luni, 25 iulie 2016



Daca vom cauta definitia femeii vom constata cat de tare se pot contrazice pana si unii dintre cei mai mari filozofi ai lumii cunoscute de pana acum. Pentru multi dintre barbati, femeia inca ascunde mistere de neinteles, fiind o fiinta poate prea putin inteleasa de catre acestia.
“Femeia este iubita asa cum e iubita muzica, e iubit luxul. Este spirituala sau este sentimentala si este dorita. Dar ceea ce ea crede, ceea ce simte, ceea ce poarta in gand… nu intereseaza pe nimeni.” , spunea Antoine de Saint Exupery
 Femeia (ta) pe bune, atunci cand esti destul de matur s-o descoperi cu adevarat, este ca o nestemata ce licareste in departare, ca un diamant neslefuit ce asteapta sa i se dea forma si sa-si arate intreaga sa splendoare.


"Femeia: cea mai dezgolită dintre cărnurile vii, şi cea care străluceşte cu cea mai dulce scânteiere.", spunea Antoine de Saint Exupery
Lactacyd a lansat campania #femeipebune, cu scopul de a evidentia faptul ca nimeni nu-i perfect pe aceasta lume, iar femeile nu fac nici ele exceptie. Insa femeile sunt grozave, chiar si asa imperfecte: pentru toate grijile si visele lor, pentru momentele de putere si cele de slabiciune, pentru diminetile in care radiaza si pentru cele in care nu vor sa iasa din casa, Lactacyd prefera femeile "PE BUNE!".


“Nicio femeie nu e frumoasa sau urata pana nu ajungi s-o cunosti.”, spunea  Marin Preda






0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii