marți, 25 februarie 2014


Asistam de ceva vreme la stiri din ce in ce mai socante despre ce au avut de patimit romanii care au luptat pentru patria lor , pentru a-si apara dreptul de a vorbi in limba lor , pentru pamantul lor stramosesc si pentru libertate.

Dar mai socant este sa auzim ca tortionarii lor , agresorii lor duc o viata de huzur , au pensii mari in comparatie cu populatia obisnuita a tarii. Situatia din nefericire nu este valabila doar in Romania ea este valabila si in Republica Moldova acolo unde din bani publici fratii nostri moldoveni de peste Prut le platesc pensii si nu pensii mici chiar fostilor securisti sovietici.

Intr-un articol de pe timpul.md intitulat “(BĂTAIE DE JOC) Republica Moldova plătește pensiile foștilor securiști sovietici” se relateaza detaliat cum se impart “feliile” din bugetul tarii catre toate domeniile si cam care este nivelul pensiilor platite fostilor securisti sovietici.

Fratilor traim un paradox de ambele parti ale Prutului ; platim pensii mari tortionarilor , agresorilor bunicilor  si parintilor nostri !? Platim bani KGB-istilor sa se plimbe printre noi linistiti si relaxati sa-si faca in continuare “meseria” de adunatori de informatii , de sabotori si de tradatori ai tarilor noastre ?

Bunicii nostri se rasucesc in morminte stiind ca noi ii “cinstim” in acest fel pe tortionarii si pe agresorii lor ! Ai muncit pentru Maica Rusia du-te sa te plateasca Maica Rusia ! Sau orice maica gasesti disponibila pentru asta , poti sa te faci gigolo dar nu ai dreptul sa fii platit pentru DESERVICIILE aduse unei tari si unui popor ! Scurt si la obiect. 

Trebuie scapat de acesti paraziti . Trebuie identificati si separati asa cum se separa graul bun de neghina si “recompensati” pe masura.
Dupa cat de grave au fost crimele lor se poate merge si pana la inchisoare sau retragerea cetateniei si deportare ! 

2Parale.ro

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii