duminică, 3 august 2014



Daca suntem de acord cu totii ca in 1989 in Romania a fost o lovitura de stat ar trebui sa revenim de urgenta la sistemul de guvernare / conducere a tarii anterior instaurarii comunismului, adica la monarhie. Pana acum, in afara de o masa mica de ONG-uri care si-au declarat oficial sustinerea reintroducerii monarhiei in Romania, dintre partidele romanesti reprezentative doar din PNL s-au auzit cateva voci pro-monarhie.

Presedintele PNTCD, Aurelian Pavelescu, a declarat de curand ca proiectul de tara propus de catre partidul sau este reinstalarea monarhiei in Romania. Pana aici, toate bune si frumoase numai ca nu putem sa nu aducem aminte ca Aurelian Pavelescu a fost si este un infocat sustinator al regimului Basescu. 

Deci ne punem intrebarea, pertinenta de altfel, cu privire la cine va fi regele propus de catre PNTCD atata timp cat acest partid a fost sustinatorul lui Traian Basescu. O fi vorba cumva de asa zisul print de carton, escrocul imobiliar din compania familiei Basescu, cel care si-a luat numele de Paul de Romania?

O astfel de propunere nu este doar neavenita ci chiar  si rau intentionata. O eventuala inscaunare a lui Paul (escroc imobiliar de Romania) ca rege l-ar face pe Traian Basescu guvernator pe viata in Romania. Pe langa incercarile de atatare si de provocare la adresa Rusiei pe care le-a facut recent Basescu in incercarea sa disperata de fortare a starii de razboi, asta este inca o modalitate prin care impostorul de la Cotroceni sa-si asigure o portita de scapare.

Proiectul de reinstaurare a monarhiei nu este neaparat gresit dar atata timp cat el vine din partea unuia ca Aurelian Pavelescu, sluga credincioasa a lui Traian Basescu, tare ne este frica de faptul ca potentialul rege va fi vreun apropiat al mafiei basiste si marioneta in mana unui batran sforar ceacar.

Note
-----------------
1) http://epochtimes-romania.com/news/solutia-pntcd-ului-pentru-romania-monarhia---221484

1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii