miercuri, 12 februarie 2014


Intr-un ziar vasluian Monitorul de Vaslui este discreditat fostul primar al comunei Pungesti printr-un articol in care este acuzat de ipocrizie . Articolul este intitulat "Ipocritul de Pungesti" unde Costica Spiridon este acuzat de a fi angajat le negru la ferma sa pe un tanar de 16 ani ,orfan si drept consecinta ar fi fost amendat de catre ITM Vaslui cu suma de 3000 de lei.

In legatura cu aceasta acuzatie Costica Spiridon a declarat pentru Mediafax :
Este clar cã au venit tintit la mine. Îl luasem pe acel copil de 16 ani la fermã, sã-l ajut omeneste, dupã ce ambii pãrinti i-au murit si a rãmas fãrã sprijin, alãturi de mai multi frati. Voi contesta în instantã amenda, pentru cã nu mi se pare corect ceea ce au fãcut”

Autorul acestui articol , Romeo Cretu , continua sa-l ironizeze pe fostul primar din Pungesti numindu-l ipocrit ,“repetent” la alte capitole, care vizeazã, culmea ipocriziei, tocmai comunitatea, ecologist ... la negru .

Dincolo de caracterul informativ al acestui articol publicat in Monitorul de Vaslui de Romeo Cretu se vede si nota personala a autorului , se vede  multa ironie,  se vede faptul ca are "un cui" impotriva lui Costica Spiridon si tinta nu este aleasa la intamplare deoarece fostul primar a fost identificat ca unul dintre liderii protestelor impotriva gazelor de sist si articolul pare a fi indreptat de fapt impotriva ecologistilor ... "la negru" asa cum ii denumeste autorul amintitului articol.

In comentariile articolului publicat in Monitorul de Vaslui autorul acestui articol (Romeo Cretu) este acuzat ca a primit cadou o excursie in Polonia de la Chevron.

Daca este adevarat inseamna ca a inceput sa fie cumparata si presa , ziare si televiziuni locale. 


De altfel redau cateva comentarii ale cititorilor acelui articol :va veni vremea cand veti da socoteala postat luni, 13 ianuarie, 2014, 7:08

monitorule care e pozitia ta privind gazele de sist! A esti cu buzatu si alti tradatori si vanzatori de tara

monitorizatul postat luni, 13 ianuarie, 2014, 11:43
Hopaaa… A luat si monitorul ceva banuti. Cat de josnici puteti fi!!!

alta parere postat luni, 13 ianuarie, 2014, 14:43
Poate nu inregistreaza oamenii in registru asa cum fac multi, poare nu are prea mult deaface cu itm-ul dar un lucru e clar. VREA SA POATA STA SI EL SI COPII LUI PE ACEL PAMANT.
costachel postat luni, 13 ianuarie, 2014, 18:47
nu monitorul a luat bani, ci romeo cretu care a fost in excursie cu chevron in polonia.
oliver postat luni, 13 ianuarie, 2014, 21:28
Mare ru?ine monitorul de vaslui un jeg de ziar aservit politic
cornel postat marți, 14 ianuarie, 2014, 18:48
Articol scris la comada CHEVRON . Rusine !


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii