miercuri, 15 octombrie 2014


Siguranta statului ar trebui sa fie pe primul plan in Romania, mai ales ca la mica apropiere de granitele noastre se desfasoara un razboi poate nedeclarat, dar teribil de adevarat. Atunci de ce permitem unui neica nimeni, unui individ impus cu forta pe plan extern, sa fie in continuare asa zisul presedinte al Romaniei?Oare nu creeaza asta o vulnerabilitate si o instabilitate profunda statului roman? Daca institutiile din tara noastra sunt bolnave de cancer atunci ele sunt deja in faza de metastaza. Judecatori corupti fac parte din retele de mafie imobiliara in cardasie cu politicieni din toate partidele posibile. Indiferent ca vorbim de politicieni din jurul lui Ponta sau din jurul lui Basescu, multi dintre ei sunt manjiti si implicati in tot felul de afaceri necurate, coruptie sau chiar actiuni de tip mafiot.

Totusi raul suprem il reprezinta Traian Basescu si mandatele in care acesta a creat si intarit un sistem mafiot asemanator cu cel din Italia anilor 80-90. Traian Basescu a devenit sinonim cu mafia, coruptia, actiunile de tip securisto-mafiotic, un regim care a semanat teroare dar nu pentru a curata societatea ci pentru a imparti "cascavalul" numai camarilei sale politice, pentru a arata cine este jupanul sau dupa cum spuneau mafiotii italieni: sa arate cine este Don sau nasul tuturor mafiotilor, fie ei din politica sau gainari direct din strada.
Am vazut deja o buna parte dintre noi imaginile de la Romania TV in care era prezentat Traian Basescu cu o reala problema si cu un tremurat necontrolat al mainilor pe care se chinuia cu greu sa il ascunda. Nu putem sa nu facem analogia cu ultimele clipe din viata lui Hitler in care si acesta se pare ca suferea tot de Parkinson. Mai poate fi lasata tara pe mana unuia care nu isi poate controla nici propriul corp si se pare ca in ultimul timp nici propriul creier?
Daca doriti sa sprijiniti Glasul Moldovei, puteti dona aici:0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii