luni, 25 iulie 2016


Nisipul Kinetic (Kinetic Sand) a ajuns sa fie una dintre cele mai bine vandute jucarii educative din Statele Unite ale Americii. Fiind una dintre cele mai utile si mai simple jucarii, Nisipul Kinetic ne aduce aminte de copilaria in care aproape toti ne-am jucat in nisip, fie ca locul era la malul marii, la strand sau undeva intr-o zona rurala, acasa la bunici sau la alte rude de la tara.

Imi amintesc cu nostalgie de vremurile in care ne speteam vara ore bune pentru a duce la bun sfarsit maiestoasele noastre constructii de nisip, pe care ni le inchipuiam castele sau fortarete in care salasluiesc cavaleri in armuri stralucitoare.

Senzatia pe care o are un copil care se joaca cu nisipul este unica, greu de descris in cuvinte. Are un farmec aparte, intarind in acelasi timp legatura dintre om si natura. Doar atunci cand interactionezi direct la sol devii si un bun observator al naturii; deodata ti se dezvaluie micile vietati care treceau pana atunci pe langa tine neobservate.



Nisipul Kinetic este insa un nisip de jucarie perfect pentru casa ta, care nu se usuca, nu se risipeste, nu se lipeste de maini si nu murdareste, fiind 100% sigur si non-toxic. Cu alte cuvinte, copiii nostri se pot bucura de experienta unica a jocului cu nisipul chiar in propriile case, intr-o atmosfera sigura si fara a face mizerie in locuinta.

Cel mai important este faptul ca Nisipul Kinetic este refolosibil si nu se usuca niciodata, fiind de asemenea non-toxic si cu efect antimicrobian!





0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii