miercuri, 19 noiembrie 2014


Odata cu alegerea surprinzatoare a lui Klaus Johannis ca presedinte al Romaniei o parte dintre parlamentarii romani care erau acuzati de acte de coruptie sau alte ilegalitati au si inceput sa ramana fara imunitate. Asta nu poate decat sa ne bucure dar si sa ne ridice o intrebare legitima despre ce se va intampla pe viitor si cu parlamentarii penali dar care sunt acum sustinatorii lui Klaus Johannis.


La capitolul penali anchetati sau vizati de catre justitie cei de la PSD sunt deja campioni dar nu acelasi lucru putem spune si despre cei din PDL. Atat PNL cat si PDL sunt cunoscute drept niste partide pline de fripturisti si de arivisti care sunt pusi pe hotie si pe jaf la nivel national. Daca din PNL tot au cazut capete importante in ultimul timp si au fost trimise in bratele lungi ale justitiei, dintre personajele sinistre ale ciumei portocalii nu am putut vedea decat plevusca sacrificata pentru a lasa in urma doar cate o dara de cerneala de sepie.

Un presedinte sustinut de penali ( Vasile Blaga, Videanu, Anastase, Boc, Boagiu, Mircea Toader, Falca, Flutur,etc ...) poate face curatenie intr-un parlament plin de penali?

1 comentarii:

  1. Fara dovezi, fara argumente aduceti atingere imaginii domnului Iohannis. RUSINE! Aroganta si dezinformare prin franturi de adevar. Domnul Iohannis nu a facut NIMANUI nicio promisiune. Cu tovarasul Ponta lucrurile stateau altfel. Democratia a invins CRIPTOCOMUNISMUL ! Pana si tovarasul Ponta a indemnat la tacere. Asa ca> Tacere TOVARASI !! Ma mir ca cei de la EMAG isi fac reclama, sunteti lipsiti de orice bun simt!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii