luni, 20 iulie 2015


Lovitura de stat din 1989 i-a distrus cariera de comunist UTC-ist "promitator" lui MRU (Mihai Razvan Ungureanu) si a trecut pentru o scurta perioada intr-un con de umbra, dupa ce fusese promovat intr-o perioada in diferite publicatii aflate sub controlul "partidului unic". Revolutia “flanelistilor sionisti” din ’89 il gaseste pe Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania.

Primele sale aparitii in viata publica sunt legate de numele lui Iosif Sava. MRU este invitat in anul 1996, in calitate de istoric si bursier (n.r. Soros) la emisiunea lui Iosif Sava, "Serata muzicală", pentru a discuta despre un subiect putin mai neortodox: "istoria judecata dupa sex".


Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Marc Rich

Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Marc Rich ( un alt personaj sinistru de care este legata mafia rusa si nu numai , suspectat de catre FBI de spalare de bani pentru oligarhia rusa , crima organizata si de colaborare cu Mossad, serviciul secret al Israelului).

 Marc Rich a fost condamnat in SUA pentru acuzatia de a fi facut comert ilegal cu Iranul intre anii 1970-1980 dar si pentru evaziune fiscala. De fapt, despre Marc Rich s-au scris nenumarate materiale de presa in care este acuzat ca ar fi fost in spatele multor afaceri necurate cu iz mafiot si ca intreaga sa avere si-a construit-o printr-o adevarata cariera de infractor.

Despre George Soros nici nu mai trebuie sa pomenim, intrucat aproape toti romanii stiu cat de mult simpatizeaza Soros tara noastra. De altfel doar din simpla postura de lider al organizatiilor lui Soros, MRU este numit in functia de ministru de externe al Romaniei , fara sa fi avut pana atunci nimic de spus in viata politica. Deci simpla sa apartenenta la organizatiile lui Soros l-au facut eligibil pentru postul de ministru de externe al Romaniei.

Sursa - Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii