duminică, 24 iulie 2016


In primul rand, o petrecere reusita depinde foarte mult de organizare. Sunt cativa pasi simpli care n-ar trebui sa lipseasca niciodata din organizarea unei petreceri. O gazda buna trebuie sa ia mereu in considerare faptul ca pot aparea nu neaparat probleme, dar se pot intampla anumite accidente nefericite sau surprize neplacute care pot sa strice cheful invitatilor.

1) Prietenii apropiati sunt sufletul unei petreceri reusite

Unul dintre aspectele importante in organizarea unei petreceri reusite este lista invitatilor. Decat sa risti ca invitatii sa nu se cunoasca si sa nu vorbeasca intre ei, mai bine incepi cu petreceri mici, cu maxim 5-6 invitati, apoi in timp daca te descurci cu mai multi invitati poti organiza si petreceri mai mari.

2) "Socializare prin mancare"

Mancarea nu trebuie sa lipseasca de la petreceri, fie ca este vorba de niste simple aperitive sau preparate mai complexe. Nu este neaparata nevoie sa incercati sa va impresionati invitatii, mai ales atunci cand nu aveti talent si aptitudini pentru gatit. Meniurile si preparatele simple vor fi mai degraba pe placul invitatilor, iar in plus, mancarea reprezinta si un bun pretext pentru socializare intre invitati, acestia putand sa-si cunoasca unii altora gusturile si preferintele.

3) Nu toata lumea bea alcool

O gazda buna trebuie sa ia in calcul si faptul ca nu toata lumea bea alcool la petreceri. Fie ca este vorba de un invitat neasteptat sosit in ultima clipa, sau din diverse motive cineva nu vrea sau nu poate consuma alcool, trebuie sa existe "alternative" si pentru acestia: sucuri, ceaiuri, bere fara alcool, apa plata, etc

4) Muzica buna

In functie de prietenii sau invitatii pe care i-ai poftit la petrecere, trebuie aleasa o muzica de calitate care sa creeze o atmosfera confortabila si sa-i binedispuna pe invitati. Muzica are rolul de a transmite de multe ori acel impuls care da cu adevarat startul si tonul unei petreceri. Daca o muzica buna rezoneaza cu preferintele si gusturile invitatilor, atunci petrecerea are sanse foarte ridicate sa se transforme intr-una reusita.

5) Ballantine’s Brasilcel mai recent produs din portofoliul Ballantine’s, da startul distractiei in gasca cu noua campanie Brasil Shake. Doua grupuri formate din 4 prieteni vor avea sansa sa viziteze distileria Ballantine’s din Scoţia.


Coaja de lime, adusa special din Brazilia, este pusa in butoaiele in care se adauga apoi whisky-ul si se lasa sa se odihneasca impreuna pentru a crea Ballantine’s Brasil.
Fiind un produs proaspat lansat si avand conceptul de Brasil Shake in spate, a aparut www.brasilshake.ro, un site pe care poti castiga o excursie in Scoția pentru tine si inca trei prieteni, daca accepti provocarile pe care le gasesti acolo.


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii