joi, 4 august 2016


Cei care iubesc marea stiu ca nu trebuie sa pleci niciodata spre litoral nepregatit. Pentru ca voia buna si distractia sa fie la maxim pe intreaga durata a vacantei, trebuie o minima organizare a vacantei si a lucrurilor care trebuie numaidecat sa ne insoteasca.

Din arsenalul celor care iubesc marea, iubesc valurile si plaja romaneasca, nu trebuie sa lipseasca niciodata cateva articole de uz zilnic pe litoral, cum ar fi crema de protectie impotriva razelor ultraviolete, articole de igiena zilnica, ochelarii de soare si hainele potrivite pentru atmosfera incinsa si electrizanta de la malul marii.


Trei norocosi pot castiga o vacanta gratuita la Vama Veche la care isi pot aduce si prietenii. Orice produs cumparat de pe zorilestore.ro pana pe 21 august intra automat intr-o tragere la sorti din care vor rezulta trei castigatori ce vor ajunge la mare in statiunea Vama Veche, cu inca sapte prieteni fiecare. Da! Ati auzit bine. In total vor fi de fapt 24 de norocosi (3+21, 3 castigatori cu cate sapte prieteni fiecare) care vor avea camparea (paturi) în Cortul celor Șapte Simțuri și micul dejun asigurate, în perioada 26-29 August. Iar cazarea va fi specială, pentru că o să fie la Sandalandala, cel mai cool loc de camping din Vama Veche!






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii