luni, 24 februarie 2014


In filmuletul de mai jos il veti vedea pe Basarica cum explica el frumos poezia invatata pe de rost despre tradarea de tara , ce inseamna ea si cum ar trebui pedepsita :

“ Cred ca o tradare de tara ramane o tradare de tara indiferent cine-i presedintele Romaniei, ce partide sunt la guvernare , sau ... ce regim este. Un tradator de tara ramane tradator de tara de cand a facut actul tradarii si pana cand inchide ochii...”


Asta declara Basarica in ziua de 8 iunie 1999 intr-o emisiune la Antena 1.  Bai creatura hidoasa care nici macar tu nu mai stii ce functie mai detii si de ce dracu’ mai stai la TreiCoceni cand scroafa-i moarta in cotet , tradator de tara si de neam asta esti si meriti cel putin ce-au meritat toti tradatorii de tara din istorie . Tu si cu celalalt criminal de Ilici Marcel meritati torturati  ca in evul mediu si apoi impuscati in piata publica !



Voi sunteti cei mai mari tradatori ai Romaniei vinovati de genocidul oamenilor , al industriei si al bogatiilor acestei tari , iar mai nou incercati insasi genocidul pamantului si apelor , genocidul naturii. Voi ati violat democratia , justitia  , libertatea si pentru asta sunteti mai odiosi decat  insasi secolele de sub stapanirea otomana sau orice alta stapanire straina care a fost in timp peste romani. Si aia au jefuit dar au mai si construit cate ceva , in urma voastra a ramas doar potopul , doar deznadajduire si lipsa de speranta.

Blestemati sa fiti in veci voi si neamurile  voastre , voi cu clica voastra de nebuni si  de misei ! Blestemata sa fie samanta voastra de antiromani , antihristi , urgiile oamenilor si pamantului deopotriva !

Fugi tradatorule , fugi bisnitar contrabandist ajuns prin frauda la timona  acestei tari ! Fugi dupa Ianukovici , fugiti impreuna ,sunteti o pereche buna !

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii