miercuri, 26 noiembrie 2014


Societatea romaneasca este  mai divizata ca niciodata si de acest lucru este de vina intreaga clasa politica din Romania. In timp ce oamenii simpli se impart din tabere diferite, stricand uneori prietenii, relatii de colegialitate sau chiar de familie pentru a-si sustine asa zisa tabara politica pe care o sustin si in care spera sa le indeplineasca anumite sperante, clasa politica romanesca este o adevarata cloaca sulfuroasa cu un puternic iz pestilential.
Societatea civila s-a saturat de toata clasa politica si doreste neaparat o schimbare reala in viata politica, sociala si economica din Romania. In cei 25 de ani care au trecut de la asa zisa revolutie din 1989 s-a numai in rau scara valorilor si a moralitatii din societatea romaneasca. Din cauza unor indivizi adusi parca de la balamuc sau de prin cele mai jegoase bodegi, viata in Romania a devenit nesuportabila pentru cateva milioane de romani care au fost fortati sa emigreze si asta nu doar din motive strict economice ci si din motive care tin strict de un stat civilizat, cu o infrastructura buna, cu un sistem decent de sanatate, cu un sistem decent de invatamant si care vine in sprijinul cetateanului si nicidecum sa aiba fata de cetatean o atitudine vesnic dusmanoasa.
In Romania nu exista partide politice sau ideologii ci doar grupuri mafiote care-si schimba “ideologiile” odata cu schimbarea intereselor. In Romania avem la cativa ani cate un ciclu in care noi romanii avem iluzia democratiei “alegand” acelasi rahat; ceea ce se schimba este doar culoarea si aroma rahatului!
Jigodiile din politica romaneasca sunte aceleasi de peste un deceniu. Jigodiile politice doar s-au rotit si au schimbat scaunele (preincalzite) intre ele. Aceleasi fete buhaiate, aceleasi trasaturi de cartofori, aceleasi cefe late de bulibasi sau valutisti de colt de strada le vedem in politica romaneasca de peste douazeci de ani.
O mare parte din romani au avut pentru o scurta vreme speranta ca in sfarsit justitia in Romania a inceput sa functioneze cu adevarat si ca incetul cu incetul toti coruptii, toti mafiotii din politica romaneasca indiferent de functiile lor, de culoarea lor politica sau de familiile din care fac parte ajunga acolo unde le este locul.
Insa eliberarea de curand unui individ jegos care a cersit libertatea prin peste douazeci de cereri de eliberare a adus iarasi o pacla neagra asupra justitiei romanesti.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii