miercuri, 26 februarie 2014


Saptamana trecuta un cotidian rus (Rosvesty.ru) a scris ca Romania se pregateste sa intre cu trupe militare pe teritoriul Ucrainei in regiunile Cernăuţi si Odesa fara a se fi consultat cu NATO si contrar opiniei Berlinului planul operatiunii numindu-se “Romania Mare”.

Conform planului romanii din regiunile Cernauti si Odesa ar trebui sa ceara statului roman protectia si astfel sa ofere statului roman un motiv pentru a putea interveni.
Operatiunea ar trebui derulata pe 26 februarie (n.r. astazi) iar prima formatiune militara care va initia intrarea pe teritoriul ucrainean ar fi batalionul special “Vulturii”. Batalionul ar fi responsabil cu blocarea trupelor mecanizate ucrainene si sa preia controlul asupra drumurilor cheie.

In regiunea Odesa ar trebui sa intervina brigazile mecanizate “Argedava” si “Rovine”.
In apropierea Insulei Serpilor armata romana ar urma sa faca o diversiune pentru a scapa de granicerii ucraineni.

Baietii astia de la revista rusa Rosvesty ori sunt  “zuzu” ori au un scop anume de a destabiliza  si dezorienta si mai mult ucrainenii.

Chiar daca ar fi fost vorba de o asa numita invazie a Romaniei pentru recuperarea teritoriilor sale cum au ajuns cei de la Rosvesty in posesia informatiilor ?

I-au luat un interviu minstrului de interne roman in care li s-a confesat ?
URSS joaca prea mult Curling chiar si dupa destramarea sa !

Aceasta aberatie poate fi citita pe link-ul postat mai jos:2Parale.ro

1 comentarii:

  1. E o divetsiune la comanda politica, de tipul "arunca pusica moarta in ografa vecinilului". Daca cine crede tampenia asta, ar avea nevoie de un transplant de creier.Rusi-nos!

    RăspundețiȘtergere

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii