luni, 6 aprilie 2015


Sabin Gherman (activ in sustinerea autonomiei Transilvaniei, apostolul dezbinarii romanilor cu orice pret si prin orice mijloace), ziarist, preia o „stire” fara a face o minima verificare a sursei, pe care o prezinta ca fiind veridica. 

Multe dintre postarile lui Sabin Gherman sunt adevarate incitari la ura sau la discriminare, prin care se doreste de fapt dezbinarea fortata a romanilor din diferite regiuni istorice ale tarii.Cu propriile sale cuvinte Sabin Gherman ne spune:
„De weekend:) "Un satean din Vaslui a vrut sa aiba apa curentă la baie, desi comuna in care locuieste nu are asa ceva. Astfel, el si-a facut o cismea chiar in baie!" - sursa: bzi.ro PS: pana la urma, eu n-as rade de om, ci de aia care ar fi trebuit sa "bage" apa - asa numitele autoritati”.
Cititi si: Sabin Gherman ar vrea sa-i faca pe romani iobagi pentru unguri

Cu scopul clar de a improsca cu mizerie o zona a Romaniei si de a invrajbii romanii pentru a-si atinge scopul de a determina o solidaritate falsa de tip ardelenii cu ardelenii si moldovenii cu moldovenii acesta posteaza constant stiri fabricate pe genunchi pe care cititorii cel mai adesea nu se mai obosesc sa le verifice.

 Aici aveti sursa reala a pozei (numeroase articole cu acesta poza o prezinta ca provenind din Coreea de Nord): http://mic.com/articles/89555/27-smuggled-photos-reveal-the-harsh-realities-of-life-in-north-korea

Cititi si: Ria ria ria ria is satul de Romania ! Balaurul Român Cititi si: “Ardelenismul” si miturile sale

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii