luni, 17 noiembrie 2014

Deja mafia psd-ista s-a resemnat cu privire la faptul ca noul presedinte al Romaniei va fi Klaus Johannis dar intrebarea multora dintre romani se refera la ceea ce au de gand sa faca in continuare cei din mafia pdl-ista. 

Vom manca salam sasesc sau salam Basesc? In spatele lui Johannis va sta asa cum suspecteaza multi dintre romani, mult deja detestatul Traian Basescu si mafia sa pdl-ista, disimulata in tot felul de partide false sau partidulete care mai de care mai exotice?



In afara votului clar anti-PSD al multora dintre romani este clar ca au fost si persoane mai putin informate care nu au realizat ca prin votarea lui Klaus Johannis aduc iarasi in prim planul politicii romanesti si alte jigodii care au facut mult rau Romaniei si romanilor in ultimii zece ani.

Asa cum acum ceva vreme multi dintre romani asteptau schimbarea prin alegerea lui Emil Constantinescu asa si acum multi dintre ei asteapta schimbarea de la Klaus Johannis. Dar va fi oare sasul cu adevarat omul care ne va indeplini sperantele sau au pariat romanii iarasi pe un cal mort inca de la boxe?

Fie calul viu sau mort important este sa stim ce fel de salam de Sibiu va ajunge: salam sasesc sau un salam Basesc?

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii