vineri, 20 aprilie 2018De la hotar direct la primar! Polițista de frontieră din Republica Moldova si-a unit destinul cu un polițist de frontieră din România

Polițista de frontieră și-a unit destinul cu Vlad - polițist de frontieră din România. Dragostea celor doi a prins contur chiar de la prima vedere. 
S-au cunoscut acum doi ani, în data de 19 aprilie, ambii fiind parte a unei întâlniri de serviciu. EA - agent principal Hăbășescu Mihaela, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Costești și EL – agent-șef adjunct Marosac Vlad, reprezentant al Sectorului Poliției de Frontieră Stânca. Și de atunci sunt fericiți, îndrăgostiți și cu dorința de a forma o familie exemplu pentru multe generații. 

Astăzi, 19 aprilie 2018, la primăria Botoșani cei doi și-au jurat credință și iubire veșnică în fața ofițerului stării civile și în prezența celor mai apropiați. Colegii din Direcția regională Nord au fost alături și le-au transmis urările de ”drum bun în viața de familie” și tradiționalul ”Casă de piatră ”. Evenimentul a fost unul special, deoarece ambii polițiști de frontieră au ales să poarte uniformă.

Agent principal Hăbășescu Mihaela, în vârstă de 24 de ani, activează în Poliția de Frontieră din anul 2014, la funcția de subofițer superior al unității control al frontierei al SPF Costești al Direcției regionale Nord. Tânăra este absolventa Colegiului Național al Poliției de Frontieră din Ungheni. De baștină vine din satul Corlățeni, raionul Rîșcani.


Sursa: Facebook

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii