duminică, 27 iulie 2014



Conducatorii de astazi ai Romaniei nu au nici o legitimitate pentru ca in 1989 a fost de fapt o lovitura de stat. Cei care conduc astazi Romania sunt copiii si nepotii tortionarilor comunisti, ai sovieticilor sau alogenilor veniti calare pe tancurile sovietice. Priviti parintii degenerati, fondatorii FSN-ului, numai tradatori de tara, unul mai mare decat celalalt.

Nu va puteti explica dezastrul in care se gaseste astazi Romania? Priviti atent la imaginea de mai sus si veti gasi raspunsuri la cateva dintre cauzele care au dus la distrugerea sistematica si intitutionalizata a Romaniei! Partidele care isi au originea in FSN (un avatar al fostului PCR), PSD-ul si PDL-ul, nu sunt de condamnat doar pentru ca sunt continuatorii comunismului ci si ca isi au originile intr-o entitate conceputa de catre niste tradatori de tara!

Indiferent cat de mult l-ai fi urat pe mafiotul de Traian Basescu, fiind justificata de altfel aceasta ura, cum poti insa sa-l suporti pe un tradator de tara ca Ion Marcel Ilici liescu Ivanovici, pe un Petre Roman Neulander sau un Saul Bruckner alias Silviu Brucan? Oare nu este timpul sa spunem ca trebuie indepartati din viata politica si nu numai, toti tradatorii neamului romanesc?

1) Nicolae Militaru - a fost trecut in rezerva de catre Ceausescu, suspectat fiind de a fi membru GRU. Pana si lui Nicolae Ceausescu i-a fost frica sa faca ceva mai mult impotriva lui Nicolae Militaru decat trecerea acestuia in rezerva si supravegherea stricta de catre serviciile de securitate.

Nicolae Militaru se face vinovat de diversiunile in care au murit destui de multi oameni la asa zisa revolutie din decembrie 1989, diversiuni care seamana suspect de mult cu ceea ce s-a intamplat de curand in Ucraina.

2) Dumitru Mazilu - un nume care a devenit cunoscut romanilor mai cu seama in zilele loviturii de stat din 1989. El este printre cei care au fost prezenti la asa numita "Declaratie de la Budapesta" si este suspectat ca fiind colaborator al serviciilor secrete maghiare (AVO).

De altfel, in primavara anului 1990, Dumitru Mazilu este prezent la inmormantarea unor agenti maghiari din trupele speciale, ucisi in timpul evenimentelor din 1989 de la Timisoara.

3) Ion Marcel Ilici Iliescu (fost IVANOVICI) - tradatorul principal si autorul moral al loviturii de stat din decembrie 1989, agentul rusilor, vanzator si tradator de tara din a carui cauza Romania a cunoscut o distrugere si un jaf atat de mari incat nu cunoscuse nici macar in timpul invaziilor cele mai aprige ale popoarelor migratoare, ale turcilor, rusilor, ungurilor,etc

Ion Iliescu, impreuna cu George Soros, sunt artizanii impunerii folosirii fortate a termenului de rrom in loc de tigan, cu scopul clar de a se face confuzia pana la identitate dintre termenii rrom si roman.

4) Petre Roman ( fost Neulander) - a recunoscut ca a fost spion pentru KGB, livrand pentru sovietici planurile unui baraj construit de francezi in Franta cu ajutorul americanilor

5) Silviu Brucan ( fost Saul Bruckner) - asa zisa eminenta cenusie din spatele tuturor actelor de tradare si de deznationalizare a poporului roman. Silviu Brucan a actionat mai mult pe partea ideologica, pe partea de manipulare, indobitocire si deznationalizare a poporului roman.

Silviu Brucan este unul dintre cei care au planuit impreuna cu George Soros diferite scenarii de deznationalizare, indobitocire si stirbire a identitatii nationale romanesti, prin finantarea masiva a unor trusturi de presa controlate, pentru a difuza si promova incutlura, non-valorile, decadenta si pentru a subrezi identitatea nationala si adevaratele valoril culturale si spirituale romanesti.

Treziti-va romani! Nu mai votati Basesti, nu mai votati Pontaci, nu mai votati PSD, nu mai votati PDL(PMP), nu mai votati tradatori si antiromani!

7 comentarii:

  1. ....asa este si intelegem correct cine ne conduce si in ziua de azi, atita timp cit niciunul dintre ei nu a ajuns la inchisoare, streang sau in fata plutotnului de exoecutie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Roman este agent mosad nu kgb

    RăspundețiȘtergere
  3. Roman este agent mosad nu kgb si recent a recunoscu prin franta ca in Romania a fost lovitura de stat

    RăspundețiȘtergere
  4. Pai da-le tu o alternativa sa voteze. Te pui matale candidat? Ok atunci. Cel mai bine ar fi ca 'telectualitatea care tot face parada de eruditie pe net si predica moralitatea din vârful penitei sa-si suflece dracului mânecile odata, si sa formeze o formatiune politica credibila, daca tot sunt atât de patrioti. Destepti care mai sunteti înca în tara, uniti-va!

    RăspundețiȘtergere
  5. Articol dezinformator de propagandă. Petre Roman e acum membru PNL, nu PSD, Dumitru Mazilu nu face parte dintre cei care au semnat Declaraţia de la Budapesta şi n-a existat în primăvara lui 1990 nici o înmormîntare a unor "agenţi maghiari din trupele speciale, ucişi in timpul evenimentelor din 1989 de la Timişoara" (cine naiba ar aştepta cîteva luni ca să înmormînteze nişte morţi?)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Timisorenii stiu cel mai bine despre participarea lui Dumitru Mazilu la la comemorarea unor membri ai unei unitati speciale maghiare mortu in decembrie la Timisoara! https://www.facebook.com/247timisoara/posts/662924117062288

      Nu a spus nimeni ca Petre Roman este membru PSD ci ca este unul din parintii degenerati ai FSN din care s-a desprins apoi PSD.

      Ștergere
  6. Fraerilor,va-ati deconspirat. Acum mafia iudeo-masonica va va lua probabil in evidenfta......

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii