luni, 27 martie 2017

Caroli introduce un nou concept:#Mâncarecunotificare, calorimetrul termic din salamul SEMENIC EXTRA!

Suntem constienti cu totii despre importanta pastrarii alimentelor la o temperatura adecvata, de care depinde foarte mult atat calitatea produselor alimentare, cat si siguranta si sanatatea consumatorilor. Caroli introduce mai nou pe piata un nou concept intitulat #mâncarecunotificare: salamurile SEMENIC EXTRA de la Caroli au acum o eticheta inteligenta, cu Calorimetru Termic, care iti notifica daca produsul cumparat nu este pastrat la o temperatura adecvata.

Ce este calorimetrul termic? Un aparat, un dispozitiv folosit pentru a efectua masuratori ale cantitatii de caldura, se numeste calorimetru.

Cum functioneaza?Pentru a evidenția că produsele Caroli sunt păstrate la temperatura optimă, respectiv la 2-8°C, cele 3 produse de Salam Semenic Extra de la Caroli au de acum o eticheta inovatoare, cu cadran termosensibil. 
Acest cadran termosensibil își schimbă culoarea în functie de temperatura produsului: sub 8°C are culoarea verde peste 8°C incepe să se coloreze in galben Când cadranul termosensibil începe să se coloreze în galben este un semn de atenționare că produsul trebuie reamplasat la rece, sub 8°C .

Cei de la Caroli au realizat si un scurt clip video in care este explicat conceptul de #mâncarecunotificare



0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii