFC Hermannstadt stau de fapt persoane si institutii cu influenta care trag sforile din umbra, fix asa cum se faceau candva pe vremea raposatului pentru echipa de fotbal din Scornicești.

Un jurnalist din Sibiu reactioneaza fata de botezarea echipei locale cu numele de Hermannstadt: "Voi sunteți doar niște slugi umile!"

Sponsori de nici unde nu te astepti fac coada la poarta clubului, diverse personalitati locale si nu numai se opintesc pentru a sufla vant in panzele corabiei numite AFC Hermannstadt, pentru ca aceasta sa poata trece cu usurinta chiar si peste cele mai primejdioase si amenintatoare valuri.

Jurnalistul Marius-Albin Marinescu, cu toate ca este si el sibian, nu este deloc incantat cu denumirea de "Hermannstadt" a clubului local de fotbal si publica un material cu adevarat incendiar in legatura cu acest subiect:

Voi sunteți doar niște slugi umile!".


  La cateva zile dupa postarea primului articol, jurnalistul sibian a revenit cu un alt articol in care dezvolta pe larg subiectul:


  "În urmă cu două zile am postat pe pagina mea oficială de Facebook un comentariu despre numele german F. C. Hermnannstadt cu care a fost „blagoslovită” echipa de fotbal a Sibiului de către lacheii sibieni ai lui Klaus von Strudel. Interesul stârnit (33.541 de cititori, dintre care 319 au distribuit textul și fotografia cu autocarul inscripționat „Noi suntem Hermannstadt”), plus dezbaterile furtunoase pe marginea argumentelor prezentate de mine m-au determinat să dezvolt subiectul în articolul de mai jos. Vă invit să-l citiți și dacă vă place să-l distribuiți mai departe pentru a fi citit și de alții. Mulțumesc anticipat!"



 Sursa: Glasul.info


Un deputat român a cerut înființarea unui Minister al Reîntregirii



Un deputat român a cerut înființarea unui Minister al Reîntregirii Deputatul PNL, Daniel Gheorghe, i-a cerut miercuri, 21 februarie, premierului Viorica Dăncilă, în ședința de plen a Camerei Deputaților, printr-o declarație politică, să dispună înființarea unui Minister al Reîntregirii, în cadrul Executivului, care să gestioneze în mod profesionist și cuprinzător relația României cu Republica Moldova.


''După intrarea României în NATO și în Uniunea Europeană, singurul mare ideal, singurul obiectiv de înaltă năzuință rămâne Reîntregirea, prin alipirea Republicii Moldova la România. Bineînțeles, pe cale democratică, legală, prin consens, prin referendum și printr-o dezbatere largă care să aibă loc pe ambele maluri ale Prutului.



Ca atare, îi cer public doamnei prim-ministru Viorica Dăncilă, dacă tot avem un cabinet cu 27 de ministere - multe dintre ele, absolut inutile și date ca un fel de sinecuri pentru anumite personaje din PSD - să dispună înființarea, prin hotărâre de Guvern, a unui Minister al Reîntregirii sau a unui Minister pentru Relația cu Republica Moldova, care să vizeze acest proiect național pe termen mediu, un proiect de regăsire a tuturor românilor într-o singură Europă, într-o singură națiune'', se arată în declarația deputatului. 

Intervenția integrală în plenul Camerei Deputaților poate fi vizionată aici: https://www.facebook.com/daniel.gheorghe.374549/videos/2043662699247709/

 Sursa: Glasul.info


Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!



Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare! Multi dintre oamenii politici de pe plaiurile noastre au instinctul de conservare atat de dezvoltat, incat fac ei ce fac, numai pentru a putea cadea mereu ca pisica in picioare. Pentru asta sunt in stare sa-si lepede si "caracterul", la care oricum multi dintre ei nu tin prea mult, fiind dispusi sa faca tot felul de compromisuri sau "reevaluari".

Fix acesta este si cazul liberalului Ludovic Orban, care dintr-un inversunat adversar din anii trecuti al Codrutei Kovesi, s-a metamorfozat prin nu stiu ce "minune" intr-un fan infocat, un suporter gata sa se ia de gat cu oricine ar ataca-o pe sefa DNA.

Ludovicul care sare in pat cu dusmanul? Frica de-nchisoare, provoaca reevaluare!

Daca prin 2013 Ludovic Orban declara ca sefa DNA Codruta Kovesi "a fost mana dreapta a sistemului ticalosit condus de catre Traian Basescu":
„Decizia premierului Ponta reprezintă o trădare de neacceptat faţă de toţi cetăţenii români care au votat la referendum pentru demiterea lui Traian Băsescu şi care au votat USL la alegerile parlamentare. Propunerea omului lui Traian Băsescu, Codruţa Kovesi, care a fost mâna dreaptă în tot sistemul ticăloşit pe care l-a pus în mişcare Traian Băsescu, pentru mine este un act inacceptabil care mă determină ca începând de astăzi să pun semn de egalitate între Victor Ponta şi Traian Băsescu, spunea Ludovic Orban in 2013

  acum, la inceput de 2018, liderul PNL a schimbat macazul:

  "Săptămâna trecută, cu o prestaţie demnă de Oscar, Tudorel ne-a păcălit pe toţi. Ne-a făcut să credem că poate fi chiar un ministru al Justiţiei, un om raţional care nu va ceda presiunilor cohortei de pesedişti care aşteaptă cu sufletul la gură căderea celui mai eficient bastion al luptei anticorupţie. În seara aceasta am văzut cu toţii cine este Tudorel de fapt. Avocatul penalilor, instrumentul unei puteri politice efemere, fără scrupule, care este dispusă să sacrifice prezentul şi viitorul României. Nu este totul pierdut, avem CSM, avem preşedinte, avem PNL, avem oameni în stradă. Lupta pentru o Românie normală continuă", a postat Ludovic Orban pe Facebook



  Sucirea la 180 de grade a lui Ludovic Orban este ironizata si de catre deputatul PSD Liviu Plesoianu intr-o postare pe Facebook:

"Preș(edintele) Partidului Non-Liberal – ROBUL Sfintei KOVESI Ludovic Orban, cel care îl acuza pe Ponta în 2013 că „trădează electoratul USL” propunând-o pe Kovesi la șefia DNA, despre care spunea atunci că e „mâna dreaptă a sistemului ticăloșit al lui Traian Băsescu”, spune azi că va organiza proteste deoarece e convins că PSD vrea s-o debarce pe... Kovesi.

 Politrucul care conduce azi PNL spunea în 2013 că e foarte rău ca Președintele României să numească procurorii șefi. Acum, spune că e îngrozitor dacă Președintele României nu mai numește procurorii șefi... Ludovic Orban pe stil vechi, varianta 2013: „Atât timp cât procurorul general, șeful DNA, șeful DIICOT sunt numiți de Președinte, întotdeauna va exista interferență în justiție și întotdeauna o să existe tentative de comandă politică.”

Ludovic Orban pe stil nou, varianta 2017:

 „PNL se va opune categoric propunerilor formulate de ministrul Justiţiei, în special aceea de a elimina preşedintele din procedura de numire a şefilor parchetelor.”

Ludovic Orban pe stil vechi, varianta 2013:

 „Propunerea omului lui Traian Basescu, Codruta Kovesi, care a fost mana dreapta in tot sistemul ticalosit pe care l-a pus in miscare Traian Basescu, pentru mine este un act inacceptabil care ma determina ca incepand de astazi sa pun semn de egalitate intre Victor Ponta si Traian Basescu.”

Ludovic Orban pe stil nou, varianta 2017: 

„Da. Sunt absolut convins (că vor s-o schimbe pe Kovesi). N-am nicio îndoială în privinţa asta. (...) Este evident că de când există şi funcţionează DNA, mai ales în ultima perioadă, a scăzut corupţia în România. Hai să fim cinstiţi!” Dragi liberali care mai sunteți liberali în acest partid confiscat de Noua Securitate, am o singură întrebare pentru voi: CE MAI CĂUTAȚI ÎN ACEST FAKE-PARTY?", a scris Liviu Plesoianu pe Facebook

Sursa: Glasul.info

Tabara "anticoruptie" isi trimite Bușoi-ul la DNA!


Tabara "anticoruptie" isi trimite Bușoi-ul la DNA! Fostul sef al HP România, Radu Enache, l-a turnat la DNA pe europarlamentarul PNL  Cristian Bușoi, denuntul acestuia fiind sustinut si de catre de Irina Socol de la Siveco România, potrivit România Liberă.

Avem iata asadar de-a face cu o formatiune politica implicata obsesiv in asa zisa lupta anticoruptie, insa din randul careia cad mereu ca mustele coruptii in stanga si-n dreapta: pe care ii ia ba DNA-ul, ba DIICOT-ul, ba alte institutii care-i descopera ca si-au bagat ghearele prin cine stie ce borcane cu miere.

In timp ce liderul partidului sare de zor ca un pudel ce se gudura natag dupa ce a spart bibelourile prin casa si a sapat mai multe gauri prin gradina cu flori din fata casei, liberalismul este putin cate putin bagat in temnita. Insa daca observam cam cum merg treburile in ultima vreme in societatea romaneasca, credem ca de acum incolo, chiar si cel ce sare, ia cu executare!

Tabara "anticoruptie" isi trimite Bușoi-ul la DNA!

”În anul 2013 HP a semnat cu CNAS un proiect de mentenanță pentru aplicația ePrescription. Am fost informați de doamna Irina Socol că președintele Cristian Bușoi (n.red-la aceea vreme conducea Casa de Sănătate) solicită o sumă de bani (câteva zeci de mii de euro). Inițial am refuzat cererea, dar la solicitarea lui Bușoi adresată doamnei Socol, am participat la o întâlnire cu acesta și Irina Socol. În cadrul întâlnirii a cerut explicit banii menționați. Nu cunosc dacă Siveco a transferat banii în contul lui Bușoi”, a declarat la DNA fostul șef HP România, Radu Enache, potrivit flux24.ro


Sursa: Glasul.infohttps://glasul.info/2018/02/24/tabara-anticoruptie-isi-trimite-busoi-ul-la-dna/


Continua desovietizarea in Basarabia! Numele a trei strazi cu rezonanta sovietica au fost modificate



Continua desovietizarea in Basarabia! Numele a trei strazi cu rezonanta sovietica au fost modificate In cadrul aceleiasi sedinte a Consiliului Local Călărași in care s-a votat Declarația de Unire cu România si s-a decis ca anul 2018 sa fie declarat Anul Centenarului, a fost de asemenea propusa membrilor consiliului si redenumirea a trei strazi care inca mai pastrau nume din perioada sovietica.

Propunerea a fost aprobata, astfel ca numele sovietice ale strazilor au fost inlocuite in felul urmator: str. Divizia 80 de Gardă în str. George Bacovia, str. Biruinței în str. Unirii și str. 1 Mai în str. George Enescu. In sedinta consiliului local s-a discutat si despre marcarea in mod corespunzator a implinirii a 100 de ani de la Marea Unire, prin organizarea unor manifestari cultural artistice de catre autoritatile locale.  


(VIDEO) Moldovenii din Republica Moldova: "Elveția noastră este România!"


(VIDEO) Moldovenii din Republica Moldova: "Elveția noastră este România!"

  O dezbatere televizata cu privire la statalitatea Republicii Moldova desfasurata intr-o emisiune difuzata de catre postul de televizune 10TV, Alecu Reniță a dezvaluit ce se ascunde de fapt in spatele disperarii unora dintre politicienii moldoveni care vor sa fie pastrata statalitatea Moldovei din stanga Prutului. In emisiunea Sfatul Țării difuzata de catre televiziunea 10TV, jurnalistul si fostul deputat Alecu Reniță ii demasca pe cei care se ascund sub paravanul statalitatii, speriati ca-si vor pierde privilegiile sau ca le vor fi descoperite hotiile.

(VIDEO) Moldovenii din Republica Moldova: "Elveția noastră este România!"

"Astia niciodata n-au iubit neamul asta, chiar daca au iesit din acest neam. Iar acum ei au o comanda sa se faca pe o anumita perioada statalisti si sa spuna: oameni buni, noi nu vrem nici cu Rusia, nici cu Europa, noi aici o sa facem Elvetia noastra... Iar Elvetia de fapt e a lor, numai pentru cateva sute de oameni, iar pe astea patru milioane i-au adus la sapa de lemn si acum cand ei striga "ni se distruge statalitatea!", de fapt li se distrug toate privilegiile, toate hotiile, toate proprietatile pe care ei nu au garantie ca maine o sa si le poata apara, Fiindca nimeni nu poate opri un proces obiectiv, iar Basarabia a intrat acum in aceasta faza si pentru noi este important sa scurtam drumurile si sa nu o mai intindem, pentru ca asta ruineaza fiecare familie, ruineaza fiecare comunitate, iar povestea cu Elvetia ea nu mai rezista aici, fiindca Elvetia noastra este Romania! Si in Romania noi o sa ne regasim, o sa ne afirmam...", a declarat Alecu Reniță pentru televiziunea 10TV.md[

 Sursa: Glasul.info


Un deputat ucrainean: "Ne asteapta un razboi mare in zona Europei"



Un deputat ucrainean: "Ne asteapta un razboi mare in zona Europei" 

O veste atat de cutremuratoare din partea unui politician nu este chiar ceva la care te-ai putea astepta in fiecare zi. Nadejda Savcenko, deputat ucrainean, face un avertisment terifiant legat de faptul ca Europa s-ar putea transforma peste 4-5 ani intr-un camp de batalie in cadrul unui razboi de revizuire a granitelor in care vor fi implicate Ucraina, Federatia Rusa si alte state europene. Previziunea sumbra a politicianului ucrainean a fost preluata si in presa rusa, acolo unde a starnit vii dezbateri cu privire la un asemenea scenariu.

Un deputat ucrainean: "Ne asteapta un razboi mare in zona Europei"

"In patru sau cel mult cinci ani, ne putem astepta la un mare razboi prin care vor fi reasezate nu doar granitele Ucrainei ci si cele ale Rusiei si ale Europei intregi in ansamblu. Din nefericire, Ucraina va reprezenta un camp de batalie", a afirmat deputatul ucrainean in timpul unei emisiuni televizate


Sursa: Glasul.info