sâmbătă, 18 iunie 2016


S-au implinit 5 ani de Blogal Initiative de cand a fost desfasurata prima campanie de pe aceasta platforma pentru bloggeri. Sincer, eu sunt unul dintre cei care au descoperit mai tarziu paltforma, dar sunt extrem de multumit de existenta acesteia si mi-as dori ca activitatea acesteia sa continuie cat mai mult timp cu putinta.

Daca ar fi sa fiu sef la Blogal Initiativeatunci as cauta sa abordez putin si un alt domeniu existent in afara pentru bloggeri, cel al testarii de mostre(samples) pentru diferite produse.

Mi-as dori de asemenea ca platforma sa nu fie dedicata doar advertorialelor pentru diferite produse sau servicii, ci si pentru review-uri, inclusiv review-uri critice daca este cazul. 

As implementa un sistem de review-uri pentru diferite produse sau servicii bazat pe punctaje sau procente intr-o prezentare grafica atractiva, astfel incat bloggerii activi pe platforma sa ofere pareri si opinii cat mai pertinente, dezvaluind astfel publicului o imagine mai apropiata de realitate fata de ceea ce prezinta advertorialele clasice de pana acum, care promoveaza diferite produse sau servicii.

Foto: http://blogalinitiative.ro










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii