marți, 5 august 2014In Romania doar papusile se schimba de 25 de ani incoace dar nu si papusarii! Acestia raman neschimbati si lucrurile in tara noastra se desfasoara dupa acelasi tipar planuit din umbra de o elita oculta anonima. Adevaratul holocaust impotriva poporului roman practic nu s-a oprit nici o clipa, nici macar dupa incheierea oficiala al celui de-al doilea razboi mondial.

La initiativa sionistilor s-a declansat holocaustul rosu indreptat impotriva romanilor, multi dintre acestia sfarsind deportati in intinderile de gheata ale Rusiei sau rapusi in inchisorile comuniste. Printre victimele lor s-au numarat intelectualii, preotimea, doctorii, avocatii, polticienii, savantii, scriitorii, artistii si cam tot ceea ce insemna elita romaneasca.Crimele nu s-au limitat doar la exterminarea fizica a elitelor sau a anticomunistilor ci si la exterminarea ideologica, la uciderea ideilor inca din fasa, mai ales a ideilor de libertate, democratie sau drepturi fundamentale ale omului.

Societatea romaneasca inca incearca sa-si revina din socul reprezentat de epoca comunista din Romania dar nici nu a apucat sa se dezmeticeasca bine si a avut parte de alt soc: acela al mafiei asa zisului capitalism salbatic, de fapt un nume pretentios pentru jaful sistematic si institutionalizat al unor jigodii fara principii si fara caracter.Toti asa zisii presedinti ai Romaniei din ultimii 25 de ani, asa zisii trei "-ESCU" , au fost manipulati si coordonati de catre aceiasi numitori comuni, de aceiasi  papusari. Sforile care-i controlau pe fiecare in parte duc in aceleasi directii.Blestemul Romaniei este aceasta fixatie pe care si-au creat-o sionistii asupra raiului in care s-ar putea transforma Romania, un adevarat pamant sfant asupra caruia ei au tanjit de mai multe generatii si pentru care in trecut au incercat chiar si atentate teroriste in Senatul Romaniei.Greseala cea mare a poporului roman este ca in toleranta sa, uneori catalogata dincolo de limitele imbecilitatii, a refuzat sa vada pericolul care era chiar in fata ochilor sai. Putinele voci care au strigat in disperarea lor asupra acestui pericol au fost ironizate, ignorate sau chiar ridiculizate.Am vazut si vedem in continuare ca cei care ar trebuie sa conduca si sa apere interesele Romaniei si ale romanilor nu fac decat sa distruga si sa jefuiasca tot, sa-si bata joc de cultura, traditiile si de istoria poporului roman.

Scopul lor principal este acela de a ne pierde identitatea nationala, de a ne parasi tara si a lasa un imens spatiu gol care sa fie umplut de niste alogeni incetateniti peste noapte.Adevaraul este in fata ochilor nostri. Avem puterea de a spune AJUNGE? Avem puterea de a spune STOP? Se pare ca inainte de a muri, Nicolae Ceausescu, chiar daca a fost un dictator, a avut mare dreptate cand a spus ca vor veni vremuri grele pentru poporul roman si va fi mai bine sa moara cu arma in mana decat sclav in tara sa!Cine sunt papusarii care isi bat joc de Romania de 25 de ani de zile? Sunt aceeasi care au sprijinit si lovitura de stat din 1989 si se pare ca sunt aceeasi care au comandat si distrugerea economiei, industriei si agriculturii din Romania. Sunt fiare hamesite si hulpave, asasini economici care distrug tari, distrug vietile a milioane de oameni de pe planeta prin actiunile lor oculte.Unica solutie prin care Romania se mai poate salva este constientizarea fiecarui roman ca libertatea, suveranitatea si insusi viitorul lor si al tarii noastre este intr-un mare pericol atata timp cat continuam sa crestem practic la sanul nostru, adevarate vipere veninoase.

1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii