luni, 20 iulie 2015


In urma cu ceva timp, in presa ieseana era prezentat cazul unei familii care traia de 11 ani intr-un autoturism Tico, dupa ce fusese pacalita sa semneze un act de donatie. Nimeni nu observase ca in parcarea unui supermarket dintr-un cartier din Iasi un autoturism Tico era parcat zi si noapte in acelasi loc, servind pe post de locuinta pentru doua persoane, mama si fiu, victime ale unei inselaciuni imobiliare. Este o poveste de viata pe cat de incredibila pe atat de tragica.




Un caz asemanator din Iasi este prezentat acum de o tanara pe o retea de socializare, existand posibilitatea sa fie vorba de fapt de aceeasi familie care locuise pana acum in autoturismul Tico:
"Bună! Aş avea nevoie de părerea voastră în legătură cu un subiect delicat. În ultimele câteva luni, într-o maşină părăsită din campus Tudor, au locuit două persoane, o femeie şi un bărbat. Au lipsit o perioadă şi apoi s-au reîntors, ceea ce mă face să cred că nu au alt adăpost. Sunt retraşi, liniştiți şi nu au creat vreo problemă până acum. Îşi procură mâncarea din pubele şi îi văd în fiecare zi strângând sticle, pentru a-şi asigura, probabil, câțiva bănuți. Chiar par persoane drăgălaşe - doamna are grijă şi de câțiva căței fără stăpân din zonă. ... credeți că Direcția de Asistență Comunitară s-ar putea implica, în vreun fel, în cazul celor doi? M-am gândit că poate Centrul de urgenţă pentru recuperare si integrare socială “C.A. ROSETTI” ar putea să le ofere un adăpost, până reuşesc să îşi rezolve problemele personale. Totuşi, nu aş vrea să le dau speranțe înainte de a mă asigura că se poate face ceva pentru ei.", a postat Ioana Maria pe Facebook
Nota noastra: Rugam orice persoana binevoitoare care cunoaste vreun centru de urgenţă pentru recuperare si integrare socială sa indrume aceasta familie spre acel centru si sa-i ofere o sansa de reintegrare in societate. 

Sursa - Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii