luni, 17 martie 2014


E din ce in ce mai rau in Romania ? E asaltata Romania din ce in ce mai tare din mai multe directii : Rosia Montana , gaze de sist , depopulare intentionata , atac sustinut asupra economiei , industriei si agriculturii Romaniei prin jaf si distrugere institutionalizate la nivel national , atac asupra sistemelor de sanatate si invatamant ,etc .

Asta e si din cauza ca tradatorii sunt printre noi ! Cei ce ne conduc sunt alogeni infiltrati printre noi ! Ei sunt adevaratii teroristi care n-au fost gasiti in decembrie ’89 pentru ca se aflau printre noi ca niste adevarati cameleoni , niste lupi in blana de oaie.

Incepand cu Iliescu si terminand cu noua generatie de “prostanaci” si “carlani” toti sunt tradatori de tara. Sunt copiii si nepotii tortionarilor de anticomunisti , de partizani patrioti romani , cei care au desfiintat serviciile secrete pur romanesti care se opuneau interventiilor straine in treburile interne ale Romaniei.

Bunicul lui Ponta se numea Naumovici si era protejatul unui general NKVD pe nume Serghei Nicolau ( pe numele sau adevarat de Serghei NIKONOV). Acest Serghei Nikonov desfiinteaza practic SSI-ul care era cel mai redutabil servici roman de informatii si contrainformatii militare si nu numai care a reusit sa produca pierderi grele Armatei Rosii.

Acelasi Serghei Nikonov distruge si desfiinteaza si Directia I de Informatii Externe a M.A.I. pentru ca atat SSI cat si Directia I de Informatii Externe se opusesera cu succes NKVD-ului si GRU-ului atat in perioada razboiului cat si curand dupa salvand mai multe documente secrete care altfel ar fi cazut in mana rusilor.

Pentru cine nu stie ce inseamna cu adevarat NKVD-ul pentru romani sa se intereseze doar de masacrul facut de NKVD la Fantana Alba unde a macelarit 2000 de romani.

Ponta tradatorule , pui de anti-romani ce esti , DEMISIA ! Iti spunea bunicul tau cumva povesti cu fapte de vitejie savarsite impotriva poporului roman ? Acum vrei sa desavarsesti munca bunicului prin masacrul la care ii supui pe romani cu gazele de sist?

Si unii se mai intrebau de ce li se pare ca Ponta are o fata mongoloida ! Daca are ADN de stepa ce sa-i faci ? De asta probabil n-a comentat cand a vazut fratii asiatici veniti din Ungaria sa defileze calare in Romania !

Ce legitimitate ai ca descendent de tradator de tara sa conduci guvernul Romaniei ? Demisia venetici tradatori si plecati in Khazaria !

Surse :



5 comentarii:

  1. Articolul este adevarat NUMAI pentru simplu motiv ca daca ar fi altfel, atunci toti flanelistii din 1989 (Ilici KGB, Roman, Brucan, etc) ar fi trebuit ascunsi in inchisori! A fost vreo unul? NU!

    RăspundețiȘtergere
  2. De ce vă mirați?Testamentul lui Petru cel Mare,este pus in practica acum cu mai mare succes ca niciodată!Mereu s-a vrut distrugerea României,acum se desăvârșește sub ochii noștri.Dar de ce e vinovat doar urmașul lui Iliescu,ce naiba fac toți ceilalți,in frunte cu Basescu?Nu toți au pus umărul la distrugerea economiei naționale?De altfel sunt ferm convinsă că Ponta se urăște cu Băsescu doar la tv.!

    RăspundețiȘtergere
  3. Runceanu Gheorghe13 iulie 2014 la 03:45

    Nu în închisori Pavel , dar în politică trebuiau interziși prin lege !

    RăspundețiȘtergere
  4. Runceanu Gheorghe13 iulie 2014 la 03:47

    Ne-am săturat de securisto-comuniști .

    RăspundețiȘtergere


  5. Dovada ca nu intamplator se sustin, unul pe altul!


    Dovada ca nu intamplator se sustin, unul pe altul,

    Pentru ca amandoi mint, cu probe si din materiale...

    Lumea acum, nu-i mai accepta, fiindca n-au dreptul,

    Sa reprezinte tara, chiar daca au si multe parale!



    Victor Ponta

    Cu ce Agenți ruși KGB și GRU umbla tânărul Ponta la revoluția din 1989 și cum ne minte el azi "că l-a votat pe Ion Rațiu"

    http://www.fluierul.ro/mobile/article/indexDisplayArticleMobile.jsp?artid=86713

    Mirel Palada

    JIGODIILE! Mirel Palada a avut BURSĂ de la SOROS! Documente INCENDIARE!

    http://www.comisarul.ro/articol/jigodiile!-mirel-palada-a-avut-bursa-de-la-soros!-_845333.html

    https://www.facebook.com/378757047014/photos/a.378767242014.165400.378757047014/10153761570007015/?type=3&theater

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii