vineri, 6 iunie 2014



Testele efectuate de catre un laborator de analize din SUA au relevat faptul ca vaccinurile antigripale contin o doza de 25.000 de ori mai mare decat limita de mercura admisa in apa.

Laboratorul de medicina legala si alimentara Natural News Forensic Food Lab a sesizat in urma testelor rezultate socante conform carora in vaccinul antigripal se gaseste o contaminare cu mercur estimata la 51 de parti per milion, sau de 25.000 de ori mai mare decat nivelul maxim de contaminare cu mercur anorganic in apa potabila.

Nivelul de mercur este atat de mare incat in vaccinul antigripal incat il depaseste pana si pe cel de la anumite specii de peste oceanic recunoscute pentru nivelele ridicate de contaminare cu mercur.

De fapt concentratia de mercur gasita in vaccinul antigripal este de vro 100 de ori mai mare decat cel mai inalt nivel de contaminare cu mercur constatat vreodata la pestele oceanic.

Daca stam sa ne gandim ca vaccinurile ne sunt introduse direct in fluxul sanguin, asta le face de multe ori mai periculoase si decat faptul ca le-am introuce pe cale orala, ingerandu-le de exemplu prin alimentatie cu peste contaminat.

Putina lume stie ca pe cale orala nivelul de mercur din organism poate fi combatut prin consumul de alimente simple cum ar fi caspsunile sau untul de arahide, despre care se stie ca aborb aproape 90% din mercurul ingerat. Ori introdus direct in organism, mercurul ataca diferite organe vitale si provoaca aparitia a diverse boli grave.

Medicii si farmacistii continua sa minta cu privire la mercurul din vaccinuri, ori din necunoastere si incompetenta, ori din rea vointa. Oricine pretinde ca mercurul a fost eliminat din toate vaccinurile este fie total ignorant sau minte intentionat. Și oricine care ar permite cu bună știință să fie injectat cu mercur trebuie sa stie ca se expune unor pericole precum leziuni ale creierului, care duc in timp la boli psihice, bine cunoscute a fi cauzate de mercur.

Surse:

http://worldtruth.tv/flu-vaccine-have-25000-times-higher-mercury-level-than-epa-limits-for-water/

http://www.activistpost.com/2014/06/an-open-letter-to-congress-about.html

http://www.naturalnews.com/045418_flu_shots_influenza_vaccines_mercury.html

1 comentarii:

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii