duminică, 23 martie 2014


Pe harta de mai sus sunt evidentiate grafic noile tendinte de redesenare ale hartii Europei de catre oculta mondiala : printre ele Transilvania si Crimeea doua teme actuale

De ani buni se plang romanii din Harghita si Covasna de abuzurile la care sunt supusi in acele judete de catre majoritarii maghiari dar pe cârlanul Ponta aşa cum ii place tătucului KGB-ist de Iliescu să-l  numească îl doare fix în zona în care nu-l ajunge soarele.


Este foarte sensibil însă la dorinţele din ce in ce mai nerezonabile şi chiar nesimţite pe alocuri din partea maghiarilor. I-a adus la guvernare pe cei de la UDMR care isi permit sa declare liber ca sunt impotriva Constitutiei Romaniei si a statului unitar si indivizibil iar acum ii aduce si pe extremistii de la PCM la guvernare.

Ba chiar daca nu se facea taraboi cu Jobbik ii lua si pe aia un pic in brate. N-are nici o treaba cu taberele paramilitare pe alocuri cu tente haiducesti ale maghiarilor de prin Transilvania , n-are nici o treaba cu maghiarizarea fortata sprijinita institutional chiar cu fonduri de la buget , n-are nici o treaba cu multe abuzuri si incalcari ale Constitutiei Romaniei si cu incalcari a legilor aflate in vigoare pe teritoriul tarii noastre.

Mai mult Ponta este sluga lui Soros chiar si in pofida faptului ca Soros a finantat si incurajat miscarile extremiste maghiare , culmininand cu un lobby agresiv pe care il face in ultimul timp in incercarea convingerii opiniei internationale de necesitatea alipirii Transilvaniei la Ungaria. Acest codos batran a luptat impotriva Romaniei si in interesul Ungariei inca de pe timpul lui Ceausescu si dupa 1989 a avut si mai multa libertate finantand o gramada de tradatori din politica romaneasca prin organizatiile si fundatiile sale sataniste. Ultima isprava este un filmulet finantat de Soros , o manipulare grosolana si gretoasa a adevarului legat de Transilvania :


Ponta n-are nimic impotriva impartirii maghiarilor din Romania a cartii “Ardealul-trecut şi viitor”, scrisa de Endre Bajksy-Zsilinszky (deputat în Parlamentul Ungariei, în timpul regenţei lui Horthy), publicată în anul 1944 , o carte scrisa impotriva poporului roman si impotriva statului unitar national roman.

Ponta n-are nimic impotriva promovarii unui maghiar , Kelemen Hunor, in calitate de ministru al culturii inca o data in conditiile in care in mandatul precedent acest terorist cultural s-a dovedit un anti-roman si a alocat 98% din buget pentru monumentele maghiare si numai 2%  pentru monumentele romanesti.

Cat de idiot si de handicapat poti sa fii ca sa-l numesti inca o data pe Kelemen Hunor ca ministru al culturii in Romania ? De fapt nu stiu cine este mai anti-roman : Kelemen Hunor sau Victor Viorel Ponta Naumovici ?

Pentru masurile luate impotriva poporului roman in calitate de simplu cetatean roman ma vad nevoit sa-i spun stimabilului nostru prim sinistru:

“Cine tine cu strainii
Manca-i-ar inima canii
Manca-i-ar casa pustia
Si neamul nemernicia”



1 comentarii:

  1. Ponta trebuie dat jos in forta si bagat in inchisoare cu toti prietenii lui!; PE VIATA!
    Reintroducerea pedepsei cu moartea este ESENTIALA! Asa NU se mai poate!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii