sâmbătă, 28 martie 2015


La 2 februarie 1905 in Rusia, la St. Petersburg, s-a nascut filozoafa si scriitoarea americana Zinovievna Alisa Rosenbaum, cunoscuta in lumea literara sub pseudonimul Ayn Rand, care a decedat in luna martie 1982 la New York. Cuvintele acestei scriitoare nicicand nu s-au potrivit mai bine ca in aceste vremuri:


  ,,Cand vei constata ca in scopul de a produce, trebuie sa obtii aprobarea de la acei care nu produc nimic, cand vei observa cum banii se scurg spre cei care nu activeaza in bunuri, ci in favoruri, cand vei intelege ca o multime de oameni se imbogatesc prin luare de mita si influenta lor e mai eficace decat munca ta, ca legile nu te protejeaza contra lor, ci dimpotriva, ei sunt cei care sunt protejati impotriva ta, cand vei descoperi ca este rasplatita coruptia iar onestitatea devine un sacrificiu de sine, atunci vei putea spune fara teama de a gresi ca soarta societatii in care traiesti este condamnata." Ayn Rand (1950) 

 Dar nici o tara nu poate fi condamnata la nesfarsit! Fiecare tara se va trezi la un moment dat si se va scutura de toti acesti paraziti, de toti acesti daunatori! Si se pare ca pentru Romania momentul adevarului se apropie...

  Viorel Vio



1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii