vineri, 28 februarie 2014


Astazi ne-am trezit ca ne-au plecat aproape 4 milioane de locuitori din tara si trendul este in continuare in aceeasi directie. Oculta mondiala a pus la cale un plan prin care sa diminueze masiv populatia română si au incercat mai multe metode.


 Dacă n-au putut “umbla” direct la hartă s-au hotarât sa umble la “continutul”  hărţii.Au distrus sistematic economia României si implicit locurile de muncă forţându-i pe români sa emigreze dupa locuri de munca in strainate , au distrus sistemele de sanatate si de invatamant pentru atinge in rata de natalitate oricum micsorata de conditiile economice nefavorabile si indirect printr-un sistem de invatamant deficitar sa ne transforme intr-o natie de legume semianalfabete si usor manipulabile.Ca si cum masurile economice prin care s-a provocat depopularea n-au fost destule se foloseste si masura prin care suntem otraviti prin alimentatie cu scopul de a se provoca infertilitatea si deci loveste in rata natalitatii.Alimentele ieftine pline de E-uri "speciale" reprezinta adevarate bombe ecologice. La asta se adauga otravirea planificata prin exploatarea gazelor de sist si implicit otravirea apelor freatice si al pamantului prin niste cocktail-uri chimice radioactive care provoaca atat infertilitatea cat si mutatii genetice si daca se va reusi planul minier de la Rosia Montana tabloul apocalipsei va fi completat si cu felul trei : o supa de cianuri care sa ajunga in apele freatice.

Deci avem parte de nu mai putin 4 tipuri de atacuri prin care oculta mondiala incearca depopularea Romaniei:
- atacul economic prin care romanii sa nu aiba locuri de munca si sa emigreze
- atacul prin distribuirea de alimente ieftine otravite cu E-uri care provoaca infertilitatea
- atacul asupra apelor si pamantului (gaze de sist + Rosia Montana)
- atacul asupra sistemelor de sanatate si invatamant

Urmatoarele E-uri afecteaza fertilitatea atat a barbatilor cat si a femeilor , lucru dovedit stiintific prin studii concrete:
1)Monoglutamatul de sodiu sau E621
2)E320 si E321 sau hidroxianisol butilat
3)E951 sau Aspartam

O parte din E-uri suspectate de asemenea ca afecteaza fertilitatea au fost totusi ciudat aprobate in alimentatie cu toate ca nu s-au facut destule studii pentru a se constata efectul ingerarii lor pe termen lung.

Cel mai bine ar fi sa incercati sa cititi mereu etichetele produselor si sa vedeti continutul lor ori daca este posibil sa cumparati alimente direct de la producatori romani sau de la taranii romani.Asa veti fi castigati de doua ori : veti avea grija si de sanatatea dumnevoastra si veti ajuta si economia locala.

De secole s-a incercat ori asimilarea ori distrugerea populatiei native din spatiul carpato-danubiano-pontic.Destramarea statului dac de dupa cucerirea romana n-a facut decat sa şubrezească rezistenta poporului arhaic român in fata năvălitorilor.
 În egală măsură cu câştigurile făcute prin jefuirea bogăţiilor Daciei Imperiul Roman şi-a provocat singur şi o mare pagubă prin destabilizarea statului geto-dac care actionase pana atunci ca un tampon protector intre Imperirul Roman si barbarii ce pandeau hamesiti dincolo de granitele imperiului.

In etapele urmatoare ale istoriei tarile române s-au aflat intre trei puteri care si-au disputat hegemonia asupra acestui spatiu pana aproape in timpuri moderne : Imperiul Otoman, Imperiul Rus si Imperiul Habsburgic si apoi Austro-Ungar. Toate aceste imperii au incercat asimilarea romanilor prin forta , prin tot felul de metode ; incercand sa le schimbe românilor limba , religia si obiceiurile stramosesti. Însă ca prin minune poporul român a rezistat in timp acestor vicisitudini.

Lista E-urilor periculoase :
E 110, Cancerigen, îl găseşti în dulciuri, prăjituri, budinci sucuri
E 123, Cancerigen, interzis în SUA si Rusia, îl găseseşti în dulciuri, jeleuri, brânză topita
E 124, este toxic interzis în SUA şi îl găseşti în mezeluri
E 127, provoaca cancer al tiroidei la animale, posibil și la om, şi se găseşte în alcool, inghetata, prajituri, bomboane, sucuri racoritoare
E 128, este interzis in SUA si Australia, se găsesşte în carnea de hamburgeri
E 211 posibil cancerigen, interzis in SUA, dar permis la noi se găseşte în unele băuturi răcoritoare
E 220/E 228 provoacă alergii şi se găseşte în carnea de hamburgeri, cartofi deshidratați, fructe confiate, prajituri, bere, vin, otet de vin
E 230 este toxic, interzis in Australia , se găseşte în citrice
E 231 este toxic, posibil cancerigen. Interzis in SUA si Australia.
E 233 este toxic. Interzis in Australia.
E 249/E 252, posibil cancerigen, se găseşte în mezeluri si alimente conservate prin sărare, branza
E 320, posibil cancerigen, Conservant, cartofi deshidratați, uleiuri vegetale, supe concentrate, sosuri, guma de mestecat
E 425 este toxic respirator, se găseşte în jeleuri
E 621 provoacă efecte neurotoxice şi se găseşte în condimente, supe concentrate
E 95 posibil cancerigen, interzis in SUA, se găseşte în guma de mestecat, produse zaharoase, băuturi racoritoare
E 954 posibil cancerigen, se găseşte în Guma de mestecat, produse dulci, băuturi răcoritoare


E-uri periculoase mai sunt:

E 123 ...E239, care sunt posibili cancerigeni
E 621 - glutamat de sodiu , se gaseste in supele instant concentrate, mezeluri, si unele condimente. Are efecte neurotoxice si poate provoca migrene si crampe
E 320 - E321, E211 - acidul benzoic si derivatii sai, cancerigeni
E 251 - nitrat de sodiu, cancerigen
E 252 - nitrat de potasiu, cancerigen
E 120, E 127, E 141, E 160 - alergici
E 127 - eritrozina, colorant rosu pentru compoturi si alte alimente, provoacă mutații genetice
E 102 - tratrazina, colorant galben pentru bauturi , mustar si gem, poate genera tumori tiroidiene sau crize de astm bronşic

Vitamina C din unele produse, foarte multe, e de fapt acid ascorbic de sinteza și nu este același lucru cu vitamina C naturală.

Printre acestea mai sunt E-urile bune:

E 306 - tucoferol, sau Vitamina E, este un antioxidant natural care ajuta la regenerarea celulelor
E 407 - caragenanul, emulsifiant natural
E 322 - lecitina, un antioxidant natural intalnit si in ciocolata
E 421 - manitolul de cofetarie
E 300 - riboflavina sau Vitamina B2
E 440 - acid ascorbic natural sau Vitamina C naturala
E 140 - clorofila, colorant natural folosit in cofetarii, colorarea pastelor de dinti si cosmeticalelor

http://natural-fertility-prescription.com/3-food-additives-infertility/http://www.realitatea.net/e-uri-periculoase-vezi-tabelul-cu-aditivii-de-care-trebuie-sa-te-feresti_924376.html
fereste-ma-doamne-de-prieteni-razboiul-clandestin-al-blocului-sovietic-cu-romania_1_taburi

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii