marți, 25 noiembrie 2014


Nu stiu cati dintre voi ati avut de a face cu adevarata propaganda basista din mediul virtual. Ma refer la acele conturi fie deschise pe nume adevarate sau false, dar active 24 de ore din 24. Mereu active, fie zi sau noapte de te-ai fi gandit ca nu-s oameni sau or fi niste boti foarte inteligent conceputi care pot posta raspunsuri logice indiferent de persoana cu care ar fi facut conversatie. Asemenea boti chiar exista in mediul virtual, atat serviciile de informatii rusesti cat si cele chineze experimentand si influentand populatia cu o propaganda in sprijinul guvernarii si politicii duse de cele doua tari.
Pentru cei care inca nu sunt familiarizati cu aceste actiuni pe care nu doar rusii si chinezii le experimenteaza ci si alte tari va vom expune mai jos cateva exemple:
Cu toate ca rusii insista ca de fapt vor sa reduca obscenitatile si pornografia din mediul virtual de fapt ei isi pregatesc o armata virtuala de propaganda si se pare ca si destul de eficienta. Acesti boti sunt capabili sa dea raspunsuri logice ca si cum ar dispune de inteligenta proprie insa sunt doar programati sa dea anumite raspunsuri, conditionate de anumite cuvinte cheie. Este lesne de inteles ca asemenea operatiuni sunt destul de costisitoare dar se pare ca anumite tari sau corporatii sunt dispuse la aceste cheltuieli.
Sa revenim insa la propaganda basista din mediul virtual. Sa luam un caz particular de pe Facebook: Liviu Sandu. Este un “individ”/mai multi sau un bot prezent aproape 24 de ore din 24 pe retelele de socializare. Are un limbaj agresiv, care s-a amplificat pana la curata nebunie in timpul campaniei electorale. Injura batranii, pensionarii, somerii, asistatii social, moldovenii si alte categorii de persoane folosind limbaj suburban, incita la violenta. Insa, la un moment dat, a trecut de la propaganda pro Elena Udrea la propaganda pro Klaus Johannis. Nu este singurul asa zis basist care a procedat in acest mod. La fel au procedat si alte hoarde de asa autoproclamati basisti.
Pentru cine l-a votat cu buna credinta si cu speranta pe Klaus Johannis ar fi bine sa ia in consideratie si acest aspect expus de catre noi. Haita vechilor mafioti autoproclamati basisti isi cauta si ei un tatuc nou! Depinde doar de romani, de societatea civila daca le vor ingadui sa recreeze din nou conditii propice pentru a naste o noua serparie PDL-ista sub plapumioara calda si imaculata a noului “PNL”!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii