sâmbătă, 30 mai 2015



Cate minciuni a spus tradatorul asta de tara; cum ne imbrobodea el bine de tot de la Europa Libera cu felurite minciuni despre viata Ceausestilor si cu alte denigrari mincinoase despre tara noastra care au facut mult rau in primul rand celor ramasi sa-si traiasca viata de zi cu zi in Romania? Cine stie carui serviciu secret al carei tari ii apartine el?

Nu s-ar fi suparat nimeni daca ar fi zis adevarul, oricat de suparator ar fi fost el despre Romania, insa nemernicul a indrugat (cel mai probabil la ordin) si o gramada de minciuni care au adus grave prejudicii Romaniei. Personal, pentru mine nu este altceva decat un tradator de tara, un antiroman pervers care umba cu cioara vopsita si spune ca e papagal! Stiu ei nemtii bine ce stiu...

Si cum naiba sa vrei sa-ti fie ambasador in Germania unul care abia in martie 2015 isi depune cererea pentru cetatenie romana.... si asta mai mult ca sigur doar pentru ii mirosea a ciolan sau mai bine zis a snitel vienez sau carnat german (Weißwurs)?

Nu e greu sa-ti imaginezi de ce nu vor germanii un asemenea specimen pe post de ambasador in Germania, fiindca a oferi imunitate diplomatica unui astfel de tradator poate insemna o grava gaura de securitate pentru nemti, o chestiune care intr-o tara cu o buna organizare la toate nivelurile ca in Germania nu va putea fi niciodata posibila si nici acceptabila.

Sursa: Glasul.info

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

Responsabilitatea juridica pentru comentariile pe care le faceti pe acest site va apartine exclusiv dumneavoastra

Postări populare

Lista mea de bloguri

Comentarii