luni, 10 februarie 2014


Conducerea politica actuala este pe post de pres pentru FMI si negocierile se fac tot timpul de catre trimisii FMI-ului numai cu "pisicuti". Intalnirile de fapt intre reprezentantii FMI si politicienii romani nici macar nu se pot numi negocieri ci acceptari umile a haraciului , a tributului impus unui popor transformat in colonie.
In anul 1985 Nicolae Ceausescu a reusit sa surpinda FMI-ul intr-un mod neplacut bineinteles cand acesta a hotarat sa faca plata tuturor datoriilor externe înainte de termen .
FMI a raspuns cu penalitati pentru plati anticipate. Tot la presiunile FMI-ului situatia oamenilor de rand s-a inrautatit Romania fiind fortata sa exporte o mare parte din productia agricola si industriala pentru a putea acoperi dobanda de acum triplata a datoriilor externe. Cand Romania a inceput  sa se apropia de achitarea completa a datoriilor externe a inceput o campanie intensa de diabolizare si de denigrare a lui Ceausescu.
FMI-ul nu este altceva decat un instrument de camatarie dar la un nivel foarte mare , o uriasa caracatita de care pana si Corrado Cattani s-ar minuna. In asa zisa perioada de tranzitie industria tarii a fost pusa sistematic la pamant iar odata cu venirea FMI aceasta hidoasa "defrisare" a industriei si a resurselor tarii s-a intensificat intr-un mod accelerat.
S-a dus o lupta efectiv pana la sange pentru a inchide definitiv exploatarile miniere exploatate in regim de stat pentru a pregati terenul pentru venirea marilor companii care asalteaza acum Rosia Montana , Certej , etc
Romania nu a scapat de razboi nici dupa 1945 , nici in timpul comunismului si nici dupa moartea lui Ceausecu . Pentru ca un razboi se duce in mai multe feluri , tara noastra a fost atacata economic si este si in acest moment atacata din punct de vedere economic : se doreste dezradacinarea poporului roman , se doreste genocidul acetei natii .
Asa ca ramane intrebarea majora tinand cont ca FMI-ul pe unde a trecut s-a lasat cu lovituri de stat , cu schimbari de guverne si de sefi de stat , de multa instabilitate politica si economica :  A FOST CEAUSESCU OMORAT LA ORDINELE FMI ?

1 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii