duminică, 3 august 2014



Putem intelege un conflict din timpul vietii lui Szobi Cseh, in care, din diferite motive politice s-au spus anumite lucruri mai putin placute de catre ambii protagonisti. Dar este de neinteles rautatea dincolo de orice limite a lui Mircea Badea, chiar si dupa moartea cascadorului Szobi Cseh.

Iata inca un exemplu de dezbinare a societatii din cauza impostorului de la Cotroceni. Pentru cine nu stia cauza conflictului dintre Mircea Badea si Szobi Cseh: Basescu e de vina! Totusi de la niste divergente dintre opiniile politice ale celor doi si pana la o ura dusa pana dincolo de moarte este cale lunga.

E rusinoasa si oribila reactia lui Mircea Badea. Badarania si nesimtirea duse dincolo de limitele in care poti sa urasti un om atat cat acesta era in viata dar chiar si atunci dupa ce acesta a murit socheaza si oripileaza opinia publica.

Chiat nu mai este nimic sfant pe aceasta lume? Chiar am ajuns sa ne dezumanizam atat de mult? Mircea Badea pozeaza in luptatorul contra arogantei si badaraniei lui Traian Basescu dar in acest caz nu a facut altceva decat sa-i copie acestuia comportamentul.

Daca pana si dupa ce un om a murit tu esti in stare sa continui sa-l vorbesti de rau si sa faci o emisiune in care sa lovesti in el cu atata inversunare inseamna ca esti un individ cu probleme grave de atitudine. Ne-a fost rusine sa-l ascultam pe Mircea Badea si sa-i auzim vorbele de ocara la adresa unui om care ne-a incantat cu faimoasele sale cascadorii si care cu toate ca a fost de etnie maghiara a fost un roman mai bun si mai adevarat decat multi romani.

1 comentarii:

  1. Am si eu doua intrebari : Ptr ca nu "priveste" spre rusia numiti presedintele nostru" impostor"?.Ce sa intamplat in Crimeia ce este????Dragutul de Soby dzeu sa il ierte a fost un "greiere" toata viata si la batranete sa trezit in curu gol..Se numeste lucru manual si fiecare trage consecintele faptelor sale..

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii