duminică, 24 iulie 2016


Ce isi doresc barbatii? Din perspectiva femeiasca, majoritatea barbatilor sunt inca la varsta unei copilarii "intarziate", ochii acestora scanteind cu nesat ori de cate ori vad un nou gadget sau li se prezinta o noua inventie sau tehnologie revolutionara.
De aceea, barbatii au tendinta sa fie mult mai receptivi atunci cand vine vorba de "ultimele jucarii" tehnologice, fie ca este vorba de gadget-uri electronice sau din domeniul IT, modele noi de masini, unelte revolutionare, etc
WatchShop

Ceasurile fac si ele parte din interesele carora barbatii le acorda destul de multa atentie si preocupare. Cu cat un ceas este mai complex, cu functii cat mai diverse si mai interesante, cu atat ii atrage si mai mult. Conteaza bineinteles si aspectul, designul avand un rol foarte important atunci cand barbatii isi aleg modelele preferate de ceasuri, insa functionalitatea este prioritara.

WatchShop.ro este unul dintre acele magazine online care stiu cu adevarat ce le place barbatilor, dar care vand din pacate doar ceasuri, fiind singurul magazin online de ceasuri si accesorii dedicat barbatilor. Ce inseamna "dedicat barbatilor"? Fata de magazinele obisnuite, WatchShop.ro si-a adaptat functionalitatea bazandu-se pe modul tipic masculin de a cauta, selecta si cumpara ceasuri: "Modul in care gandim este creat pornind de la modul masculin de a cauta si cumpara ceasuri".

Informatie completa si relevanta + stocuri serioase cu 100% ceasuri originale, barbatesti sau ceasuri de dama + echipa de cunoscatori.


WatchShop










0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii