sâmbătă, 30 mai 2015



Actiunea “Români pentru Români” continua in ciuda tuturor blocajelor si piedicilor. Lupta nu poate fi oprita. Tricolorul românesc, Mihai Eminescu si RugaciuneaOrtodoxa vor ajunge la o parte dintre elevii români merituosi din Harghita si Covasna.Elevii de la prestigiosul Colegiu de Informatica Grigore Moisil din Brasov sunt alaturi de colegii lor din inima Tarii. Grupul de liceeni, coordonati de inimoasa profesoara Daniela Patrunjel, trimit mesajul lor de solidaritate catre fratii lor.

Sunt Mihai Tirnoveanu si nu ma opresc usor din drum. Contul meu este blocat de fb, dar nimeni nu poate bloca legaturile dintre români. Am fost sunat de numerosi prieteni si am primit emotionante mesaje de sustinere pe contul iubitei mele sotii, Adriana Tirnoveanu. Va multumesc din suflet, impreuna suntem o forta. Toate aceste lucruri imi reconfirma faptul ca actiunile incepute impreuna cu voi sunt pe calea cea buna, Calea lui Dumnezeu si a Neamului Românesc.

Priviti in ochii acestor tineri si veti intelege; veti intelege ca poporul român este viu, ca acesta traieste prin taranii din Doboi care-au lacrimat in timp ce cantau Treceti batalioane romane Carpatii; poporul sunteti voi, cei care impaturiti un steag tricolor langa o carte de Mihai Eminescu, rugandu-va pentru copiii Neamului Romanesc. Traim in marea Taina a stramosilor de care suntem legati prin Cer si Pamant.

Nimeni nu poate rupe acest Legamant, nici macar Iadul, caci firul de praf de pe Icoana din Altar este mai puternic ca el. Crezand nelimitat in Hristos si in invierea Neamului Românesc, am pornit in data de 6 decembrie a anului trecut, de Sfantul Nicolae, Actiunea „Români pentru Români”, menita sa transmita sustinerea noastra pentru românii din cea mai adanca rana a Tarii.

Aceasta fapta continua; ne propunem acum sa mergem in cat mai multe scoli din Harghita si Covasna pentru a-i premia pe puiutii de români cu simbolurile identitatii românesti. Un pachet de premiu contine: un steag tricolor, un volum de Mihai Eminescu si o carte de rugaciune ortodoxa. Cei care doresc sa participe la aceasta actiune pot trimite pe adresa mea cele enunate mai sus, urmand ca noi, organizatorii actiunii din Brasov si Tara Fagarasului, sa le distribuim cu ocazia sfarsitului de an scolar in cat mai multe unitati de invatamant din cele doua judete.

Prietenii din diaspora pot trimite banii necesari achizitionarii cartilor si drapelelor in conturile mentionate mai jos. Adresa este: Dr. Mihai Tîrnoveanu, str. Liviu Cornel Babes, nr. 15, bl. 20, sc. C, apt. 1, Cod postal 500001, Brasov. Tel. 0722566606.
Conturile destinate actiunii sunt deschise la BRD, în lei şi în euro: Cont lei: RO43BRDE080SV33092560800. Cont euro: RO35BRDE080SV33092720800 (cod SWIFT: BRDEROBU). Ambele conturi sunt deschise pe numele TÎRNOVEANU ADRIANA.
Hristos sa va dea putere si fericire!
Actiunea Români pentru Români isi continua actiunile de sustinere a comunitatii romanesti din Harghita si Covasna, foto: Mihai Tirnoveanu
Actiunea Români pentru Români isi continua actiunile de sustinere a comunitatii romanesti din Harghita si Covasna, foto: Mihai Tirnoveanu


0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii