vineri, 31 iulie 2020



În vara asta am petrecut preț de mai bine de o săptămână la o prietenă din județul Satu Mare. Au fost câteva zile toride, pe alocuri de-a dreptul sufocante. Abia așteptam să se înnopteze, pentru a petrece timpul pe la terase, pentru a ieși din noi toată căldura înăbușitoare.

Într-o zi, în așteptarea unor prieteni, ne-am umplut timpul cu o mică repriză de hidratare la o terasă dintr-o zonă centrală din Satu Mare. Pe meniul pus la dispoziție pe masă, ne-au căzut ochii pe un desert cu un nume aparte: Miorița.

Curiozitatea ne-a făcut să comandăm respectivul desert răcoritor. Până să ne aducă nouă comanda, ne imaginam cum ar putea arăta: poate e vreun desert rustic, sau unul în culorile tricolorului românesc, ne spuneam noi...

Surpriza a fost însă una totală: desertul răcoritor nu era deloc cum ne-am fi așteptat noi. Era un soi de înghețată cu fructe, multicoloră, dar nu în culorile tricolorului românesc. Era un amalgam ciudat dar cu un gust interesant: fructe de pădure, frișcă, nuci, alune. Prețul pentru două asemenea "dulcegării" era în mod surprinzător mai mic decât pe acasă în orașul meu natal. Pentru câteva beri, o apă plată și două deserturi Miorița am scos din portofel puțin peste 110 de lei. Dar cel mai important era că pe căldura aceea înăbușitoare îți oferea o stare de confort extraordinară, pe care acasă doar pachetul E.ON Cool ți-l mai oferea.

Ei bine, da, E.ON România are  într-adevăr o soluție de răcire a casei sau biroului potrivită pentru fiecare dintre noi. Pachetul E.ON Cool conține un aparat de aer condiționat cu tehnologia Inverter, dar și servicii incluse pe toată perioada contractuală. Pachetul E.ON Cool se oferă doar cu plata în rată și avans 0, cea mai mică rată fiind de 113 lei/lună.

Dacă nu ajungeți pe la Satu Mare să vă dedulciți și să vă răcoriți cu Miorița, o metodă la îndemâna fiecăruia rămâne pachetul E.ON Cool, mai ales că beneficiați de plata în rate împreună cu factura E.ON (cu avans 0 (zero)), beneficiați de cea mai mică rată, ea fiind de doar 113 lei/lună, iar consumul de energie în gospodărie se va reduce, iar voi veți putea economisi lună de lună și, de asemenea, vă veți bucura de un montaj rapid, inclus în pachet, şi de promptitudinea şi seriozitatea unei echipe de tehnicieni autorizați.

Next
This is the most recent post.
Previous
Postare mai veche

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii