luni, 4 august 2014



Priviti cine vrea sa devina presedintele Romaniei! Cum e posibil ca in Romania prim ministrul roman sa participe la un eveniment la care nu este prezent nici un steag al Romaniei si sa se intoneze un imn strain de parca ar fi ajuns dincolo de granitele tarii?

Victor Ponta duce aceeasi politica tradatoare ca si predecesorii sai iar intalnirea sa recenta cu George Soros ridica mari semne de intrebare. Compromisurile si concesiile criminale pe care Ponta le face celor de la UDMR in numele Romaniei si in numele romanilor sunt acte de tradare nationala.

Nu e destul ca se permite arborarea altor insemne decat cele nationale pe institutiile publice din Romania dar prim ministrul roman gaseste de cuviinta sa dea si legitimitate acestor manifestari de dispret fata de autoritatea statului national unitar roman!

Intr-adevar, aceste lucruri nu ar fi posibile fara incuviintarea si sustinerea tradatoare a politicienilor romani. Ultima isprava a lui Victor Ponta Naumovici, de altfel mandru nevoie mare ca este roman si ortodox, este schimbarea din functie a prefectului roman de Harghita care atacase in instanta memorandumul pentru autonomia Tinutului Secuiesc si numirea in locul acestuia a unui prefect UDMR.

Tot ceea ce face Ponta si consecintele actiunilor sale incep sa miroasa tot mai mult a inalta tradare! Aducerea "gratuita" si nefortata a UDMR-ului la guvernare cu toate ca avea o majoritatea confortabila, compromisurile criminale legate de actiuni indreptate impotriva Constitutiei Romaniei, numirea unor bipezi de la UDMR in functii cheie ale guvernului si multe alte concesii daunatoare intereselor Romaniei si romanilor constituie acte de tradare nationala!

Ponta, al cui presedinte vrei sa fii tu, tradatorule?

2 comentarii:

  1. Din cate stiu, in legea 60/1991 privind adunarile publice, nu ai voie sa mergi la astfel de adunari cu arme. Si eu vad in plan secund pusti si stiu ca astia mai poarta si sabii ca deh, "e" unii mari razboinici. Nu conteaza ca pustile sunt de panoplie sau functionale, incarcate ori ba. Infractiune e oricum! Alllloooooo, politia.... Ponta..... cica Ponta e procuror si prim ministru si cunoaste legea. Tara lui Papura Voda!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii