luni, 20 iulie 2015


În dimineața aceasta, înainte să plec la birou, am trecut pe la poștă. După părerea mea, poșta este pe locul 2 pe lista celor mai deprimante locuri, după spitale. La poștă vezi bătrâni amărâți cărora le tremură mâna, ori de bucurie că le-a venit pensia mizeră sau de tristețe că le întârzie pensia și sunt disperați că nu au ce să mănânce.

Întâlnești mame distruse de durere că a întârziat alocația de 2 bani și că în weekend nu au mâncare pentru copii. Întâlnești persoane de toate vârstele capabile să îți dea un pumn în față doar pentru că li se părea că te “bagi” în față, deși tu vroiai doar să afli o informație.

 Din păcate, toate acestea arată nivelul nostru de degradare umană, din cauza nenorociților care ne sărăcesc și ne îndobitocesc de 25 de ani încoace. Mai avem noi forță să luptăm și să schimbăm ceva în țara asta? Haideți să ne trezim, tocmai asta le este scopul acestor nenorociți , să nu mai avem forță de luptă , ci doar să ne ocupam de supraviețuirea noastră.

Autor: Alexandru Florian Sararu / www.magazincritic.ro via Glasul.info

În dimineața aceasta, înainte să plec la birou, am trecut pe la poștă. După părerea mea, poșta este pe locul 2 pe lista celor mai deprimante locuri, după spitale. La poștă vezi bătrâni amărâți cărora le tremură mâna, ori de bucurie că le-a venit pensia mizeră sau de tristețe că le întârzie pensia și sunt disperați că nu au ce să mănânce. Întâlnești mame distruse de durere că a întârziat alocația de 2 bani și că în weekend nu au mâncare pentru copii. Întâlnești persoane de toate vârstele capabile să îți dea un pumn în față doar pentru că li se părea că te “bagi” în față, deși tu vroiai doar să afli o informație. Din păcate, toate acestea arată nivelul nostru de degradare umană, din cauza nenorociților care ne sărăcesc și ne îndobitocesc de 25 de ani încoace. Mai avem noi forță să luptăm și să schimbăm ceva în țara asta? Haideți să ne trezim, tocmai asta le este scopul acestor nenorociți , să nu mai avem forță de luptă , ci doar să ne ocupam de supraviețuirea noastră. Autor: Alexandru Florian Sararu / www.magazincritic.ro

Citeste mai mult pe: http://glasul.info/2015/06/27/mai-avem-noi-forta-sa-luptam/

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii