vineri, 1 august 2014Intreaga "domnie" de 10 ani a lui Traian Basescu a reprezentat o perioada plina de conflicte, de instabilitate politica, economica si sociala. Parca acest individ, acest ne-om, ar fi fost stapanit de o ura mistuitoare impotriva tuturor caci la anumite momente ne-a surprins intorcandu-se chiar si impotriva celor care i-au fost prieteni si l-au sustinut candva.

Talmudul evreiesc a fost demascat drept o carte ce prolifereaza crima, pedofilia dar mai ales rasismul impotriva non-evreilor (goyim-ilor). Am fost cu totii martorii vizitei lui Traian Basescu in Israel atunci cand a putut fi vazut cu chipa pe cap si confirmand astfel originea sa pe jumatate evreiasca. Intrebarea cea mai importanta ar fi daca Traian Basescu a condus Romania dupa invataturile Talmudului.

Aceasta intrebare este pertinenta pentru ca insusi Talmudul pare inspirat din gandirea lui Basescu. Pentru cine va avea curiozitatea sa citeasca versetele satanice ale Talmudului va fi cel putin socat dar va descoperi si cat de mult seamana cele scrise acolo cu modul de gandire si faptele odioase ale lui Traian Basescu in perioada cat acesta a fost asa zisul presedinte al Romaniei.

Noi crestinii am fost invatati ca Dumnezeu inseamna iubire, inseamna iertarea aproapelui, inseamna intoarcerea si a celuilalt obraz pe cand Talmudul indeamna la ura rasiala, la violenta, la crima, la viol si la pedofilie, la furt, la inselaciune si multe alte acte abominabile.

Daca Traian Basescu s-a ghidat si s-a lasat indrumat in cei zece ani de "domnie" la carma tarii dupa Talmudul evreiesc este explicabila fiecare decizie a sa luata impotriva poporului roman si impotriva Romaniei. Mandatele sale ca presedinte, timp in care a condus cu o ura viscerala si cu o inversunare neconstructiva, au lasat din pacate semne adanci in viata si in constiinta poporului roman.

Datorita regimului Basescu in Romania a domnit frica, a domnit incertitudinea si nesiguranta zilei de maine, a domnit dezgustul si ura, dezbinarea, incompetenta, hotia si s-a dovedit cea mai nenorocita perioada prin care a trecut poporul roman de la asa zisa revolutie din 1989 si pana in prezent.

Perioada in care Traian Basescu a fost asa zisul presedinte al Romaniei a fost una dintre cele mai negre perioade prin care a trecut poporul roman si a parut o lupta continua a presedintelui si a mafiei sale impotriva intereselor nationale, culturale, sociale si economice ale romanilor.

Daca este sa faca un bilant total pentru acesti zece ani cu ce se poate lauda Traian Basescu ca a lasat in urma? Cu nimic! Ba dimpotriva, a lasat numai distrugere, ura si dezbinare in urma sa! E ca si trecerea unui nomad pus doar pe jaf si distrugere sau ca o cotofana imbecila care a fugit in acesti ani numai dupa lucruri "stralucitoare", straduindu-se sa agoniseasca cat mai multe "gablonzuri" si uitand complet de rolul si de scopul adevarat al unui presedinte.

Din pacate, Traian Basescu va ramane in galeria celor mai oribile specimene care au fost vreodata la carma acesti tari, un individ de trista amintire, un tip ale carui actiuni intruchipeaza intr-adevar multe dintre "invataturile" satanice ale Talmudului.

Note
-------------------------
1) http://www.apologeticum.ro/2009/12/talmudul-evreiesc-demascat-o-carte-ce-prolifereaza-crima-rasismul-si-pedofilia/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii