miercuri, 26 noiembrie 2014

Dupa cinci luni de detentie iata ca a venit timpul sa-l vedem pe Mircea Basescu eliberat si chiar daca acesta va fi pus in arest la domiciliu totusi el se va putea bucura linistit pentru o vreme de mormanele de bani primite ca spaga si de sarbatorile de iarna. Mare mai esti doamne si slava ta este peste DNA!
Iata ca intr-adevar justititia din Romania nu doar ca este independenta dar mai este si milostiva! Pai se poate ca in preajma sarbatorilor, atunci cand sunt cele mai bune promotii la spaga, reduceri si tot felul de campanii de tip Black Friday ca Mircea Basescu sa nu fie lasat sa profeseze? Ce fel de cretini …. pardon de crestini ar mai fi si astia de la DNA daca nu ar face macar un gest crestinesc si ei macar o data pentru cineva?
Pana la urma cat prejudiciu poate crea un astfel de om daca este lasat in libertate? Fata de jaful sistematic la nivel national facut de fratele sau si camarila sa politica prejudiciile create de Mircea Basescu ar putea fi comparate doar cu niste mici muscaturi de purice. Intr-adevar, cei de la DNA au dovedit ca au un suflet mare si ca pot empatiza cu suferintele unui om a carei liniste a fost tulburata de un banal morman de bani.
In acelasi timp romanii trebuie si sa invete ceva foarte educativ din acest exemplu: daca tot ii mananca undeva sa faca vreo hotomanie sau sa primeasca vreo spaga important este sa nu se incurce cu sume mici! Un inceput bun ar fi cateva mormane micute de dolari! Pentru cei care vor sa invete meserie ar trebuie sa se grabeasca si sa profite cat il mai pot gasi pe Mircea Basescu acasa caci nu se stie totusi cat va persista aceasta situatie!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii