marți, 12 mai 2015Intrebat de ce mai nou sunt atati de multi oameni impotriva doctorilor si a vaccinurilor, fiind reticenti la toate formele de vaccinuri si de tratamente injectabile, preotul Constantin Necula a raspuns (VIDEO, min 17:50):

 "Cand medicina mi-a propus falsi idoli ai vaccinurilor si s-a pus in slujba lui Big Pharma, pot sa mai am incredere in ei? Eu in medicul meu de familie am, pentru ca nu mi-a impus niciodata un vaccin pe care nu-l stiam clasic intr-o anumita situatie de viata a copiilor mei...
 Dar n-a venit la fetita mea cu Gardasilul ca sa mi-l bage pe gat. Adica, o medicina pusa in slujba omului este cu totul si cu totul alta decat o medicina pusa in slujba lui Big Pharma.

 Din pricina lipsei de interes a autoritatilor Institulu Cantacuzino va fi inchis, fiind singurul institut de cercetare si vaccinare si imunizare a populatiei.

Eu vreau sa va spun ca sunt profund de acord cu dumneavoastra. Sunt in favoarea vaccinurilor facute de medicina romaneasca. Deci, eu as desfiinta guvernul! Serios! Asta este un atac la siguranta nationala. Sa desfiintezi Institutul Cantacuzino ca sa aduci pe piata vaccinuri expirate nu inseamna sa-ti supui poporul la un holocaust?

 Despre ce vorbim? Niste nemernici! Dar asa e intotdeauna cand primeaza "lozul". Ganditi-va cati castiga din aducerea unui vaccin din Franta! Nu? Aia care il produc, aia care il baga in fiole, aia care insurubeaza fiola, aia care il baga in cutii, aia care urca cutiile in cutii mai mari, ...

 Asta este o batalie pe bani, nu-i o batalie pe sufletele noastre", a spus preotul Constantin Necula in timpul unei conferinte.0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii