duminică, 5 aprilie 2015Autonomia, federalizarea,Tinutul Secuiesc;toate isi au radacina in mentalul colectiv al maghiarilor. Acestia nedorind acceptarea unei realitatati confirmate de tratate internationale si ultimele 3 razboaie WW1, 1919 si WW2. Ardealul s-a unit cu Tara mama! 

Din acest neaccept, pleaca toata aceasta dorinta a lor de a-si crea institutii paralele: universitati proprii, sectii, dualism in stat (gen Austro-Ungaria), voi cu voi (Muntenia cu Moldova), noi cu noi (Tinutul Secuiesc si Erdely). Doar niste nebuni mai pot vorbi despre asa, un deceniu al globalismului, al Uniunii Europene nu al unor institutii si organizari administrative feudale: Tinuturi , autonomii. 

 Benzinariile Mol din judetele Covasna, Harghita si Mures fac propaganda mincinoasa iredentista maghiara prin intermediul unei harti imense incalcand legile romanesti! Cine-i trage la raspundere? Extremistii maghiari sunt mai obraznici si nesimtiti ca niciodata! 

 Cat o sa mai stea cu mainile in san autoritile imbecile si tradatoare ale statului roman? In contextul geopolitic actual si tinand cont de ceea ce se intampla acum in tara vecina, in Ucraina, tolerarea propagandei secesioniste maghiare incurajate de catre Rusia este o adevarata dovada de prostie monumentala din partea autoritatilor de la Bucuresti! 

Aurelian Cristache

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii