joi, 31 iulie 2014



De ce nu sunt si nici nu vor fi niciodata bani pentru pensii? Pentru ca se incurajeaza prostia, hotia si lenea! Unul dintre promotorii acestor "virtuti" este Victor Viorel Ponta.

Cititi si Genocidul pensionarilor

Este regretabil ca in Romania au ajuns sa se sinucida oameni anchetati sub suspiciunea ca au pensii frauduloase. Este regretabil ca sistemul de pensii din Romania are de la an la an un deficit tot mai mare. Dar este oare normala incurajarea furtului calificat, al fraudei si al uzului de fals? Si-au pus intrebarea cei care au guvernat pana acum de ce nu sunt bani destui pentru fondurile de pensii? Au cautat solutii concrete pentru a consolida bugetul de pensii?

Poti sa nu fii de acord cu modul de anchetare al oamenilor, mai ales daca sunt anchetati si cei care sunt pensionari de drept, care n-au nici o vina si sunt victimele colaterale dar cum sa fii de acord cu pensiile frauduloase? Asta inseamna intr-adevar ca Romania chiar vrea sa descurajeze munca si sa incurajeze numai lenea si hotia? Pai cum se poate ca unul care n-a muncit in viata lui nici macar o zi sa-si faca dosar de pensie si noi acum sa-l iertam pentru perioada in care a inacasat bani ilegal?

Din ratiuni electorale, Victor Ponta vine cu cea mai idioata propunere pe care au putut vreodata auzi romanii. Guvernul vrea amnistia celor care care au furat pentru ca: "e un efort mic".Ce urmeaza? Amnistia tuturor politcienilor care au furat miloane de euro sau zeci de milioane anual din bugetul statului?

In Romania exista adevarate filiere de pensionari frauduloase atat pentru pensii pe caz de boala, handicap cat si filiere de pensionari frauduloase cu dosare false sau adeverinte falsificate. In urma cu cativa ani, fostul presedinte al CEC, director al Bancii Nationale a Romaniei, Eugen Radulescu, facea urmatoarea afirmatie: "Sunt sute de mii de pensionari fraudulosi in Romania".

Trist este ca aceste filiere pun bete in roata tocmai bolnavilor reali care ar merita sa fie pensionati fara sa mai fie purtati atat de mult pe drumuri sau sa se prezinte la control in niste cazuri absurd de evidente (daca omului ii lipseste un picior sau o mana el totusi este chemat in continuare la control de parca in acest timp i-ar fi putut creste un al membru la loc).

Indiferent de doctrina politica e absurd si revoltator sa fii de acord cu o frauda, fie ca acesta este un plagiat, fals in acte sau uz de fals. Daca exista acesti pensionari fraudulosi, estimati dupa cum am aratat mai sus chiar la sute de mii, atunci acestia primesc niste bani nemeritati din contributiile nostre, ale tuturor romanilor contributori la bugetul de pensii.

Cu acesti bani s-ar putea mari pensiile celor pensionati legal sau macar s-ar reduce deficitul pentru a nu mai fi nevoie sa facem imprumuturi la FMI sau la Banca Mondiala, imprumuturi pe care de altfel le vom plati tot noi cei care muncim sau copii nostri.

Victor Ponta incurajeaza cu buna stiinta furtul! In conditiile acestea, cand vedem cata nesimtire poate zace in cei care ne fura prin toate miljloacele posibile si nascocesc tot felul de amnistii si indulgente pentru hoti de ce dracu' mai platim noi toti ceilalti ca prostii taxe pentru acest stat mafiot?

Daca tot ne "iarta" Ponta, de ce sa nu apucam cu totii de furat si de alte hotomanii? In evul mediu catolicii cumparau indulgente cu care isi plateau pacatele cele mai mari pe care le savarsisera in decursul vietii. Astazi Ponta e hotarat sa imparta si el indulgente pe care la va numi amnistii. Oare nu cumva Ponta spera ca aceste indulgente se vor transforma in voturi? Cu alte cuvinte, prim sinistrul Ponta vrea sa cumpere voturile unor infractori cu banii contribuabililor. Curat murdar, coane Ponta! Asta nu este altceva decat mita electorala, pe banii prostilor care au muncit si inca muncesc cinstit in aceasta tara!

Note:
-------------------
1) http://www.realitatea.net/director-bnr-toate-pensiile-ar-trebui-impozitate-sunt-sute-de-mii-de-pensionari-fraudulosi_876579.html
2) http://adevarul.ro/news/eveniment/dupa-sinuciderea-pensionari-guvernul-vrea-aministia-celor-trebuie-returneze-bani-1_53da53e10d133766a8e6379b/index.html
3) http://fortusiasi.blogspot.ro/2012/05/o-sa-va-descriu-o-adevarata-filiera-de.html

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii