joi, 21 august 2014



Jurnalistul Alexandr Nikiforov a refuzat sa lucreze pentru KGB-ul transnistrean si a fost nevoit sa paraseasca Tiraspolul si sa se refugieze, mai intai in Republica Moldova si apoi in Germania la Berlin. Fiindca a intrat in contact cu un jurnalist german care dorea sa faca un reportaj despre adevarata situatie si viata a transnistrenilor, Alexandr Nikiforov a atras atentia KGB-ului si de atunci viata sa a devenit un adevarat cosmar.






Jurnalistul transnistrean a fost dus la interogatoriu si fortat de catre KGB sa colaboreze cu serviciile speciale. I s-au trasat sarcini de a informa KGB-ul transnistrean despre ceea ce se intampla la anumite intalniri la nivel international, seminare sau diferite colaborari cu jurnalisti occidentali.

Speriat de KGB-ul transnistrean, Alexandr Nikiforov a decis sa paraseasca Transnistria sub pretextul ca va participa la o conferinta internationala, fugind initial la Chisinau, iar de acolo a plecat in Germania.

Sursa:
------------------
1) http://www.publika.md/kgb-ul-de-la-tiraspol-recruteaza-jurnalistii--alexandru-nikiforov-a-refuzat-sa-lucreze-pentru-securistii-si-a-plecat-la-berlin_2052211.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii