duminică, 24 iulie 2016


In ultima vreme au aparut tot mai multe gadget-uri care sa ne ajute sa ne mentinem in forma, ele adresandu-se nu doar sportivilor de performanta ci si persoanelor obisnuite, pretul lor fiind acum de asemenea tot mai accesibil si pentru publicul larg.

De la simple bratari pentru fitness care inregistreaza pulsul sau calculeaza numarul caloriilor arse, la diversele aplicatii de pe smartphone-uri care ne inregistreaza activitatile fizice zilnice si pana la gadget-uri complexe, capabile sa monitoreze numeroase functii precum ritmul cardiac, arderea caloriilor sau sa recunoasca si sa inregistreze in mod automat antrenamentele, realizand statistici amanuntite ale conditiei si formei fizice, noile dispozitive ne ajuta tot mai mult sa ne mentinem intr-o forma si conditie fizica optima pentru sanatate.



Fitbit Blaze este un ceas care ne monitorizeaza activitatea fizica, avand functii pentru monitorizarea automata a ritmului cardiac, urmareste arderea caloriilor, mentine intensitatea antrenamentului, maximizeaza antrenamentul si optimizeaza sanatatea – toate cu ajutorul unui singur dispozitiv.

De asemenea, puteti conecta Fitbit Blaze la GPS de pe telefonul dumneavoastra pentru inregistrarea rutelor si urmariti statistici de pe display-ul touch color. Fitbit Blaze foloseste functia Smart Track pentru a recunoaste si inregistra in mod automat  antrenamentele.

 Poate inregistra 7 zile detaliate de mișcare - minut cu minut sau totalul miscarilor efectuate in ultimele 30 zile. Mai mult decat atat, Fitbit Blaze stocheaza date la interval de o secunda asupra ritmului cardiac in timpul exercitiilor efectuate. In restul timpului, stocheaza date la interval de 5 secunde.
Produse evoMAG.ro


Fitbit Blaze are si o functie pentru monitorizarea automata a somnului, detectand si inregistrand automat perioadele de somn/activitate.

Monitorizarea ritmului cardiac este deosebit de importanta, atat pentru a ne mentine intr-o forma optima pentru sanatate, cat si pentru descoperirea unor eventuale tulburari de ritm cardiac sau pentru depistarea unei eventuale aritmii cardiace care sa indice daca suferim de boli cardiace.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii