joi, 20 martie 2014


Dupa caderea URSS si venirea lui Putin la putere in Rusia toate fundatiile finantate de Soros au fost inchise. In Rusia , Soros a cheltuit sume de ordinul sutelor de milioane fara sa-si atinga scopurile precum in celelalte tari fost comuniste. Toate interesele ocultei mondiale se vad acum date peste cap in Ucraina de interese la fel de oculte : cele ale lui Putin de a restaura URSS-ul.


In spatele nenumaratelor asa zise “revolutii” care se succed cu rapiditate de la un punct geografic la altul stau de multe ori interese oculte si sinistre. E drept ca in unele cazuri se speculeaza si anumite conflicte de natura diversa, pornind de la conflicte etnice , religioase sau pur si simplu sentimente de nemultumire cauzate de situatia economica , politica , etc

Mai grav este ca aceste actiuni se ascund de multe ori sub masca luptei impotriva terorismului sau a unor arme chimice , biologice sau atomice inexistente sau sub masca unor actiuni “pacificatoare”. Scenariul evenimentelor recente de pe Euromaidanul Ucrainei romanilor li s-a parut tras la indigo cu ceea ce au trait ei in timpul asa zisei revolutii din decembrie 1989 din Romania.

La inceputul anilor ’80 in plin razboi rece incepeau in statele comuniste ale Europei , state satelit ale URSS, miscari disidente care nu de putine ori erau finantate de catre tarile occidentale.Scopul oficial era acela de a “elibera” popoarele statelor satelit ale URSS din Europa Centrala si de Est de sub mana represiva a aparatului comunist.

Scopul neoficial al ocultei mondiale era acela de a deschide noi oportunitati si de a castiga imense piete de desfacere , forta de munca ieftina ( forma moderna de sclavie) si acolo unde este posibil ( prin coruperea conducerii politice) jefuirea sistematica a resurselor si a capitalului unor tari cu o economie neadaptata la noile conditii de piata si distrugerea sistematica a capacitatilor de productie si de exploatare a resurselor in regim propriu.

In Romania tot acest scenariu a fost pus in practica fara aproape nici o forma de opozitie. Aici au gasit mediul propice si pentru ca “aripa disidenta” sponsorizata de oculta mondiala pentru a da lovitura de stat din 1989 era formata din alogeni a caror simt patriotic a sucombat in favoarea imbogatirii rapide in schimbul vanzarii de tara.

Un grangur de talie mondiala aflat in varful ocultei mondiale este khazarul George Soros care a finantat miscarile disidente , in special ale evreilor din tarile est-europene , cu scopul declarat de a le “elibera de sub mana represiva a aparatului comunist”.

Sub masca filantropului, Soros s-a infiltrat treptat la conferintele Human Rights Watch punandu-l la un moment dat pe membrul fondator al acestei ogranizatii chiar presedinte al fundatiei sale Institutul pentru o Societate Deschisa ( Open Society Institute ). Cu ajutorul Human Rights Watch care veghea la respectarea drepturilor omului Soros a avut acces in statele sovietice din estul Europei si astfel a putut finanta miscarile disidente evreiesti.

Dupa caderea URSS si venirea lui Putin la putere in Rusia toate fundatiile finantate de Soros au fost inchise. In Rusia , Soros a cheltuit sume de ordinul sutelor de milioane fara sa-si atinga scopurile precum in celelalte tari fost comuniste.

In Ucraina “revolutia” parea o reusita trasa la indigo cu cea din 1989 din Romania si curand ucrainenii ar fi trait aceleasi etape pe care le-au trait si romanii in ultimii 24 de ani cu imprumuturi la FMI si Banca Mondiala , indatorare a poporului fara un scop precis , distrugerea totala a industriei , agriculturii si implicit a economiei in sine si inca e posibil sa le traiasca caci inca evenimentele din Crimeea nu s-au clarificat.

Toate interesele ocultei mondiale se vad acum date peste cap in Ucraina de interese la fel de oculte : cele ale lui Putin de a restaura URSS-ul.
1 comentarii:

  1. Cum mai spuneam si in alte ocazii:

    Sintem martori a bataliei dintre neo-cominternistii de la Kremlin in frunte cu Putin si khazarii / "evreii" de pe Wall Street USA! Adicatelea clanuri mafioate mondiale aapartinind Mafiei Jidanesti!
    Vezi neaparat:

    http://www.youtube.com/watch?v=y3GMDcFOq0g

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii