luni, 20 iulie 2015


Traim vremuri in care tradarea de tara este "sport national" si principalele criterii pe baza carora sunt alesi cei care vor ocupa cele mai inalte functii in stat sunt antiromanismul, arivismul, lipsa de patriotism si alte asemenea "calitati". In Romania, se observa mai bine ca niciunde in alta parte, o internationalizare fortata a celor mai inalte functii din aparatul de stat.

 Am ajuns sa vedem in ultimul timp numiti sefi la servicii secrete doar personaje care au avut legaturi cu fundatiile si plosnitariile lui George Soros, tradatori de neam si de tara. La fel ca in perioada in care cominternistii au avut cea mai mare putere in Romania, iar cei care conduceau tara erau numiti cu predilectie dintre alogeni sau tradatori, la fel si astazi ne sunt bagate pe gat personaje de acelasi gen.

Astazi se va decide daca MRU va fi sau nu votat de catre Parlamentul Romaniei, pentru a ocupa functia de sef al Serviciului de Informatii Externe. Chiar nu se mai gasesc sefi pentru serviciile secrete care sa nu aiba legaturi cu fundatiile lui Soros? Dupa Hellvig la SRI, sa urmeze oare MRU la SIE? Votarea lui MRU ar fi inca o mare rusine! Ne vom alege oare astazi cu tradatorul "Buhai Kobe" la SIE?

 In primul rand vreau sa-mi exprim o opinie personala despre Mihai Razvan Ungureanu : este un tradator de tara , un anti-roman , un arivist in orice regim politic, o sluga a lui Soros si a intereselor ocultei mondiale. In calitatea sa de ministru de externe a afisat langa biroul sau portretul Anei Pauker. Cu toate ca i s-a cerut indepartarea acelui portret Mihai Razvan Ungureanu a refuzat acea cerere venita din partea celor de la AAAPE.

 Amintirea celor torturati si ucisi cu sange rece la ordinele Anei Pauker nu face pentru Mihai Razvan Ungureanu nici cat o ceapa degerata. Ana Pauker ( Hannah Rabinsohn ) face parte din galeria marilor calai ai neamului romanesc si se face vinovata de mai multe atrocitati , crime si abuzuri. Revolutia “flanelistilor sionisti” din ’89 il gaseste pe Mihai Razvan Ungureanu la conducerea Uniunii Studentilor Comunisti din Romania. Primele sale aparitii in viata publica sunt legate de numele lui Iosif Sava.

 Cariera si studiile lui Mihai Razvan Ungureanu sunt strans legate de organizatiile si fundatiile lui Soros si de cele iudaice ale lui Mark Rich (un alt personaj sinistru de care este legata mafia rusa si nu numai , suspectat de catre FBI de spalare de bani pentru oligarhia rusa , crima organizata si de colaborare cu Mossad , serviciul secret al Israelului). De altfel doar din simpla postura de lider a organizatiilor lui Soros este numit in functia de ministru de externe al Romaniei , fara sa fi avut pana atunci nimic de spus in viata politica.

 Deci simpla sa apartenenta la organizatiile lui Soros l-au facut eligibil pentru postul de ministru de externe al Romaniei. Volumul trei al cartii lui Cornel Dan Niculae, “Politica Filo-Sionista a Romaniei in fata Europei si a lumii “ este ilustrat pe coperta cu poza ministrului Ungureanu cu mainile pe Zidul Plangerii si cu chipa pe cap.

 Nicolae Ulieru , omul care a avut cel mai lung mandat de purtator de cuvant al SRI, il acuza pe Mihai Razvan Ungureanu de tradare nationala sustinand ca atunci cand s-a incercat racolarea lui MRU de catre SRI un serviciu strain si stat strain a intervenit pentru a bloca aceasta racolare. Acelasi Ulieru il acuza pe MRU ca a facilitat intrarea unui avocat cu legaturi israeliene la Omar Hayssam in celula fara ca procurorul de caz sa ii dea aprobare.

Cititi si: Admiratorul Anei Pauker, numit consilier prezidential?

Sursa - Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii